Savršena sedmica za ljubav za OVE znakove! –  Jednom znaku će SVE GREŠKE biti OPROŠTENE, netko će ZAPOČETI VEZU, a netko dobiti BRAČNU PONUDU

Savršena sedmica za ljubav za OVE znakove! – Jednom znaku će SVE GREŠKE biti OPROŠTENE, netko će ZAPOČETI VEZU, a netko dobiti BRAČNU PONUDU

29 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Nije vrijeme za svađu sa svojom voljenom osobom. Provedite vrijeme zajedno i zdravo razgovarajte. Položaj planeta može uzrokovati da vaš partner bude rezerviran i manje komunikativan. Izbjegavajte da postanete agresivni u vezi. Ovaj tjedan je namijenjen poboljšanju vaše bračne veze i pružanju nezaboravnog zajedničkog vremena. Zvijezde vas upozoravaju da izbjegavate teške razgovore i bespotrebne rasprave. Agresivnost predstavlja zdravstveni rizik.

 

BIK

Ne donosite ishitrene odluke u svom ljubavnom životu. Tvrdoglavost vas može dovesti u nevolje i uznemiriti vašeg voljenog. Stoga budite oprezni i strpljivi te se ponašajte zrelo. Ljubavni život može biti pogođen zbog zauzetosti rasporeda. Uvjeti bi se mogli poboljšati u drugom dijelu tjedna, a možda će postojati prilike za zajedničko druženje. Ako ste u braku, onda bi ovo vrijeme moglo biti dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Savjetuje se pozitivan stav. Možda postoji tajna veza. Predlažemo vam da izbjegavate svađe. Intimnost s partnerima može se održati kratkim putovanjem ili razmjenom darova. Može se dogoditi proslava, druženje ili kratko putovanje s proširenom obitelji. Savjetujemo vam da pazite da se razlika u mišljenjima ne pretvori u ružnu scenu i ne utječe na vaše odnose s obitelji ili voljenom osobom.

 

RAK

Pozitivne kozmičke sposobnosti vjerojatno mogu poboljšati vaš život i raspoloženje. Ova faza bi vam mogla pomoći da shvatite svoje osobne jednadžbe odnosa. Vaš sustav podrške može biti jači, a prijatelji mogu biti od pomoći. Možda ćete se sresti sa starim prijateljima ili ćete imati sretno razdoblje. Savjetuje vam se da najbolje iskoristite svoju sreću. Kako vaša veza napreduje, ova faza će vas vjerojatno educirati.

 

LAV

Ovaj tjedan igrajte ulogu mirotvorca za smirenost vašeg zdravog uma. Vaš horoskop sugerira da morate rješavati probleme u vezi koji se pojavljuju brzo i s krajnjim razumijevanjem. Ako ste u vezi na daljinu, predlaže se da to uskoro podignete na sljedeću razinu predanosti. Ako želite riješiti neki problem, za sada budite diplomatski i pokušajte o tome razmišljati otvorenog uma.

 

DJEVICA

Dok dobro surađujete s drugima vedrog uma, možda ćete vidjeti da ste blagoslovljeni finim intelektom i ljubaznošću. Može proširiti vizualne i misaone procese i donijeti vam prilike za romantičnu i svježu vezu. Ovaj tjedan možda ćete najviše uživati ​​u užicima sa svojim najdražima. Sa svih strana se očekuje dobra podrška i sreća.

 

VAGA

Početkom tjedna može postojati nelagoda, ali u ovoj situaciji morate imati strpljenje. Preporučljivo je biti hladan i donijeti svoju odluku na razvrstan i jednostavan način. Sredinom tjedna mogli biste poduzeti neke pogrešne korake, ali možda ćete prevladati stres u drugoj polovici. Kraj tjedna mogao bi donijeti nadu.

 

ŠKORPIJA

Ovo je tjedan da se više usredotočite na svoju vezu. Također, trebate riješiti sve napetosti između vas i partnera. Ovaj tjedan bi vam mogao ponuditi to vrijeme da riješite svoje nesuglasice. Odnosi najbolje funkcioniraju kada postoji iskrenost, a to bi moglo automatski smanjiti sve vaše razine stresa. Probleme morate rješavati obostrano, a komunikacija je neophodna da bi vaš odnos dobro funkcionirao.

 

STRIJELAC

Možda ste pod većim stresom, što se može odraziti na vaše ponašanje, ali vaš partner može razumjeti. Možda ćete pronaći sklad i sreću sa svojim partnerom. Predivan je tjedan za zaprositi nekoga ako to planirate. Vaš prijedlog će vjerojatno biti prihvaćen. Parovi koji su planirali urediti svoju kuću, ovo je jako dobar tjedan.

 

JARAC

Brak je sljedeći korak za one koji su tako dugo u vezi. Vrijeme je da uzmete stvari u svoje ruke i da ih maksimalno iskoristite. Samci bi konačno mogli dobiti odgovor koji su čekali. Sreća i zadovoljstvo bili bi obostrani. Bliske osobe bi mogle pomoći u nevolji. Ova borba bi bila iz ega, stoga je izbjegavajte.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vaš planetarni položaj sugerira da će vam ovaj tjedan donijeti gomilu čarolija za uživanje s vašim partnerom. Duge vožnje i filmovi su na kartama. Poduzmite inicijativu da pokrenete loptu i možda ćete biti sigurni u neke divne trenutke sa svojom voljenom ili supružnikom. Samci mogu dobiti priliku upoznati nekoga tko je upečatljiv na kućnoj ili radnoj svečanosti.

 

RIBE

Angažman i komunikacija mogu igrati značajnu ulogu u pogledu odnosa. Razlike u mislima mogu poremetiti vaš odnos. Oni od vas u braku imat će priliku otići na kratko putovanje kako bi pomladili svoju ljubav. Trebali biste dogovoriti putovanje sa svojim pratiteljem. To vam može ponuditi izvrstan ljubavni život i također sačuvati vašu trajnu vezu.