FINANCIJE i POSAO do 21. Januara: OVOM znaku stiže velik novac i možda više NIKADA NEĆE IMATI FINANCIJSKIH PROBLEMA!

FINANCIJE i POSAO do 21. Januara: OVOM znaku stiže velik novac i možda više NIKADA NEĆE IMATI FINANCIJSKIH PROBLEMA!

12 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovaj tjedan može donijeti povoljne promjene u vašem materijalnom stanju. Sredinom tjedna možete postići željene rezultate u novim pothvatima i aspektima. Velike su šanse za iznenadne dobitke. Međutim, možda ćete se suočiti s manjim štucanjem, ali tjedan može donijeti toliko željene dobitke. Ovaj tjedan možda ćete uspjeti održati financijsku stabilnost. Ulaganja će vjerojatno donijeti povoljan povrat. Savjetujemo vam da ne budete previše popustljivi sa svojim novcem. Morate voditi račun o novčanim tokovima radi boljeg praćenja.

 

 

BIK

Tijekom ovog tjedna može doći do eksplicitnog rasta bogatstva zajedno s povećanim materijalističkim nagradama. Ovo može biti razdoblje sreće i utjehe. Razdoblje oko sredine ovog tjedna vjerojatno će iznijeti neka složena pitanja u prvi plan. Sredinom ovog tjedna postoji mogućnost da ćete se suočiti s određenim pritiskom na svoje financijsko stanje. Razdoblje u drugom dijelu ovog tjedna može vam pomoći da napredujete. Sve se može početi mijenjati prema pozitivnoj slici i možda ćete dobiti bolje rezultate. Vaši napori će vjerojatno poboljšati vašu financijsku snagu i tjedan bi mogao završiti pozitivno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Tijekom ovog tjedna oko vas može plutati mnoštvo ideja i strategija za jačanje vašeg financijskog statusa. Međutim, možda će vam biti teško napredovati. Budite oprezni i u novčanim pitanjima. To može dovesti do neočekivanih troškova. Planeti vas mogu potaknuti da poduzmete iskorak u drugom dijelu ovog tjedna. Iskoristite prednost, ali nemojte biti prenagli i prenagli. U drugom dijelu ovog tjedna može doći do nekih zeznutih faza koje bi mogle donijeti iluziju, a ne ikakve konkretne prilike. Savjetujemo vam da ostanete pažljivi i disciplinirani u svom financijskom planiranju.

 

 

RAK

Ovaj će tjedan vjerojatno biti povoljan za vaše financijsko stanje. Vaš financijski položaj može ostati zadovoljavajući. Ovaj tjedan možete ostvariti neke dobre financijske dobitke od svojih prošlih ulaganja. Tijekom druge polovice ovog tjedna možda ćete morati zadržati odgovarajuće informacije i planirati prije nego što napravite bilo kakav veći financijski potez. Kako se tjedan bliži kraju, vjerojatno ćete imati stalno poboljšanje. Sada bi se vaša produktivnost i izvedba mogli poboljšati. Vjerojatno ćete usvojiti sustavniji i metodičniji pristup, a to bi se moglo pokazati kao dobar potez. Možda postoje neki troškovi za obiteljske obveze, ali to možda neće imati veći utjecaj na vaš proračun.

 

 

LAV

Oni koji su dulje vrijeme odgađali kupnju nekretnine mogli bi se ovog tjedna konačno odlučiti za ulaganje. Vjerojatno će to biti isplativ tjedan jer možda planirate prodati svoju nekretninu. Jedini savjet je da provjerite imate li svoj naslovni dokument jasan jer vam to može omogućiti da zaradite dobar prihod kroz ulaganje. Neki od vas će možda morati podići kredit za ulaganje u nekretninu. Novac koji možda tražite bit će vrijedan ulaganja. Međutim, savjetujemo vam da ne ulažete novac ni u jedan inozemni fond, jer možda nećete dobiti željene povrate.

 

 

DJEVICA

Ako tražite ljubazan dio imovine predaka, onda će tjedan vjerojatno biti dobar za vas. Možda ćete dobiti svoj dio nakon mnogo razmišljanja i prepirki. Ali ako sporazumno riješite problem, tada ne samo da ćete dobiti dio svoje imovine, već ćete i zadržati odgovarajuću dobrobit među obitelji. Oni od vas koji planiraju prodati neke dragocjenosti za podizanje mogu očekivati ​​pozitivne vijesti krajem tjedna. Pokušajte pregovarati o svojoj vrijednosti u skladu s tim, inače ćete kasnije u žurbi požaliti zbog svoje odluke. Također, neka se vaše poslovanje pravilno obračuna za porezna potraživanja.

