DO KRAJA SEDMICE: OVA 2 znaka će NAJVIŠE UŽIVATI, a za OVOG odmora nema, jer stižu NOVI PROBLEMI…

DO KRAJA SEDMICE: OVA 2 znaka će NAJVIŠE UŽIVATI, a za OVOG odmora nema, jer stižu NOVI PROBLEMI…

21 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Do kraja sedmice: Velik osjećaj dužnosti prema svojim bližnjima vjerojatno će pokretati vaše postupke. Mislite o sebi kao o važnom uzoru mladima. Možda se ugledaju na vas, a da vi to niste ni znali. Pobrinite se da stojite uspravno i ponosno bez obzira na to smatrate li vaš posao lošim ili ne. Primjer koji ste postavili vjerojatno će imati efekt curenja koji će na kraju dirnuti mnoge ljude.

 

BIK

Na neki način, ovih dana bi vam se, moglo činiti kao dani obračuna. Možda ćete se pogledati u ogledalo i vidjeti stvari s kojima zapravo niste baš zadovoljni. Možda gajite osjećaj srama na temelju prošlih događaja koji vam još uvijek ostaju u mislima. Ne dopustite da se ova sjena nesigurnosti i dalje zadržava u vašem životu. Proradite kroz ove osjećaje i identificirajte korijen problema.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo su za vas intenzivni dani tijekom kojih se pojavljuje nesklad u različitim područjima vašeg života i potiče vas na akciju. Drugi bi mogli biti smiješno tvrdoglavi, uzrokujući napetost i frustraciju gdje god se okrenete. Zabava je ključ za uravnoteženje jednadžbe. Veselo raspoloženje i razigran stav pomoći će vam da ispravite svaku situaciju koja vam se nađe na putu. Lijepo se provedi.

 

RAK

Postoji negativan intenzitet  koji će se samo pogoršati ako nastavite s ovom tvrdoglavošću oko svakog problema koji vam se pojavi. Velik dio aktivnosti usredotočit će se na načine na koje ljudi mogu izaći iz svojih kolotečina i vidjeti stvari iz potpuno drugačije perspektive. Ako inzistirate da ostanete fiksirani na svom putu, naići ćete samo na otpor.

 

LAV

Neka naredni dani posluže kao podsjetnik na važnost ljubavi. Nemojte samo razmišljati o tome kao o robi za koju se borite i pobjeđujete podmuklim trikovima i strateškim taktikama za izlaske. Shvatite da je ljubav očita u tome kako vidite svijet; to je sjeme u tebi. Što više vidite ljubavi u ljudima oko sebe, čak i u srcu stranca, više ćete biti blagoslovljeni njenom blistavom svjetlošću.

 

DJEVICA

Možda će vam biti teško poduzeti akciju po bilo kojem praktičnom pitanju. Ako otkrijete da je to slučaj, nemojte se truditi da se to dogodi. Više vas zanima maštovita strana života. Sanjanja mogu biti prekrasan bijeg za vas. Učinite nešto što će vas izbaciti iz vašeg trenutnog raspoloženja.

VAGA

Bez obzira na to hoćete li sudjelovati ili ne, sigurno ćete igrati ključnu ulogu u akciji. Ponekad ćete se osjećati kao ključni igrač čije akcije odlučuju o sudbini igre. Sada morate zatvoriti oči, duboko udahnuti i pronaći odgovor iz svog srca. Ne tražite podršku od drugih, jer će oni imati svoje vlastite planove i ideje o tome što biste trebali učiniti. Samo ti znaš što je najbolje.

 

ŠKORPIJA

Možda sada osjećate jak osjećaj krivnje zbog nečega što ste učinili u nastojanju da nahranite svoj ego. Budite svjesni kako su vaši postupci utjecali na druge i ispričajte se. Krivnja je u osnovi beskorisna emocija koje se trebate riješiti što je prije moguće. Ne dopustite da vas ovaj osjećaj spriječi da otvorite svoje srce i vratite mu izvornu nevinost.

 

STRIJELAC

Poduzmi akciju po dobro pripremljenim planovima. Ostanite mirni i tražite užitak tako što ćete postojati korak po korak. Pazite na nasilan, namjeran, maštovit način razmišljanja koji će na neki način uzrokovati sukob s vašim planovima osim ako svjesno ne učinite napor da sanjarenje svedete na minimum. Granice stvarnosti mogu biti zamagljene. Provjerite jeste li pronašli linije razlikovanja prije nego što nastavite.

 

JARAC

Vrijeme planiranja i kalkuliranja je prošlo. Došlo je vrijeme za agresivne akcije. Ako nemate spreman oklop, šteta. Bit ćete gurnuti na bojno polje s ostatkom vojnika čak i ako ste u donjem rublju. Što više pokušavate odgoditi neizbježno, to će biti teže. Zagrizite metak i jurite punom brzinom naprijed s bilo kojom zaštitnom opremom koju imate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Čista mudrost je važna kvaliteta kojoj trebaš težiti ovih dana. Znajte da bi mudrost koju tražite trebala doći iz točke smirenog znanja i snage za razliku od mahnitog, glasnog i čudnog pokazivanja pažnje. Bit ćete prepoznati u skladu s tim. Budite svjesni da što više znanja širite drugima, to će više rasti da bi svi profitirali i dijelili.

 

RIBE

Snažna želja da unesete više fantazije u svoju stvarnost potiče vaše akcije ovih dana. Mogli biste otkriti da postoji intenzivna želja da se osjećaj opskurnog unese u normalno, svakodnevno područje. Želite pokazati ljudima da je život zapravo samo jedna velika komedija. Ohrabrite druge da život ne shvaćaju tako ozbiljno. Budite kreativni u svom pristupu pomaganju ljudima da se razvedre.