NOVOGODIŠNJE DRVO LJUBAVI! – IZABERI jedan BROJ i SAZNAJ svoju LJUBAVNU SUDBINU za 2024. godinu!

NOVOGODIŠNJE DRVO LJUBAVI! – IZABERI jedan BROJ i SAZNAJ svoju LJUBAVNU SUDBINU za 2024. godinu!

4 prosinca, 2023 0 By Admin

Za vas smo pripremili prelijepo novogodišnje drvo ljubavi sa čak devet različitih brojeva. Svaki broj označava drugačiju ljubavnu sudbinu. Izaberite samo jedan broj i saznajte svoju ljubavnu sudbinu za blisku budućnost!

 

BROJ 26

Novogodišnje drvo ljubavi! Ako ste izabrali ovaj broj, onda ste u vezi kojoj se ne smiješi neka sretna budućnost. Problemi vas neprestano prate, a vaši međusobni odnosi su često jako narušeni. Vi se plašite ljubavnog kraja, jer bez obzira na svu tu situaciju, volite svog partnera i pod svaku cijenu želite ostati u toj vezi.

Jedan od problema koji narušava vaše odnose su jako slični karakteri. Ni jedan od vas ne želi popustiti i svatko od vas želi da bude na njegovo. To je općenito čest problem u ljubavnim vezama iz razloga što je malo tko spreman na kompromise.

Pokažite više kompromisa, jer drugačije nećete moći funkcionirati. Vaša  veza ipak neće završiti i ljubavnog kraja se ne morate plašiti. Baš naprotiv, vašoj vezi se smiješi jedna jako lijepa budućnost. Vi ćete i u budućnosti biti sa osobom sa kojom ste sada, jer vi pripadate jedno drugom i zajednička sreća vam je obećana.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi ćete prebroditi probleme koje imate zajedničkim snagama i zajedničkim kompromisima i izvesti vašu vezu na jedan bolji i sretniji put. Vi ste suđeni jedno drugom i ostat ćete skupa. Čak i kada bi bili razdvojeni vi bi se voljeli i ne bi mogli jedno bez drugog. Vi ste srodne duše koje pripadaju jedno drugom

 

BROJ 28

Ako ste izabrali ovaj broj, onda ste definitivno izabrali najsretniji broj. Ovaj broj donosi ostvarenje želje i onaj najveći ljubavni čin o kojem svatko mašta već od rane mladosti, a to je ništa drugo nego kruna veze,, odnosno brak. Vas u bliskoj budućnosti čeka sudbonosni susret s osobom koja će biti vaša srodna duša.

U to nemojte uopće sumnjati. Od prvih trenutaka ćete imati osjećaj kao da se već od prije znate. To je samo pokazatelj da je to vaša srodna duša i ljubav života. Između vas će se jako brzo razviti osjećaji i ljubav i još brže ćete započeti vezu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kasnije će uslijediti iznenađenje koje će vas naprosto ostaviti bez teksta i natjerati vam na oči suze radosnice. Vaša voljena osoba će od vas tražiti da budete životni suptnik kroz cijeli život u dobru i zlu u sreći i tuzi. Naravno da ćete pristati i usrećiti time i partnera i sebe. Pred vama je jedna predivna ljubavna budućnost.

 

BROJ 33

Ako ste izbrali ovaj broj, on vam donosi mnoga iznenađenja koja će vas ostaviti u čudu i bez teksta. U potrazi ste za ljubavlju, a zapravo ljubav vam je “pod nosom”, samo vi to ne vidite. U vašem životu postoji jedna osoba koju dugo vremena znate i sa kojom se prilično bliski.

Ponekad ste razmišljali na koji način vas ta osoba gleda, ali ste sami sebe uvjerili da vas sigurno ne gleda na ljubavni način. Zapravo vas ta osoba cijelo vrijeme gleda očima ljubavi, ali to krije, jer ne zna kako bi vi reagirali kada bi to znali. Međutim, vama će ta osoba ipak priznati svoje osjećaje i preuzeti čak i rizik da vas zauvijek izgubi.

Ići će na sve ili ništa. Ili će vas zauvijek izgubiti ili će vas dobiti u svoj zagrljaj. Vi ćete ostati u čudu, ali ćete biti polaskani i bit će vam draga. U budućnosti je pred vama ljubavna veza sa tom osobom.

 

BROJ 38

Još malo i vi ćete posve izgubiti vjeru u ljubav i da ćete jednom imati voljenu osobu kraj sebe. Nekoga koga ćete vi voljeti i nekoga ko će svim srcem vas voljeti. Nije da ne možete imati partnera, ali vi ne želite biti sa nekim samo da ne bi bili sami. Vi ste radije sami sve do onda dok ne pronađete onu pravu osobu pored koje ćete moći biti sretni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Upravo će takva osoba u bliskoj budućnosti ući u vaš život, a vi ćete već vrlo brzo shvatiti da je to prava osoba za vas pored koje bi mogli pronaći sreću. Ta osoba će se početi boriti za vas i vašu ljubav. Vaša ljubav bit će obostrana. To neće biti prolazna veza. To će biti veza za cijeli život, jer srodne duše traju cijeli  život.

