OVI znaci će se USKORO ZALJUBITI kao NIKADA i dobit će sve ono o čemu su MAŠTALI i ono do čega im je STALO!

OVI znaci će se USKORO ZALJUBITI kao NIKADA i dobit će sve ono o čemu su MAŠTALI i ono do čega im je STALO!

6 siječnja, 2024 0 By Admin

Ljubav je nepredvidiva. Ljubav ne biraš, ona sama dođe ili ne dođe. Ne možeš izabrati u koga ćeš se zaljubiti i koga ćeš voljeti. Ljubav se desi ili se ne desi, onako iznenada, onako spontano…

 

VODOLIJA

U vaš život vratit će se jedna osoba iz prošlosti. S tom osobom ste nekada imali ljubavnu romansu. Vjerojatno vam je još uvijek gorak okus na usnama od te veze. Niste osoba koja se osvrće iza sebe, niste osoba koja se vraća u prošlost. Vi se osoba koja isključivo gleda naprijed i u budućnost.

No sudbina će vas na neki način prisiliti i jednostavno ćete se vratiti u prošlost. Jasno nam je da ste i dalje povrijeđeni i razočarani, ali morate znati da se sve to može vrlo lako promijeniti u najboljem mogućem pravcu. Nemojte nigdje bježati i nikoga izbjegavati.

Dajte toj osobi priliku da vam kaže sve što mu je na duši. Jedino razgovorom možete shvatiti gdje ste griješili i što je ono što vam je smetalo jedno  kod drugog. Jedino tako možete vaš odnos dovesti na razinu da ponovo počnete vezu. Vi ćete odlučiti samostalno i nitko neće vršiti pritisak na vas i vašu odluku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ali mi smatramo da bi zaista ovaj put trebali ukazati šansi bivšem partneru, jer ovaj puta bi bilo sve drugačije. Razgovorom ćete sve rješiti i neće ni jedno od vas ponavljati stare greške. Ponekad nije loše vratiti se u prošlost. Napravite to ovaj put i nećete se pokajati.

BLIZANCI

Vi ne možete ni zamisliti sada koliko ćete vi imati ljubavne sreće i koliko ćete imati razloga za velike i iskrene osmijehe. Već vrlo uskoro u vaš život će ući jedna osoba, vjerojatno će to biti jedan OVAN. Vas dvoje ćete biti potpuno različiti i zaista je teško zamisliti vas kao par. Ali, upravo će vas te različitisti privlačiti.

Bit će ovo veza koja će od oboje zahtjevati neke korekcije, promjene u ponašanju, pa i kompromise. No to ništa neće biti teško ni za vas, ni za drugu stranu. Ali jedno je sigurno, koliko god da ste različiti, ipak će toj osobi goditi vaš karakter, isto kao što će i vama goditi sve kod te osobe.

Zapravo ćete se međusobno nadopunjavati i pronaći ćete jedno u drugom ono što vam fali, ono čemu težite i ono što vam je potrebno za sreću. Čak postoji mogućnost da će među vama biti i velika razlika u godinama, ali ni to vam neće smetati.

Ta osoba će zaista donijeti velike promjene u vaš život i ta osoba će znati pravi način kako da vas usreći. Vi ćete biti kao srodne duše, pa ćete se često i bez riječi savršeno razumjeti. Nema potrebe da se zamarate nekakvim dodatnim pitanjima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vrijeme će pokazati da niste pogriješili. Slušajte svoje srce i sigurni smo da nećete pogriješiti. Vi ste zaslužili da budete sretni i zato ne dajte nikome da vam tu sreću pokvari.