VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP:  Neke bivše ljubavi će postati sadašnje, a nekome će se velika želja ispuniti!

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Neke bivše ljubavi će postati sadašnje, a nekome će se velika želja ispuniti!

28 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Nebeska konfiguracija znači da imate priliku razgovarati o svojim osjećajima i objasniti se. Ljubavni interesi imaju tendenciju da vam pronađu nešto kao misterij i enigmu, i često ne znaju što bi s vama. Vrlo ste domaći sa svijetom emocija, ali ne volite se objašnjavati jer, u vašim očima, to oduzima magiju. Ali neki ljudi stvarno moraju znati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Svoju ljubav radije pokazujete kako se osjećate pokazujući svoju naklonost izravnim djelovanjem, kao što je kupovina darova, masaža ili odvođenje negdje skupo. Današnja nebeska konfiguracija znači da ako želite pokazati koliko vam je stalo, trebate razgovarati sa svojom dragom. Postoje određene stvari koje stvarno žele znati, a ne postoji drugi način da prenesu poruku.

 

 

BLIZANCI

Nebeska konfiguracija nudi vam priliku da nekoga malo bolje upoznate – pa, zapravo puno bolje. Istina je da sve ovisi o tome koliko dobro možete razgovarati jedni s drugima ili koliko otvoreni možete biti. Imate priliku razgovarati o nekim vrlo osobnim, smislenim i duboko dubokim temama, ali to zahtijeva da budete iskreni i da se ne bojite raspravljati o svemu i svačemu.

 

 

RAK

Jedna od glavnih poteškoća s kojima se ponekad susrećete jest ta što vam se, iako vam se sviđa ideja o odnosima, ponekad muka kada je u pitanju praktičnost svega što je uključeno. Nebeska konfiguracija potiče vas da o svojim osjećajima razgovarate s nekim posebnim. Možda nećete posebno uživati ​​u tome, jer ćete morati razgovarati o nekoliko stvari koje možda i nisu baš predivne. Upamtite da ćete se ako to ipak učinite, na kraju osjećati bolje!

 

 

LAV

Planetarna usklađenost čini vas vrlo odlučnim da privučete osobu na koju ste se usredotočili. Međutim, ako to učinite, zapamtite da će pokušaj manevriranja situacije u svoju korist samo stvoriti više poteškoća u budućnosti i uzrokovati nepovjerenje vašeg prijatelja. Ako biste mogli biti otvoreni i iskreni na istinski autentičan način, stvari će ići kako treba uz vrlo malo truda.

 

 

DJEVICA

Danas biste potencijalno mogli osvojiti jednu osobu za drugom da imate pameti. Planetarna usklađenost čini da se osjećate nepobjedivo u odjelu za romansu. Imate potpunu i potpunu vjeru u sebe i ne namjeravate dopustiti da vam bilo kakve prepreke stane na put. Ali osjećali biste se puno bolje kada biste razmišljali o drugoj osobi i njezinim osjećajima. Usudite se pokazati da vam je stvarno stalo.

VAGA

Planetarna usklađenost mogla bi proći kroz sve prepreke i poteškoće koje uzrokuju probleme u vašim odnosima. Ako se u posljednje vrijeme pojavio neki posebno čvoran problem koji vas je zabrinuo, imat ćete dodatnu odlučnost pronaći rješenje koje funkcionira za vas oboje. Ako ste iskreni i otvoreni, možete stvoriti pravo čudo. Dajte jedni drugima priliku.

 

 

ŠKORPIJA

Planetarna usklađenost daje vam puno prostora za promjene i transformaciju u vašim odnosima. Skloni ste donekle eksperimentalnom pristupu svom ophođenju s drugima i možda nećete moći odoljeti da čačkate okolo da vidite što možete otkriti danas. Ako namjeravate voditi jedan od “onih” razgovora, nemojte biti previše tvrdokorni. Drugi će te više poštovati.

 

 

STRIJELAC

Poravnanje planeta potiče duboke i transformirajuće razgovore. Ako ste nešto skrivali ili vam je bilo previše neugodno priznati određene poteškoće ili greške, iskoristite ovu priliku da sjednete i porazgovarate. Možda će izazvati čitav niz emocija, ali na kraju će biti vrlo oslobađajuće. Vidjet ćete da ovaj proces jača međusobnu vezu.

 

 

JARAC

Ljubav ima tendenciju doći na svoj način. Ponekad strastveno iz vedra neba, a ponekad tiho i slatko. Poravnavanje planeta sugerira da ne možete natjerati određeni odnos na postojanje osim ako se druga osoba doista ne osjeća spremnom za to. Možete nastaviti telefonirati ili pisati, ali osim ako ne žele odgovoriti svojom voljom, ne možete puno učiniti. Postoji velika vjerojatnost da ćete stupiti u kontakt sa bivšim i obnoviti vezu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nebeska konfiguracija potiče vas da barem razmotrite izglede za promjenu unutar važne veze. Ovo je više prilika za njegovanje novih početaka, a ne za bilo što drastično. Morat ćete sjesti sa svojom dragom i porazgovarati o tome kako se stvarno osjećate, a zatim krenuti dalje. Stvari mogu biti bolje samo ako budete otvoreni.

 

 

RIBE

Pomoglo bi ako biste mogli malo dublje ući u svoje razgovore sa svojom voljenom, umjesto da samo zaobilazite površinu jer vam je previše neugodno reći što mislite. Nebeska konfiguracija potiče razgovore koje općenito radije izbjegavate, ali koje bi vam bilo mudrije pokušati kako biste očistili zrak. Sve što trebate je početi pričati.