NEDELJNI HOROSKOP: OVA 4 znaka će napokon moći reći da su PRONAŠLI SVOJU SREĆU i MIR!

NEDELJNI HOROSKOP: OVA 4 znaka će napokon moći reći da su PRONAŠLI SVOJU SREĆU i MIR!

12 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni horoskop: Rasprave i dijalozi kojima počinje ovaj tjedan ne čine se previše plodonosnima do kraja. Ako ne implementirate energiju u posao bez razgovora, dobre ideje bi vas mogle proći, a ljudi s kojima biste željeli raditi mogli bi potpuno izgubiti interes za temu. Ostanite praktični i držite noge na tlu umjesto da raspršite svoj um.

Neke stvari nisu tako teške kao što se čine, uz odgovarajuću brigu o sebi i razumijevanje problema koji se naglašava. Imajući na umu viši cilj, nećete imati velikih problema da završite teške stvari i maknete se s puta.

Ovotjedna afirmacija: “Usredotočen sam i praktičan.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Nedeljni horoskop: Stvoreni ste da se nosite sa svojim životom i važno je slijediti svoj potencijal umjesto da se fokusirate na nedostatke. Neće vam sve ići u prilog, ali ima dovoljno podrške za vaš pravi put, sve dok slijedite svoje talente i svoju istinsku motivaciju.

U potrazi za ljubavlju, morate jasno vidjeti svoju poziciju. Ako ste u ponižavajućoj vezi ili s nekim tko ne vidi vašu vrijednost, dokazivanje sebe može biti loša opcija. Budućnost je obojena brojnim opcijama.

Ovotjedna afirmacija: “Moje srce je otvoreno za promjene.”

 

 

BLIZANCI

Nedeljni horoskop: Niste raspoloženi za bilo kakve prazne riječi i prizivaju promjene koje su specifične i odvode vas od opterećujućih situacija. Uspjeli ste pronaći ravnotežu u nemogućem okruženju, ali to ne znači da vam je suđeno da ostanete predugo ako vas ne usrećuju i ne zadovoljavaju svojim radom i samoizražavanjem.

Iskoristite svaku moguću priliku da izađete iz kuće, prošetate i nastavite se kretati. Statička rutina mogla bi vas raniti i biti teška ne samo za vaše tijelo, već i za vaš um. Ako se osjećate preopterećeno, odvojite vrijeme za šetnju ili trčanje.

Ovotjedna afirmacija: “Fleksibilna sam i krećem se s lakoćom.”

 

 

RAK

Nedeljni horoskop: Mars utječe na vaš tok misli i podsjeća vas da su stvari moguće ako je vaša energija usredotočena i uložena u ono što želite postići. Ovo je konstruktivan tjedan kada bi se mogli postaviti novi temelji za projekt, a vaš pristup stvarnosti konačno je prepoznat kao vrijedan, ako ne od strane drugih, onda od vas samih.

Emocija žudi izaći van. Neke veze će se s vremenom prekinuti, čak i ako ih ne prekinete ovaj tjedan. Izrazite svoje mišljenje otvoreno i ne podnosite maltretiranje ili bilo kakav oblik zlostavljanja. Na vama je da se zaštitite i organizirate svoj život da služi vašem višem biću.

Ovotjedna afirmacija: “Biram biti sretan.”

 

 

LAV

Nedeljni horoskop: Mogli biste puno naučiti iz prošlosti, ali neka pitanja više nisu toliko važna za način na koji svakodnevno živite. Ipak, razina vašeg vlastitog uspjeha obilježena je prepoznavanjem vaših sposobnosti, a to je nešto što biste mogli teško pronaći u sebi.

Povjerenje se ne može hraniti drugim ljudima ili njihovim pogreškama. Oslobodite se svih usporedbi i umjesto promatranja drugih, promatrajte svoje postupke i negativnu konotaciju koju bi neki od njih mogli imati. Budite nježni i ljubazni prema onima koje volite.

Ovotjedna afirmacija: “Ljubav dajem i primam s lakoćom.”

 

 

DJEVICA

Neke stvari koje jednostavno ne želite dijeliti s drugim ljudima, čak i ako se osjećaju privilegiranim da vam se pridruže na vašem putovanju. Vrijeme je da budete jasni u vezi svojih granica i namjera, posebno oko stvari i rasprava koje se odvijaju iza vaših leđa iu pozadini. Ne dugujete objašnjenja onima koji vam se nikada nisu objasnili.

Energija raste, a stvari bi se mogle zahuktati, što bi dovelo do sukoba koji su odavno zakasnili. Ne želite više zadržati kontrolu i osjećate samo potrebu da krenete dalje, napravite nove korake naprijed i učinite sve što je potrebno da se izvučete iz neurednih situacija ili okruženja.

