NAREDNA 3 DANA: Zvijezde su odlučile nagraditi OVA 4 znaka i ostvariti im želju, dok OVOM znaku stiže velika TUGA i IZDAJA!

NAREDNA 3 DANA: Zvijezde su odlučile nagraditi OVA 4 znaka i ostvariti im želju, dok OVOM znaku stiže velika TUGA i IZDAJA!

29 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Naredna 3 dana: Dali ste vrijednost važnim riječima, uvidjevši njihov potencijal i držite se fokusa koji ih čini moćnima. Ako osoba ispred vas ne sluša, pobrinite se da prepoznate trenutak kada trebate prestati pričati i početi shvaćati svoje napore ozbiljno.

Ne možete poništiti ono što su drugi učinili. Prihvatite vlastite emocije, obradite ih i vidite koja je njihova poruka. Možda vam je bolje na udaljenosti od nekoga koga volite.

 

BIK

Ne možete reći jesu li vas neki osjećaji odveli u pravom smjeru ili ste bili zavedeni nečijim imperativima i mišljenjima. Ne obraćajte previše pozornosti na ono što netko u vašem životu govori ako njegovo srce nije uloženo u razumijevanje vašeg pravog položaja.

Niste raspoloženi za male razgovore ili nepotrebno planiranje koje vas neće dovesti do cilja. Možete učiniti puno više ako šutite i usredotočite se na praktične korake koje želite napraviti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Početak nije uvijek tako očigledan i prvi koraci napravljeni iz ljubavi obično vode u pozitivnim smjerovima i prema ispunjenju vaših želja. Život doista nije tako kompliciran kada razmislite o tome, čim se vaše veze s prošlošću prekinu i inhibicije negativnih uvjerenja ostave po strani.

Prevladavate neke vrlo duboke unutarnje procese. Uzmite si vremena i koliko je potrebno samoće kako biste se mogli nositi s emocijama i metabolizirati ih, jednu po jednu.

 

RAK

Niste baš sigurni kako ćete se nositi sa situacijom, ali čak i s maglovitom budućnosti, odlučni ste i želite napraviti prvi korak. Stvari trenutno izgledaju dobro, ali razne vrste emocija mogle bi vam se prišuljati u danima koji dolaze.

Ovo je dobar trenutak da učinite sve što možete, slijedite svoje prioritete i odlučite ne gubiti vrijeme na stvari koje vam neće donijeti praktičnu korist koja vam je stvarno potrebna.

 

 

LAV

Ne možete očekivati ​​da će drugi na bilo koji način riješiti vašu situaciju ako i vi niste voljni zaprljati svoje ruke. Skočite na rješenja, gledajući ih iz bilo koje pozicije koja vam je dostupna, svjesni da je vaš izbor držati ih se bez ometanja ili odgovaranja na emocionalne ucjene sa strane.

Idite u šetnju, uživajte u svojim aktivnostima i danas nemojte biti previše statični. Nema potrebe žrtvovati svoj osjećaj radosti zbog tuđeg pristupa odgovornosti.

 

 

DJEVICA

Znate da su se stvari oko vas promijenile, ali niste bili svjesni njihove širine i dimenzija procesa podvlačenja.

Morate uzeti svoje vrijeme i pozabaviti se gorućim problemom, s onim što vas je izdvojilo od dijelova sebe koji su samo tražili nešto bolje čemu biste se mogli obratiti. Odvojite trenutak da se zapitate što vas je natjeralo da pobjegnete.

 

VAGA

Nikad niste znali koliko su određeni izbori i problemi uobičajeni, ali ste svjesni da nedostatak ljubavi dovodi do svih vrsta negativnih situacija i štetnih odnosa.

Vrijeme je za oprost i zahvalnost, do kojih dolazi samo kroz duhovni rad i vježbe uzemljenja. Možete zapaliti izgubljenu iskru u sebi samo kada ste u čistom dodiru sa sobom.

 

 

ŠKORPIJA

Nisu svi spremni skočiti u iste vatre koje ste sami odabrali u prošlosti. Cijenite vlastite rezultate i hrabrost, shvaćajući da to nije nešto što treba uzeti zdravo za gotovo. Ne morate skočiti na glavu ako vam se danas ne sviđa, jer je vrijeme da prvo priznate prošlost.

Niste puno promijenili svoje mišljenje, ali ste spremni vidjeti drugu stranu sukoba ili situaciju koja vas je zaglavila.

 

 

STRIJELAC

Znate da su neka rješenja pretjerana, ali dala su rezultate u prošlosti i ako su vas ugrozila, vaša je hrabrost pobijedila. Ipak,  morate biti oprezni dok se nosite s opasnim ili ekstremnim aktivnostima bilo koje vrste.

Pokažite suosjećanje i ljubav prema onima kojima je to potrebno, držeći se podalje od problema koje ne možete riješiti. I dalje je potrebno održavati granice, bez obzira na podcrtanu emociju koja vas vodi.

 

 

JARAC

Neke su vještine važnije nego što mislite, dok vas druge zapravo neće odvesti daleko ili vam pomoći da pokažete svoje prave talente. Odvojite to dvoje kako vas natjecateljska priroda ne bi zanosila onim što uistinu volite raditi.

Ne možete donijeti određene zaključke kada ste okruženi drugim ljudima. Dajte si vremena u samoći kako bi se vaš um i srce mogli očistiti od energija i uvjerenja sa strane.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Rado biste promijenili našu tehniku, ali stvari nisu iste na dva različita mjesta. Iako izgledaju slično, i ne možete baš uočiti razliku iz ovog stajališta.

Proveli ste neko vrijeme analizirajući pojedinosti, svjesni da ne postoji izbor koji bi se potpuno razlikovao od prethodnog, baš kao što nema rizika da se prošlost ponovi ako su izvučene lekcije.

 

 

RIBE

Naredna 3 dana: U posljednjih nekoliko dana niste se nosili sa svojim emocijama tako dobro kao inače, a neočekivane situacije iz dana u dan izranjaju iz vašeg unutarnjeg svijeta. Ostanite fleksibilni za svoje unutarnje potrebe i za stvari koje vaše vlastito Ja ima tendenciju dijeliti s Venerom na štetu u Ovnu.

Dali ste dovoljno promjena nekome tko ih je zloupotrijebio ili krivo shvatio vaše potrebe. Proces je prilično jednostavan kada razmislite o tome i sve što vam uistinu treba je neka udaljenost od ljudi koji nisu toliko dostupni kao što ste mislili da će biti.