Nakon MNOGO problema, OVOM zodijaku dolazi SEDMICA SREĆE – VRIJEME JE da se ŽELJE OSTVARE, a PROBLEMI RJEŠE!-

Nakon MNOGO problema, OVOM zodijaku dolazi SEDMICA SREĆE – VRIJEME JE da se ŽELJE OSTVARE, a PROBLEMI RJEŠE!-

7 prosinca, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Vaš ljubavni odnos sa partnerom odiše harmonijom i ljubavi. Tako nešto ste uvijek željeli i to ste dobili. Bit ćete veoma sretni u narednom periodu i to ćete pokazati i vašem partneru. Prekrasna sedmica je pred vama, sedmica prepuna ljubavi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Sedmica koja dolazi zahtjevat će od vas da budete pri ruci svom partneru jer će trebati oslonac. Vi ćete biti taj oslonac i vi ćete pokazati partneru koliko ga volite kroz djela, a ne samo riječi kao do sada. Bit ćete ponosni na ono što ćete pružiti svome partneru i to će ojačati vašu vezu.

 

 

BLIZANCI

Emocije će proraditi i očekuju vas konflikti sa partnerom koje nećete moći izbjeći. Ciganske karte vam govore da pokušate biti mudri i razumni i da kontrolirate svoje emocije i postupke kako bi sve prošlo bez većih problema.

 

 

RAK

Veliki izazov očekuje vas i partnera, izazov koji će vašu ljubav staviti na kušnju. Sve to će se dogoditi naredne sedmice, a ciganske karte vam savjetuju velik oprez i pažljivo biranje svake riječi u komunikaciji sa partnerom.

 

 

LAV

Budite spremni na kritike vašeg partnera, a sve to će se događati zbog novaca. Vi niste krivi zbog ničega ali ćete morati popustiti u nekim stvarima, a sve zbog mira u kući. Ponekad je tako nešto najbolje učiniti koliko god vam bilo teško.

 

 

DJEVICA

Uzbuđenja vam slijede naredne sedmice na ljubavnom planu, kažu ciganske karte. Moglo bi vam se doigoditi ono što već dugo želite pa budite pripravni na tako nešto. Isplanirajte sve u detalje da vas neki drugačiji rasplet ne iznenadi.

VAGA

Bojite se što će se dogoditi sa vašom vezom i strah vas je budućnosti. Kako god bilo, morate shvatiti da samo ljubav može pobijediti, a ako ljubav postoji između vas dvoje, tada nema razloga za strah.

 

 

ŠKORPIJA

Pripazite na svoj odnos prema partneru jer je vašem partneru potrebna utjeha i oslonac, a ne prigovori. Imajte to na umu ako želite da vaš odnos ostane na nivou kakav je bio do sada.

 

 

STRIJELAC

Vaša ljubavna veza ne ide u smjeru u kojem biste željeli i to vam stvara psihozu. Razdražljivi ste i to vaš partner primjećuje. Vrijeme je za razgovor koji bi mogao usmjeriti vašu vezu u pravom smjeru. Priliku za to dobit ćete već naredne sedmice pa ju svakako iskoristite.

 

 

JARAC

Bit će ovo vrlo zanimljiv period za vas i partnera jer vas očekuju neke stvari koje niste ni sanjali, bar tako kažu ciganske karte. Naći ćete se u sasvim novoj situaciji u kojoj ćete oboje morati pokazati dovoljno hrabrosti i pribranosti kako bi sve prošlo kako treba.

 

 

VODOLIJA

Za vašu vezu je sasvim dovoljno da vas dvoje odlučujete o stvarima koje vas vežu. Nitko drugi se ne bi trebao uplitati u vaš život pa se tako i postavite dok je vrijeme. Poslije bi moglo biti prekasno ako određenim ljudima ne kažete neke stvari.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Nemojte gurati probleme pod tepih jer će kad tad izaći van. Riješite ono što trebate što prije da poslije ne požalite. Naredna sedmica donosi vam nekoliko prilika da razgovarate sa partnerom i riješite ono što vas oboje muči.