LJUBAV u JANUARU 2024.: Saznajte kome dolaze dani ISKRENE LJUBAVNE SREĆE, tko će pronaći sreću sa BIVŠIM, čijoj PATNJI dolazi kraj, a tko će zauvijek IZGUBITI VJERU U LJUBAV!

LJUBAV u JANUARU 2024.: Saznajte kome dolaze dani ISKRENE LJUBAVNE SREĆE, tko će pronaći sreću sa BIVŠIM, čijoj PATNJI dolazi kraj, a tko će zauvijek IZGUBITI VJERU U LJUBAV!

26 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Možda ćete dobiti različite rezultate u ljubavi i odnosima. Zvijezde predlažu da svojoj voljenoj osobi date malo prostora kako bi se osjećala ugodno u izražavanju svojih misli i osjećaja s vama. Možda ćete se suočiti s nekim nesuglasicama sa svojim supružnikom, no pasivnost bi mogla riješiti ove probleme. Stoga pokušajte izbjeći svađu s partnerom. Možda ćete dobiti prijedlog za vezu, no potrebno je neko vrijeme da upoznate osobu prije nego što se uključite u vezu. Predanost može igrati važnu ulogu tijekom ovog mjeseca pa pokušajte ispuniti prazninu u bračnom odnosu ispunjenjem svojih obećanja. Oni od vas koji se ovog mjeseca bave pravnim pitanjima mogli bi se suočiti s izazovima. Ovaj mjesec neće biti prikladan za ulazak u novu vezu, stoga se pokušajte kloniti predanosti u vezi.

 

 

BIK

Ovo je povoljno vrijeme za ljubav i romansu, jer zvijezde upućuju na uspješan ljubavni život. Ljubavnici mogu održavati sentimentalne odnose sa svojim partnerima. Videopozivi i Facetime mogu ih međusobno povezati. Vaš društveni život možda neće biti vrlo aktivan tijekom ovog razdoblja jer biste radije provodili vrijeme sami sa svojim partnerom nego ga provodili sa svojim društvenim krugom. Postoje šanse da će između bračnih parova niknuti neki manji problemi, no pokušajte biti smireni i strpljivi. Pokušajte uzeti u obzir međusobne emocije i osjećaje i također razmislite prije nego što progovorite ne želite li ulaziti u verbalne svađe sa svojim životnim partnerom. Brak je također na kartama za neke od onih koji su bili u dugogodišnjim vezama. Možda ćete morati uvjeriti svoje roditelje, rodbinu i širu obitelj za njihovo dopuštenje i blagoslov.

 

 

BLIZANCI

Ovaj mjesec može vam pomoći da učinkovito razumijete dinamiku vašeg odnosa i stoga sada možete ojačati svoj odnos sa svojim partnerom. Ovo bi mogla biti dobra faza da izrazite svoje osjećaje nekome koga volite. Međutim, u vašem umu može postojati određena zbrka i sumnje koje mogu utjecati na vaš odnos. Očistite svoj um prije nego što prenesete svoje osjećaje. Posebnu pažnju treba posvetiti donošenju važnih odluka, posebno sredinom ovog mjeseca, jer planetarni utjecaji mogu uzrokovati određene nesigurnosti i zbrku u vašem umu. No, do kraja ovog mjeseca možda ćete uspjeti očistiti zrak od neizvjesnosti. Kasniji dio ovog mjeseca može vam pomoći da postavite temelje za stabilniju vezu, a može vam pomoći i da otkrijete svoju unutarnju snagu. Dakle, prekrasni trenuci s vašim voljenima također mogu oživjeti vaše raspoloženje pa pokušajte provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom.

 

 

RAK

Početkom ovog mjeseca planeti mogu pobuditi emocije, koje se mogu pogrešno protumačiti ili mogu imati neke veze s vašom prošlošću. Možda postoji neuspjeh s vaše strane da ostanete stabilni ili neki nesporazumi mogu uzrokovati probleme. U međuvremenu, možda ćete morati brinuti i o osjećajima druge osobe. Možda postoji izbor – koji ćete možda morati napraviti, a neće biti lako. Vaša snažna predanost odabranom tečaju na kraju može uspjeti. Povjerljivi problemi počet će se rješavati kako mjesec bude odmicao. Strpljenje i vjera u vašu predanost bit će uz vas i vjerojatno će postupno poboljšati vaš ljubavni život ovog mjeseca. Čini se da je drugi dio ovog mjeseca povoljan za izgradnju skladnog odnosa s vama dragim osobama. Ako ste predani i želite svoju vezu podići na sljedeću razinu, planeti će vas blagosloviti vašom odlukom.

