Nekoga čeka ROMANTIČNO IZNENAĐENJE i VELIKA SREĆA, jer je DUGO ČEKAO na SUSRET sa SRODNOM DUŠOM!

Nekoga čeka ROMANTIČNO IZNENAĐENJE i VELIKA SREĆA, jer je DUGO ČEKAO na SUSRET sa SRODNOM DUŠOM!

12 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav i romansa mogu biti divni, moćni i iznimno zarazni. Možda se osjećate kao da se možete zaljubiti u svakoga, jer se čini da svaka osoba koju sretnete nudi toliko otvorenih vrata u nove svjetove. Ali nemojte obećavati više nego što ste spremni dati, a ako ste u nedoumici, nemojte ništa obećavati.

 

 

BIK

Možda će vas jako privući određena osoba iz druge zemlje. Mamci drugih obala su vam neodoljivi, a ljudi još više. Bilo da se zora ove romanse događa na odmoru ili se sretnete u svom rodnom gradu, možda ćete otkriti da je to jedna strast koja traje dulje nego što ste prvobitno mislili.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vi i vaš partner (sadašnji ili budući) da istražite nove načine zajedničkog života. Možda ćete odlučiti odvojiti malo vremena za planiranje budućeg egzotičnog odmora ili otići negdje u blizini na avanturu – zapravo, bilo što što vas izvuče iz uobičajene dnevne rutine. Ovo nije vrijeme za boravak, već prilika za izlazak i pravu zabavu.

 

 

RAK

Ako vam je dosta veza, onda iskoristite prekrasnu energiju u zraku da odete na privatni odmor. Ne želite potpunu odsutnost odnosa, samo raskid od onih koji vam trenutno zadaju toliko problema. Prilika da se stvarno zabavite i udaljite od svojih problema može potaknuti dobro rješenje.

 

 

LAV

Partner će možda morati odvojiti malo vremena za sebe. Umjesto da se brinete da više niste u apsolutnom središtu njegovog svemira, dopustite mu da se odmori i radi neke stvari u kojima uživa, ali obično ne može. Kad se ponovo sretnete, vidjet ćete da je vaša veza ojačala. Razdvojeno je potrebno koliko i biti zajedno.

 

 

DJEVICA

Ako imate bliskog osobnog prijatelja kojeg biste radije zadržali kao prijatelja, a ne kao ljubavni interes, tada ćete najvjerojatnije danas s njim biti prilično sigurni. Na kartama neće biti toliko strasti u bilo kojem stvarnom smislu, već dijeljenje osjećaja na više platonskoj razini. Dakle, ako želite da vas čašu vina i večeru, a ne nešto preintimno. Zabavite se!

VAGA

Ako je moguće, izađite i učinite nešto zanimljivo s bliskim prijateljem ili ljubavnim interesom. Odnosi su danas više platonski, ali možete podijeliti razna nova iskustva i kasnije razgovarati o svojim osjećajima. Što god odlučite učiniti, učinite to neobičnim i vrlo fascinantnim. Naučite nešto drugačije, a kada se strast vrati, imat ćete više za podijeliti!

 

 

ŠKORPIJA

Netko iz prošlosti može se vratiti da vas proganja danas. Iako ste svojedobno možda bili bliski, iz toga ne proizlazi nužno da ćete to biti i opet, iako tko zna. Možda imate puno više zajedničkog i želite obnoviti svoju vezu u duhu stvarnog povjerenja i poštovanja.

 

 

STRIJELAC

Želite staviti distancu između sebe i određenog ljubavnog interesa. To ne znači nužno da je veza pri kraju, ali to može značiti da trebate provesti neko vrijeme odvojeno radeći druge stvari, a također i saznati kako je vratiti svoju neovisnost na neko vrijeme. Pauza će vam vjerojatno oboma dobro doći.

 

 

JARAC

Osjećaji se danas mogu činiti promjenjivijim i možda se zapitate prolazi li vaš ljubavni život kroz privremenu krizu. Razgovarajte o tome kako se osjećate u odvojenijem i nepristrasnijem svjetlu. Ako imate određena pitanja o kojima je potrebna rasprava, onda bi ovo bio dobar trenutak da to učinite, jer više cijenite gledište jedni drugih.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Provedite malo vremena eksperimentirajući s raznim ljudima kako biste vidjeli tko bi bio najprikladniji ljubavni interes. Iako ovo može zvučati bezosjećajno i bezdušno, imate tako šarmantnu i magnetsku osobnost da vas drugi ne vide takvima. Kada se konačno odlučite, znat ćete da ste učinili pravu stvar.

 

 

RIBE

Puno topline i smijeha će uljepšati vaše osobne odnose. Ako su stvari bile teške, iskoristite ovo vrijeme da izađete sa svojim partnerom (sadašnjim ili budućim), raspustite kosu i stvarno se zabavite. Smijeh je jedan od najboljih lijekova za liječenje svih vrsta bolesti, a ako se možete smijati sami sebi, pola vaših briga je već nestalo!