Ovotjedna afirmacija: “Poštujem sebe.”

VAGA

Iza vas su još stvari o kojima morate voditi računa, kako biste dobili pravi vjetar u leđa umjesto da vas stalno opterećuju. Ako se osjećate zaglavljeni, nemojte očajavati, jer će vrijeme proći i dopustiti poteze koji još nisu bili mogući. Promjene su prirodne i već su na vama.

Dobri prijatelji će ostati uz vas. Ovo je tjedan čudnih razgovora kada se riječi mogu preoblikovati, a humor bi se mogao unijeti u najgrublje probleme u životu. Upamtite da, koliko god stvari bile smiješne, to ne čini da ružne okolnosti nestanu i da ćete se morati nositi s njima u svakom slučaju.

Ovotjedna afirmacija: “Iskren sam prema sebi.”

 

 

ŠKORPIJA

Postoje korisni načini za dobivanje informacija, čak i ako se na prvu čine glupi. Međutim, nema razloga rušiti bilo čije granice ako ih se žele držati. Umjesto toga, možete se baviti svojim poslom i prijeći u okruženje u kojem intimnost dolazi s većom lakoćom.

Imali ste razloga učiniti nešto neobično, ali ste odlučili ne učiniti. Nemojte se tući zbog prošlosti i grešaka koje ste eventualno napravili na tom putu. Uvijek postoji prostor za napredak, a osjećaj krivnje je destruktivan i zavaravajući, odvodeći vas od lekcije koju treba naučiti.

Ovotjedna afirmacija: “Volim život.”

 

 

STRIJELAC

Osjetit ćete olakšanje od određenih emocionalnih problema do sredine tjedna, konačno ćete vidjeti kraj tunela ili svjetlo koje želite slijediti u budućnosti. Neke rupe su tu tako da se možete naučiti penjati iz njih, druge uopće ne morate posjećivati. Nemojte prihvaćati mračne misli i energije kao normalno ako se možete okrenuti radosnim i oslobađajućim aktivnostima.

Niste dužni slijediti ničije emocionalne zahtjeve ako niste sretni u tom procesu. Prvo se pobrinite za sebe i svoje potrebe kako biste se našli u poziciji u kojoj možete dati ono što je potrebno i prihvatiti ono što dobijete zauzvrat.

Ovotjedna afirmacija: “Moja sreća je moj cilj.”

 

 

JARAC

Postoje poteškoće koje jednostavno niste spremni prihvatiti i prihvatiti. Vaš svijet je krhak, a vaše srce ne može podnijeti preveliki stres. Podignite svoje ograde ako je potrebno, dok se ne možete regenerirati, puniti baterije za novo poglavlje života u kojem se istini pristupa takvoj kakva jest, otvorenog srca.

Ne treba vam više pritisak iz najbliže okoline kada već pritiskate sami sebe. Dobro ste postupili s obzirom na sve okolnosti. Nemojte biti previše grubi prema sebi u vezi s stvarima koje uopće nisu bile pod vašom kontrolom i dopustite drugima da zadrže svoje mišljenje za sebe ako počnu osuđivati.

Ovotjedna afirmacija: “Imam pravo donositi vlastite odluke.”

 

 

VODOLIJA

Možete osjetiti da nešto nije u redu, a čak i ako ne znate što je to što pokreće ovu emociju, znate da je tu s razlogom. Istražite okolinu, slušajte što se govori iza redaka i nemojte se zadovoljiti odgovorima koji ne zvuče ispravno.

Konstruktivni sukob ovih dana može ići daleko, stoga dobro iskoristite svoju energiju. Možete osjetiti kako energija raste i trebate je uložiti u svoj napredak umjesto da je raspršite na druge ljude i njihov izbor da budu nepošteni ili na bilo koji način nelojalni.

Ovotjedna afirmacija: “Iskren sam prema sebi.”

 

 

RIBE

Više niste raspoloženi za razočaranje ili velike ideje koje nemaju čvrste temelje. Ovaj tjedan donosi konačne ideje i znanja koja zahtijevaju implementaciju i utemeljenje. Do vikenda će se konačno početi nazirati nova praktična rješenja.

Niste raspoloženi davati brigu i pažnju nekome tko ne bi učinio isto za vas da su uloge zamijenjene. Čuvajte energiju i nemojte je raspršiti na odnose koji nemaju reciprocitet i ne daju vam potrebnu razinu podrške.

Ovotjedna afirmacija: “Dajem sebi prioritet.”