Danas počinje VLADAVINA JARCA i traje do 20. Januara: Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana – velike ljubavne promjene u najavi…

Danas počinje VLADAVINA JARCA i traje do 20. Januara: Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana – velike ljubavne promjene u najavi…

21 prosinca, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Utjecaj Jarca natjerat će vas da svoj ljubavni život shvatite mnogo ozbiljnije nego što ste to činili u prošlosti. Ova je godina bila paklena u ljubavnom smislu. Ali vi ste netko tko inzistira na učenju lekcija koje su intrinzično skrivene u teškim vremenima. Utjecaj Jarca pogađa vas poput tone cigli; želite ljubav, ali morate biti praktični i realni u vezi s tim. Više ne slijedite svoje srce, jer se pokazalo da to nije najbolja mjera za pronalaženje pravog partnera. Vaš cilj je prvo ih upoznati; nema više bacanja srca!

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Jedina stvar koju ćete željeti od svoje ljubavi tijekom sezone Jarca je da ne brine za vas. Znači li to da ste ga u prošlosti natjerali da se zabrine? Možda, ali vaš je partner slučajno malo nervozan, a Jarac u vama želi da se odmori i opusti, uvjeren u činjenicu da ćete oboje biti zaposleni sljedeće godine, da ćete oboje biti sretni, i da vaša ljubav nikada neće umrijeti. Ova sezona izvlači brižljivog skrbnika u vama; no ti imaš cilj: mir u kući i novac u džepu.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ako ste prije mislili da ste smiješni, pričekajte da sezona Jarca nastupi 22…. izazvali biste smijeh, posebno osobi s kojom ste u romantičnoj vezi. Dolazite s tim suhim humorom; vaše su šale toliko duboke i urnebesne da su, na neki način, vaša zavodnička vještina.

A kada je vaš ljubavni život u pitanju, primijetit ćete da vaš partner puno bolje reagira na vas kada ste duhoviti; kao da mu za to vrijeme daš oduška. Energija Jarca omogućuje vam da iskoristite ovu umirujuću, ali urnebesnu stranu sebe, i to djeluje. Radi!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ako ovih dana želite dovesti svoj život u red, to je zato što Jarac snažno utječe na vas. Morate dovesti stvari u red, što je uobičajeno… i to je dobra stvar. Uz utjecaj Jarca, shvatit ćete mnoge stvari, uključujući i svoj ljubavni život. U tom ćete razdoblju utvrditi je li ova vaša romansa vrijedna vašeg vremena i truda. Kakvu god odluku da donesete, rezultati će biti praktični i razumni. I to je dobra stvar!

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Imali ste na umu da je jedini način da živite ovaj život odbacivanjem opreza u vjetar i postojanjem samo na čistoj strasti. Lijepo zvuči ako ste izmišljeni lik u stripu, ali stvarni život zahtijeva stvarne reakcije i tu u pomoć dolazi utjecaj Jarca na vas. Nije ni čudo zašto ovaj znak dolazi na kraju godine; kao da je ovdje da nas dovede u formu za nadolazeću godinu. U ljubavi, to znači da ćete odvojiti vrijeme da posvetite pažnju tome, a ne ideji o tome.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Možda volite sebe smatrati romantičarom, a možda ste u jednom trenutku i bili, pa iako se jako trudite vratiti romantiku u svoje partnerstvo, često se osjećate kao da ste jedini vlasnik koji to pokušava. Kada dođe sezona Jarca, snažno ćete se osjećati za drugačiji pristup.

Volite svog partnera, a ne želite ga voljeti, ali izgleda da ‘romantični’ pristup ne radi svoj posao, pa se odlučujete za praktičan put, što znači da ćete svog partnera skloniti sa strane pa i vi o tome možete racionalno raspravljati. Nitko ne želi izgubiti ovu ljubav, ali moraju se poduzeti mjere da se izbjegne katastrofa.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Jarac izvlači ljubavnika u vama, što je vjerojatno upravo ono što želite u ovo doba godine. Osjećate se zaljubljivo i trebate društvo…i između vašeg prirodnog šarma i vaših zavodničkih vještina bez napora, shvatit ćete što točno trebate učiniti kako biste sebi osigurali pravog partnera. I, kako to ide s vama, Vaga, ta osoba mora zadovoljiti vaše specifične kriterije. Iako bi to moglo odbiti jednu osobu, to bi moglo biti samo ono što vam je potrebno da biste privukli najboljeg partnera.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Kao i kod Vaga, i vi ćete osjetiti skrivenu stranu moći Jarca, koja se vrti oko požude i avanture. Ove sezone ste u potrazi za vama; nisi očigledan, niti si javan…želiš sebi pronaći partnera, ali ne stavljaš ovaj zahtjev na jumbo plakate. Utjecaj Jarca vas tjera da radite na tišini; nisi ovdje da pokažeš kakav si dobar ljubavnik — ovdje si da pronađeš nekoga jednako posvećenog umijeću ljubavi kao što si ti. Bit ćeš uspješan.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Uživat ćete u blagodatima energije Jarca, iako ona još jednu godinu gura vaš znak u stranu. Događaj će vam dati jasnu ideju o tome što želite od svog ljubavnog života. Želite ostati neovisni i slobodni, ali znate da morate ispuniti neke obveze. Ovo je sezona u kojoj odlučujete ili BITI TU za vezu, udicu, strunu i potapač ILI vaš telefon u vašoj prisutnosti. Potonji će završiti s vama samima, pa dobro razmislite prije nego što zahtijevate previše slobode.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Skloni ste vidjeti negativno u svim situacijama, ali na neki način ovo vam odgovara. Vi to nazivate skepticizmom, ali u stvarnosti je to široka vizija i pomogla vam je da shvatite što se događa u gotovo svim situacijama u koje se nađete. U ljubavi i partnerstvu upijat ćete svu energiju ljupkog Sunca Jarca kako biste mogli nastaviti raditi na onome što treba pomoć dok voljenoj osobi pokazujete da, ma gdje gledali, nikad neće pronaći boljeg od vas . Možda vas je šačica, ali ste vrijedni toga. Vaš će partner također doći do ovog zaključka tijekom sezone Jarca.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Jedan od iznenađujućih elemenata sezone Jarca je kako svi čekaju. Dio onoga što čini Jarca leži u ideji da se stvari rade polako i pedantno. Skloni smo pokupiti ovu osobinu tijekom ove solarne sezone. Sada, ono što bi moglo biti loše je vaš osjećaj čekanja; ne sviđa ti se. I čekali ste da vam netko odgovori u smislu ljubavi i romantike, i do sada…još uvijek su tu, još uvijek su zainteresirani, ali vam nisu baš dostupni na način na koji biste željeli da budu . Vaš izazov za Jarca je strpljenje. Imate li kakvih? Da vidimo sada.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Stvari će biti jako, jako dobre za vas i vašeg partnera ove sezone Jarca jer postoji neka čudna vrsta pristojnosti u zraku, i iako niste navikli na to, to je nekako zabavno. Imajući na umu da je Jarčeva energija kontrolirana i elegantna, možete znati da je ovo dio plana, ta ljubazna stvar koju oboje doživljavate. To je nešto što oboje niste znali da imate u sebi, a ipak je uzbudljivo. Tko bi ikada nasjeo na ideju da bi ljubaznost mogla biti najzavodljiviji dodatak nečijem ljubavnom životu? Nije strašan put, zar ne?