VAGA

Tjedan je dobar za one koji planiraju ozbiljno pristupiti svom poslu. Postoje šanse za porast vašeg profesionalnog prihoda. Pokušajte, kojim slučajem, ne posuđivati ​​novac nepoznatim ljudima. S tim možete upasti u nevolje. Oni koji planiraju tražiti kredite za svoje poslovanje pobrinite se da ih otplatite na vrijeme. U suprotnom možete izazvati probleme od svog revizora. Odvojite svoje profesionalne prihode i osobne zajmove kako biste izbjegli probleme vlasti u bilo kojem obliku. Savjetujemo vam da dvaput razmislite prije bilo kakvog važnog poteza.

 

 

ŠKORPIJA

Tjedan predlaže umjereni s poboljšanjem u novčanim pitanjima, ali i porastom rashoda. Morate kontrolirati svoj odljev novca kako biste se spasili od financijskih briga i poteškoća. Vaši bi se obiteljski prihodi mogli znatno povećati, a novi izvori prihoda mogu mu dodati. Obiteljska imovina može se povećati, a financijska ulaganja vjerojatno će donijeti dobre rezultate. Sudski sporovi vezani uz nekretninu mogu vam ići u prilog. Napori u profesionalnom životu mogu rezultirati financijskom dobiti i ekonomskim prosperitetom. Kako biste unaprijedili svoje poslovanje, razmislite o kupnji novog gadgeta ili elektroničkog alata kako biste išli ukorak s modernim svijetom.

 

 

STRIJELAC

Zbog tranzita Marsa ovog tjedna možete ostvariti dobru financijsku dobit. Možete dobiti financijsku dobit iz više izvora. Darovi za obitelj i mala slavlja mogu izazvati neplanirane izdatke. Mjesečev tranzit predviđa ako trebate novac ili financijsku pomoć, tada ćete možda dobiti pomoć od svoje obitelji i tazbine. Ovaj tjedan postoji vjerojatnost nekih pozitivnih vijesti vezanih uz zemljište i imovinu. Možda ćete dobiti dobre povrate od nekih prethodnih ulaganja. Mala proslava može donijeti neplanirane izdatke, ali i ovo će donijeti sreću. Možda neće biti povoljan tjedan za veće ulaganje u zemljište i imovinu. Možda nećete dobiti željeni dobitak u smislu obiteljske imovine ili poslovanja. Postoje šanse za trošak za pridruživanje novim tečajevima. Neplanirani izdaci povezani sa zdravljem mogu se dogoditi ovog tjedna.

 

 

JARAC

Ovaj će tjedan vjerojatno biti prosječan za štednju s nekim neplaniranim izdacima za obitelj i posao. Komunikacija i rad vezan uz istraživanje mogli bi vam donijeti financijsku dobit ovog tjedna. Postoji vjerojatnost neplaniranih izdataka vezanih uz zdravstveno osiguranje ili porezne poslove. Možda neće biti povoljan tjedan za veće ulaganje u tržište dionica ili ulaganja u nekretnine. Možda postoje troškovi za zabavu i zabavu kod kuće te kupnju darova za obitelj. Studenti mogu dobiti financijske izdatke za svoje projekte ili upis na nove kolegije. Možda postoje troškovi za obrazovanje vaše djece. Neki prethodni planovi vezani uz vaše poslovanje mogli bi donijeti dobar financijski povrat ovog tjedna.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovaj tjedan uz pomoć svojih bližnjih i njihovih blagoslova, vjerojatno ćete riješiti svoje financijske probleme, ali i ojačati svoj bračni odnos. Postoje šanse za dugo putovanje sa supružnikom, jer ovaj mjesec moguć je priliv financija, te vam financije ne bi trebale stvarati problem. Ovaj tjedan možete planirati i obiteljsko druženje ili malu proslavu kod kuće. Međutim, postoji mogućnost komunikacijskog jaza i odnosa na udaljenosti. Ovaj tjedan vjerojatno će poruke i telefonski pozivi igrati važnu ulogu u jačanju vaše veze. Stoga, budite oprezni dok šaljete poruke svom partneru, nemojte slati poruke kada ste ljuti. Postoje šanse za komunikaciju s vašim bivšim partnerom. Samci mogu dobiti prijedloge za vezu od starog prijatelja.

 

 

RIBE

Ovaj tjedan može biti prosječan u novcu i financijama. Možda je to povoljno vrijeme za velika ulaganja. Možda ćete morati snositi troškove zbog nekih zdravstvenih problema. Postoje šanse za male proslave kod kuće koje mogu donijeti neke troškove. Pokušajte malo uložiti jer vam sreća može ići u prilog da od toga ostvarite dobit. Može doći do nekih neplaniranih izdataka za darove i mala druženja s obitelji. Samonjegovanje može donijeti financijske izdatke. Ovaj tjedan morate imati pravilno financijsko planiranje. Ovaj tjedan vjerojatno ćete naučiti kako napraviti male uštede na dugi rok.