U NAREDNA TRI DANA: Od SVEGA mogu pobjeći osim od SUDBINE, zato će sudbina spojiti OVOG znaka sa BIVŠIM, dok će jedan znak silno patiti zbog bivšeg…

U NAREDNA TRI DANA: Od SVEGA mogu pobjeći osim od SUDBINE, zato će sudbina spojiti OVOG znaka sa BIVŠIM, dok će jedan znak silno patiti zbog bivšeg…

29 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Udubljivanje u detalje sljedećih dana može značajno poboljšati vaš odnos. Vjerojatno ćete imati oko za točnu procjenu kako unijeti više ljubavi u svaku minutu svakog dana. Bez obzira jeste li trenutno slobodni ili uključeni, vjerojatno također imate osjećaj za ono što vam čini ugodno – a to bi vam moglo dati važne smjernice. Razbijanje kalendara i izrada popisa prvi je korak.

 

BIK

U naredna tri dana: Nježna njega puna ljubavi je na jelovniku za vas. Možda biste se željeli opustiti i odmoriti s nekom posebnom osobom, sigurno u njihovoj poznatoj orbiti. Vjerojatno ćete se moći izležavati bez previše razmišljanja i biti autentični. Iako je ovo lijepo vrijeme za povezivanje, previše pričanja može poremetiti protok ugodne energije. Mazi se!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Postoji mnogo romantičnih prilika koje možete otkriti i ne odustajete. Položaj planeta potiče vas da pokažete svoju razigranu spontanost. Ohrabreni ste da preuzmete romantične rizike i izrazite se bez previše razmišljanja. Ovo je plodonosan trenutak za uzbudljivo nepredvidive susrete, a možda ćete se osjećati posebno privlačno i samouvjereno. Posjedujte i priznajte što želite- iznenađujuće se stvari mogu dogoditi kada to najmanje očekujete.

 

RAK

Ljubav je trenutno u zraku na najtransformativniji način. Astralna konfiguracija, zadovoljstva i igre donosi nevjerojatno moćan kozmički blagoslov, posebno za postavljanje ciljeva u vezi i poduzimanje koraka za stvaranje romantike koju tražite. Kao bonus, komuniciranje vaših želja moglo bi vam biti lakše nego inače, bilo da šaljete koketnu poruku ili razgovarate osobno. Bliže ste nego što mislite uspjehu, zato izađite i ostvarite to.

 

LAV

Nosite svoje srce na rukavu. Mogu se pojaviti prilike da izrazite svoju odanost i otkrijete prethodno neizgovorene misli. Ako ste slobodni, mogli biste riskirati i poslati simpatiji poruku – ili samo sebi priznati svoje ljubavne želje. Oduprite se porivu da se ugrizete za jezik i vratite se na ono što vam je poznato, jer sada to doista možete učiniti.

 

DJEVICA

Vaš kućni život s partnerom mogao bi se sada promijeniti. Položaj planeta potiče razmišljanja o vašoj životnoj situaciji. Možete pokrenuti temu preuređenja i predložiti promjene oko svog prebivališta – ili će možda vaš partner imati vlastite inventivne ideje. Ako ne živite zajedno, možete razgovarati o svojim mišljenjima o zajedničkom životu ili razmisliti je li to nešto što biste željeli raditi. Dopustite si zamisliti različite mogućnosti dok idete naprijed.

VAGA

Biti s dragim ljubavnikom se može osjećati kao da se vraćate kući. Vjerojatno vam je najugodnije s nekim tko razumije tko ste, odakle dolazite i voli vas još više jer zna cijelu vašu priču. Međutim, oslobađanje od izazovnih dijelova vaše prošlosti moglo bi vam omogućiti da zamislite i stvorite punopravnu budućnost ispunjenu ljubavlju koju želite – i brigom koju zaslužujete.

 

ŠKORPIJA

Dopuštanje ljubavi može vam dati ohrabrujuću i njegujuću vezu za kojom sada žudite. Položaj planeta daje vam priliku da se duboko uskladite sa značajnim drugim. Možda će vam moći pomoći da prebrodite teške emocije. Ako ste slobodni, mogli biste biti motivirani da uložite svoje srce. Kako god to ide, držite se uvida koje steknete i implementirajte ih kako rastete.

 

STRIJELAC

Razgovori s partnerom bi mogli biti intrigantni, jer vjerojatno nećete suzdržavati svoje misli. Značajna druga osoba može slušati i odgovoriti s fascinacijom i zanimanjem. Ako ste slobodni, vaš izraz lica ima privlačnu asertivnost i možda ćete doživjeti stimulirajući razgovor s potencijalnim supružnikom. Vjerojatno je lakše reći što mislite i cijenite da je netko iskren. Prihvatite svoj nekonvencionalan stav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Lebdite u romantičnoj zemlji snova, ali to vam je vjerojatno sve u redu. Želje vašeg srca mogu biti u prvom planu dok doživljavate fascinantnu povezanost. Postojeća veza bi se mogla produbiti ili bi se mogla stvoriti nova na temelju zajedničkih vizija i interesa. Neka vam vaša osjetljivost i intuicija pomognu da shvatite vrstu veze koju stvarno želite.

 

VODOLIJA

Uroniti u romantičnu magiju sada je jednostavno. Vaš ego je osvijetljen, a izlaganje sebi moglo bi donijeti romantiku za kojom žudite. Možete unijeti više ljubavi u svoj život jednostavnim razgovorom o svojim željama i fantazijama. Kao da izgovaranje riječi čini da svemir primijeti i ispuni vaše želje.

 

RIBE

Sada možete okrenuti novu stranicu u svom romantičnom životu. Počevši od danas, astralna konfiguravija daje vam poticaj za samopouzdanje potreban za bavljenje ljubavlju. Možete se usredotočiti na pronalaženje osobe s podrškom koja vas ohrabruje u svim vašim nastojanjima. Ako ste u paru, mogli biste poraditi na tome da cijenite svoje pozitivne kvalitete i internalizirate partnerove komplimente i pohvale. Podsjetite se da zaslužujete vezu za kojom žudite i veselite se prekrasnim iskustvima koja su pred vama.