 

LAV

Vaša veza se može suočiti s nekim problemima zbog nekih nesporazuma tijekom ovog mjeseca. Uz planetarne pokrete i utjecaj, možete osjetiti snop pomiješanih emocija, a neki događaji iz prošlosti mogu uzrokovati nepotrebne poremećaje u vašim mislima. Ponekad možete postati tvrdoglavi ili dominirati u valu tih emocija. No, pobrinite se da vaše akcije nisu silne ili nesigurne u suprotnom, može postojati snažan otpor kako bi se mjesec odmaknuo. Razdoblje oko sredine ovog mjeseca vjerojatno će donijeti jasnoću i stoga možete očekivati ​​bolje razumijevanje. Ovo bi moglo biti pravo vrijeme da transformirate svoj proces razmišljanja i budete otvoreni za neka svježa iskustva. Potkraj mjeseca vjerojatno ćete dobiti priliku za stvaranje čvrste emocionalne baze. Krajem mjeseca može biti prostora za sretan susret s voljenom osobom.

 

 

DJEVICA

Ovaj mjesec bit će pun uspona i padova na romantičnoj fronti. Vrijeme je da se pomirite s tim privremenim prekidom. Samo dopustite svom partneru da gleda u vaše divne oči i neka vaš pogled izrazi kako se osjećate. Ipak, nemojte sve pokvariti tako što ćete briznuti u plač. Međutim, savjetuje se da ne započinjete nikakvu vezu ako i vi planirate. Ovaj mjesec možda neće ići kako želite. Druženje s ljudima koji misle da ste privlačni dobar je poticaj za ego, ali možda vas ne zanimaju nikakve situacije s vezama, piše u Mjesečnim predviđanjima. Bračni parovi mogu upasti u svađe i gnjavažu što može narušiti sklad i razumijevanje koje imaju. Dečki, trebali biste uskoro progovoriti i dobro se slagati. Oni koji su slobodni možda će morati pričekati još neko vrijeme da pronađu partnera.

 

VAGA

U ovom mjesecu možda ćete imati osjećaj da obuvate cipele za ples i poželite udariti na plesni podij. Vaš um može odlutati od vaših ciljeva i odgovornosti i možda ćete žudjeti za društvom svojih najmilijih. Ovaj mjesec bi vaš romantični život mogao učiniti zanimljivim i punim užitaka. Ako ste nedavno imali prekid, velike su šanse da se s bivšim spojite u drugoj polovici mjeseca. Međutim, ovaj put se pobrinite da oboje poradite na svojoj različitosti kako se kasnije ne biste ozlijedili. Ako ste slobodni, ovo je savršeno vrijeme da krenete u grad i budete primijećeni. Nikad ne znaš koga ćeš pronaći – ili tko bi mogao pronaći tebe. Pokušajte ne započeti s izlaskom i vezama tako brzo. Radnicama ili zaposlenicima savjetuje se da budu posebno oprezne sa svojim kolegama. Čuvajte se i ne eksperimentirajte sa svojom vezom.

 

 

ŠKORPIJA

Mjesec može biti vrlo dobar u vezi s odnosima. Vašoj vezi i ljubavnom životu možda će trebati vaša pozornost ovog mjeseca. Za parove, nedavna napetost uzrokovana svađama i utjecajima izvan veze može nestati. Ego vam možda neće dopustiti da se lako smirite, ali ćete možda morati upravljati svojim egom u skladu s tim. Uzmite si vremena da porazgovarate o stvarima i jasno izrazite svoje želje kako biste izbjegli bilo kakve nepotrebne nesporazume. Svatko od vas može biti prijemčiv za drugoga, što može dovesti do sve veće harmonije i razumijevanja između vas dvoje i može vašoj vezi dati novu dubinu i smisao. To se može nastaviti i u vašem bračnom životu. Stoga, općenito dobar mjesec za većinu vas. Ali u isto vrijeme, neki od vas moraju razumjeti partnerove brige kako bi imali savršeno međusobno razumijevanje. Ako želite započeti bilo kakvu novu vezu, bolje je pričekati drugu priliku.

