OVA 2 znaka će doći do velike količine NOVCA, a OVIM znacima stižu BURNI DANI…

OVA 2 znaka će doći do velike količine NOVCA, a OVIM znacima stižu BURNI DANI…

5 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Trenutno bi mogli biti preplavljeni sukobima između vlastitih potreba, potreba svoje obitelji i odgovornosti prema svom poslu. Kao rezultat toga, možda se osjećate napeto i pod stresom te se pitate hoće li se situacija ikada riješiti. Nemojte paničariti. Hoće, i od toga nećeš biti ništa gori. Ključna riječ je ravnoteža, a rješenje je u njenom pronalaženju. Dođite do toga! Ovo ćete htjeti ostaviti iza sebe.

 

 

BIK

Bliska osoba može biti na neki način problematična, a vi biste se mogli previše brinuti zbog nedostatka komunikacije s tom osobom. Pokušaji telefoniranja mogu rezultirati bez odgovora ili ponavljanjem poruka govorne pošte. Međutim, pazite da ostanete usredotočeni i objektivni. Vaš se rođak vjerojatno oporavlja od svega što ga je mučilo. Zapamtite, nijedna vijest nije dobra vijest. Drži se.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo nisu dani za financijska ulaganja bilo koje vrste, iako vam netko može pružiti neke moguće prilike. Možda zvuče dobro, ali oprez je potreban. Ako vam se informacija sviđa, proučite je i pokušajte saznati činjenice, ali se danas ne obvezujte. Ako je to uistinu dobra prilika, neće nestati u roku od nekoliko dana. Ako nije, htjet ćete znati. Čekati!

 

 

RAK

Dan bi trebao izgledati posebno privlačno, ali možda ćeš osjećati da je to potrošeno jer vaš voljeni nije tu da bi to cijenio. Oraspoložiti! To će trajati samo nekoliko dana, a do tada ćete još uvijek izgledati prilično dobro. Pokušajte biti zauzeti, po mogućnosti radeći nešto što volite raditi, tako da će vaš entuzijazam poboljšati vaš dobar izgled. Tvoj prijatelj neće zauvijek biti odsutan. Samo se tako čini.

 

 

LAV

Možda se čini da su vas vaša domišljatost i mašta napustili, a to vam ne olakšava postizanje visoke razine kvalitete na koju ste navikli na poslu. Možda bi bilo najbolje da se zaokupite rutinskim zadacima koje možete obavljati automatski i, ako možete, odgodite kreativnije napore dok vam se mozak ne vrati u pogon. Nemojte biti previše ponosni ili sramežljivi da tražite pomoć. Držite se.

 

 

DJEVICA

Novac bi mogao zahtijevati vašu pažnju. Neuobičajeni troškovi možda su iscrpili vaše rezerve, pa ćete možda morati skratiti nekoliko uglova. Vaš prihod je, međutim, vjerojatno isti, ako ne i nešto veći. Ovo je, dakle, samo privremena situacija i vaši bi se računi s vremenom trebali vratiti u normalu, iako je potrebno neko vrijeme pripaziti na određeni oprez u pogledu potrošnje. Radite kreativno na svom proračunu i pokušajte se opustiti.

VAGA

Nedostatak kontakta s romantičnim partnerom mogao bi vas u ovom trenutku malo pokvariti. Možda se pitate jeste li rekli ili učinili nešto što je na neki način uvrijedilo vašu voljenu osobu. Vaš prijatelj, međutim, može biti potpuno nesvjestan ideje da ste uzrujani. Vaš partner vjerojatno rješava neke obiteljske obaveze i možda je izgubio pojam o vremenu. Drži se! Uskoro trebao stupiti u kontakt s vama.

 

 

ŠKORPIJA

Višak u hrani i piću jučer može vas natjerati da otkažete društveni angažman. Vjerojatno niste dorasli tome. Ovo bi moglo biti pomalo iritantno, a pomalo i neugodno. Međutim, možda bi vam trebao ostatak čak i da niste pojeli previše. Iskoristite večer sami. Umočite se u kadu i idite rano u krevet. Ujutro će vam biti drago.

 

 

STRIJELAC

Napetost između bračnog para koji su vam oboje prijatelji mogla bi vas dovesti na najneugodnije mjesto od svih: pravo u sredinu. Oboje će vas možda htjeti regrutirati na svoju stranu, ali vi ćete htjeti izbjeći savezništvo s bilo kojom stranom. Najbolje što možete učiniti je posredovati pokušavajući natjerati svakoga od njih da uvidi stajalište drugoga. Bez obzira uspjeli ste ili ne, dat ćete sve od sebe.

 

 

JARAC

Sumor zbog odsutnosti člana obitelji ili romantičnog partnera bi vas mogao obuzeti, a vaša obično bujna priroda mogla bi biti daleko prigušenija nego što je to normalno za vas. Možda ćete čak provesti cijelu večer gledajući sve što se događa na TV-u. Bilo bi daleko produktivnije kada biste si priuštili odlazak u knjižaru i pokupili neku novu lektiru. Barem ćete nešto naučiti dok ti partnera nema!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Previše hrane i pića moglo bi vas natjerati da se osjećate malo neraspoloženo. Neki su vas prijatelji možda izveli i izložili najprimamljivijoj hrani i piću. Ovo je uvijek zabavno, ali se morate suočiti s posljedicama! Vježbanje s vodom može pomoći u sagorijevanju svih toksina ili dodatnih kalorija, a drijemanje bi samo moglo dovršiti proces tako da se ponovno osjećate kao stari. Kreni!

 

 

RIBE

Trenutno ste možda u procesu prelaska s jednog posla na drugi.. Ovo bi čak mogla biti potpuna promjena u karijeri. Vaš trud se isplati, iako se možda još neko vrijeme neće pojaviti na vašem bankovnom računu. Možda će se prvo izvršiti ugovori. Vaš društveni život može biti stavljen na čekanje dok se ne razrade svi aspekti ove tranzicije. Međutim, nemojte se zastrašiti. Napravili ste pravi izbor, jer vama stiže velika količina novca.