 

BROJ 41

Previše ste vi puta bili razočarani i previše puta vjerovati pogrešnim osobama. Previše puta ste svoje srce dali pogrešnim osobama, voljeli do neba, a ljubav vam nije bila dovoljnom mjerom uzvraćena. Sada više gotovo da ne vjerujete u ljubav i da ćete uspjeti pronaći onu pravu ljubav za kojom čeznete cijeli život.

Vas će bliska budućnost razuvjeriti i pokazati vam da prava ljubav stvarno postoji. U vaš život posve tiho ušetat će jedna divna osoba koja će biti sličnih godina kao vi. Ta osoba također iza sebe ima nesretnu ljubavnu sudbinu. Ta osoba također zna kako je kada ljubav daje, a ljubav ne dobija.

S tom osobom ćete vi započeti vezu i bit ćete presretni zbog toga, iako pomalo u strahu, jer ćete se plašiti novih razočaranja. Međutim, ta osoba će vas voljeti kao nikad nitko prije. Vi ćete pronaći sreću s tom osobom i onakvu ljubav o kakvoj oduvijek maštate.

 

BROJ 43

Vaša osjećanja bit će podijeljena u budućnost, jer će vam prvo ljubav suze, donijeti, ali nakon toga neizmjernu sreću. Vi ste u vezi koja prolazi jedno teško razdoblje i čini se da je došla do samog kraja. Vi ne želite ljubavni kraj jer jako volite svog partnera, ali veza se ne može srediti ako oba partnera ne surađuju.

Vad na žalost čeka ljubavni kraj, jer će vaš partner reći da vaša veza ne funkcionira i da je najbolje da se raziđete. Međutim, u tom periodu u kojem ćete biti razdvojeni, mnoge stvari će se promijeniti. Vaš partner će zapravo tek u vašoj odustnosti shvatiti koliko vi njemu značite i koliko vas voli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vas će partner moliti za oproštaj i htjeti da se vratite. U početku ćete imati problem sa ponosom, jer će vas ponos spriječavati da se vratite, ali vi ćete se vratit i bit ćete sretniji nego ikad.

 

BROJ 48

Već dugo potiho i potajno volite jednu osobu i ne prođe ni jedan dan ne pomislite na tu osobu. Toliko puno vremena to traje i sigurni ste da ta osoba nikada neće biti vaša. Ta ljubav živi samo u vama i vjerojatno nitko osim vas ne zna tko vam je u srcu i mislima.

Ali ponekad su zaista čudni životni putevi i iznenade nas onda kada to najmanje očekujemo i kada se najmanje nadamo. A upravo će vas život na takav način iznenaditi, a vi nećete sve to moći vjerovati.

Upravo će vas život spojiti sa tom osobm, a vi ćete ostaviti jako dubok dojam na tu osobu. Posve će vam biti jasno iz ponašanja te osobe da vam se udvara i da vas želi osvojiti. Vi to sve jednostvavno nećete moći vjerovati kao što nećete moći vjerovati da to baš dešava vama.

Vi ćete započeti vezu sa tom osobom i ispuniti svoju veliku ljubavnu želju, a vaša tiha patnja će postati stvarnost.

 

BROJ 52

Ono što vas čeka u budućnosti ste može nazvati pravom ljubavnom čarolijom, zato što se vaš život vraća osoba koju svim srcem volite, a to je vaša bivša ljubav. Nikada niste prestali voljeti bivšeg partnera i bez obzira na sve, uvijek ste se nadali da ćete opet jednog dana biti skupa.

Posve slučajno ćete se sresti sa bivšom ljubavi, a taj susret potaknut će mnoge emocije u vašem bivšem partneru. Neće proći dugo kada će vas kontaktirati i reći vam da bi volio da se opet vidite. Vašoj sreći neće biti kraja, a ni sreći vašeg bivšeg partnera kada čuje da pristajete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi ćete ponovo obnoviti vezu, a ovaj put vaš partner će biti daleko pažljivi i bolji sa vama nego prvi put. Vi ćete shvatiti da se promijenio da vam više neće svojim postupcima nanositi tugu. Bit ćete sretniji nego ikad.

 

BROJ 55

Previše ste ponosni i tvrdoglavi pa ni sami sebi ne želite priznati neke stvari. Vi sebi ne želite priznati da vam nedostaje bivša ljubav i da vaši osjećaji nisu nestali. Poželite se javiti, poslati poruku ili nešto slično, ali vas ponos spriječi da to i uradite. Onda radije ostanete u svojoj samoći i tuzi, nego da pogazite ponos i odlučite se javiti.

Ponos je velika životna prepreka općenito ali isto tako i kada je o ljubavi riječ. Zbog ponosa su mnoge veze završile koje nisu trebale i u kojima je jako puno ljubavi bilo, ali su ipak zavšile. Zbog ponosa su mnoge suze prolivene koje nisu trebale biti prolivene.

Ponos vas neće zagrliti kada vam bude teško i kada će vam trebati utjeha, ali partner hoće! Ali vi ćete svejedno ponovo započeti vezu sa bivšim partnerom, jer vi pripadate jedno drugom. Nema smisla da svatko od vas pati sa svoje strane zida kada vam je mjesto u zagrljaju.

Vi ćete se opet uspjeti izboriti za onu najveću sreću sa bivšim partnerom i bit ćete sretniji nego ikada. Vama je sreća suđena, isto kao što ste jedno drugom suđeni.