 

STRIJELAC

Većina vas se može osjećati emocionalno i delikatno u pitanjima ljubavi. Ovo bi moglo biti nevjerojatno vrijeme za pojedince koji su slobodni jer ćete tijekom ovog mjeseca vjerojatno prema nekome stvarati ljubavne osjećaje. Možda imate mogućnost iskrenog izražavanja svojih emocija koje bi vas mogle dopasti toj osobi. Međutim, pokušajte to izbjeći upravo sada i pričekajte pogodno vrijeme. Možda ćete se suočiti s problemima u održavanju ugodnih odnosa s partnerom jer postoje šanse za svađe i sukobe između vas oboje. Ne dopustite da vas sitni problemi razdvoje. Mjesec sugerira da bi parovi trebali provoditi puno vremena jedno s drugim i pokušati riješiti probleme što je prije moguće. Trebali biste uložiti neke svjesne napore za izgradnju bolje kompatibilnosti sa svojim partnerom. Ne dopustite trećoj osobi da intervenira u vaše stvari.

 

 

JARAC

Nije baš dobro vrijeme za zaprositi prijatelja ako ste zaljubljeni. Dajte malo vremena sebi za analizu i razumijevanje odnosa, a zatim poduzmite sljedeći korak. Kako zvijezde predviđaju komunikacijski jaz u ljubavnoj vezi, može doći do neslaganja u mislima za ljubavne ptice. Utjecaj Jupitera i Saturna predviđa da će se vaš bračni odnos pomaknuti za jedan korak ka jačanju veze. Ako biste željeli imati pravu bit ljubavi u svom životu, ovaj mjesec je možda najbolje vrijeme da budete poput djeteta i izrazite ljubav svom partneru jer tranzit Venere govori da pjevanje pjesama i sviranje instrumenta za vaše bolje polovica može povećati ljubav. Pokušajte biti pristojni sa svojim partnerom i pomladite svoju vezu provodeći kvalitetno zajedničko vrijeme.

 

 

VODOLIJA

Budite romantični i kreativni dok darujete svom partneru jer bi to moglo povećati naklonost u vezi. Pokušajte ne provoditi praktičan pristup u ljubavnom životu. Vašem ljubavnom životu potrebno je pomlađivanje. Pokušajte povećati razgovore s partnerom i provoditi više kvalitetnog vremena. Pokušajte biti skromni, jer oštra komunikacija i agresija mogu dovesti do svađe s partnerom. U bračnom životu mogu postojati izazovi koji zahtijevaju vašu pozornost. Oštra komunikacija može dodati te izazove. Vrijeme je da strpljivo rješavate izazove bračnog života. Pokušajte provesti kvalitetno vrijeme zajedno i vratite svoj ljubavni život ponovno i vratite romantiku u vezu. Organizirajte male zabavne sadržaje ili idite na zabavu sa svojim supružnikom jer bi se zbog toga mogli osjećati posebnim. Pokušajte raditi na svojoj ljubavi i odnosu sa stavom uvažavanja i pokušajte održati zaigranost živom.

 

 

RIBE

Oni od vas koji su zaljubljeni mogu se osjećati pod stresom zbog svađa s partnerom. Predanost će igrati važnu ulogu u vašoj ljubavnoj vezi. Mogu postojati razlike u mislima zbog utjecaja vaših prijatelja. Pokušajte imati neovisno mišljenje umjesto da se pod utjecajem drugih. Ovaj mjesec pokušajte biti pristojni i skromni u ljubavnoj vezi. Također možete osjetiti privlačnost prema suprotnom spolu. Neki od vas bi mogli biti oslobođeni brakorazvodne parnice, dok bi neki mogli dobiti ponudu za vezu od svog bivšeg partnera ovog mjeseca. Bračni parovi moraju potisnuti svoj ego i kvalitetno provoditi vrijeme sa svojim supružnikom. Dugo putovanje sa supružnikom prilika je da provedete kvalitetno vrijeme jedno s drugim. Možda ćete dobiti priliku priznati svoju poruku ili razjasniti svoj nesporazum sa svojim supružnikom. Trebali biste imati strpljenja dok donosite važnu odluku u pogledu odnosa.