Lav će upoznati NOVU LJUBAV, Strijelac čeka RASKID ljubavne veze, a OVOM znaku će biti SLOMLJENO SRCE kao nikada do sada!

Lav će upoznati NOVU LJUBAV, Strijelac čeka RASKID ljubavne veze, a OVOM znaku će biti SLOMLJENO SRCE kao nikada do sada!

30 studenoga, 2023 0 By Admin 2

Tko će imati toliko sreće da nakon dugo vremena pokloni svoje srce osobi koja će to znati cijeniti i koja će uzvratiti na pravi način? Netko će shvatiti da ljubav ima svoj kraj te ga čekaju tužni trenuci raskida.

Ovaj znak će ostati sam slomljenog srca jer njegov partner u ljubav ne vjeruje, na žalost. Ljubav će nekome biti vjeran pratioc, a neki znakovi će zbog ljubavi proživjeti najgore trenutke…

 

LAV

Oduvijek tražite osobu koja će vam uzvratiti vašu ljubav jer ste vi sposobni voljeti najviše, bez ikakvih uvjeta i tražite da vam se uzvrati istom mjerom. Do sada niste imali previše sreće u traženju takve osobe, ali zvijezde vam donose radosne vijesti. Ljubav će zakucati na vaša vrata, ali ovoga puta ona prava, čista i iskrena ljubav.

Vaše vrijeme potrage za pravom ljubavi se bliži kraju. Upoznat ćete osobu u kojoj ćete pronaći sve ono što oduvijek tražite, u kojoj ćete pronaći pravu ljubav. Još je malo vremena ostalo do sudbonosnog susrtea koji će promijeniti vaš život. Taj susret imat će jako pozitivan učinak na vas jer će vam ispuniti vašu največu želju, a to je da pronađete pravu ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi u ljubav vjerujete, a događaji koji slijede još će više učvrstiti vaša vjerovanja i ispuniti vaše želje. Ljubav je ono najljepše što se ikome može dogoditi, a vama će se dogoditi u periodu koji je tik pred vama.

STRIJELAC

Vama je ljubav uvijek davala poticaj u životu i vaši najljepši trenuci bili su kada ste bili zaljubljeni. Međutim, dolazi vrijeme kada ljubav više neće biti dio vašeg života. Dolazi vrijeme kada će se dogoditi prekid vaše ljubavne veze i vrijeme koje će donijeti tugu i bol u vaš život.

Prekid vaše ljubavne veze nije nešto neočekivano za vas. Osjećali ste to već neko vrijeme jer niste osjetili da vaš partner uzvraća na ljubav koju stmu dali. Vidjeli ste da nešto nije u redu i da ta veza neće dugo trajati. Tako će se i dogoditi, na žalost, ali možda je bolje i sada nego kad prođe još vremena.

Vi niste krivi za prekid, ako vam je to ikakva satisfakcija, jer vaš partner nije osjećao isto što i vi. Vrijeme će izliječiti sve rane, a tada će se pojaviti neka nova osoba koja će vam donijeti toliko očekivanu ljubavnu sreću.

 

OVAN

Ljubav donosi radost i sreću, ali s vremenom nekome donese tugu i bol. Vi spadate u ovu drugu grupu ljudi i ono što možete očekivati je slomljeno srce, tuga i bol za voljenom osobom.

Vi ste uvijek bili vjerni svome partneru, ali za partnera se to ne bi moglo reći. Ono što vam slijedi je saznanje o ljubavnoj vezi vašeg partnera sa drugom osobom i to saznanje će vas šokirati. Preko toga nećete prijeći, bez obzira na partnerove pokušaje da spasi vezu sa vama. To će biti jače od vas iako će vam se srce raspuknuti zbog toga.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vjerovali ste u ljubav partnera, ali ste doživjeli gorko razočaranje, bol i slomljeno srce. Vrijeme je potrebno kako bi ponovo počeli normalno funkcionirati, ali bol zbog toga uvijek će ostati.