LJUBAVNO POMIRENJE: OVA 2 znaka će se u narednim danima vratiti OSOBI iz svoje PROŠLOSTI, svojoj BIVŠOJ LJUBAVI!

LJUBAVNO POMIRENJE: OVA 2 znaka će se u narednim danima vratiti OSOBI iz svoje PROŠLOSTI, svojoj BIVŠOJ LJUBAVI!

28 studenoga, 2023 0 By Admin 2

Kada je ljubav u pitanju, ova dva znaka kada vole, vole cijelim srcem. Ljubav je nešto najljepše za njih i za ljubav su spremni učiniti sve.

Život donosi različite scenarije, neke želimo i nadamo im se, a neki se dogode iako ih ne želimo. Ovi znakovi su u prošlosti prekinuli ljubavne veze sa osobom koju su jako voljeli, sada dolazi vrijeme za ljubavno pomirenje i obnovu te veze…

 

LAV

Ljubavno pomirenje: Ljubavna sreća vam je oduvijek na prvom mjestu, ali vas ona u posljednje vrijeme nije pratila. Bolan raskid koji je iza vas još uvijek izmami suze na vašem licu. Ljubav je bila velika, ali nesuglasice su bile još veće i niste znali kako s njima izaći na kraj. To je bio glavni razlog prekida zbog kojeg se i danas kajete.

Ljubav je i dalje prisutna i željeli biste kada bi se mogli vratiti u dane kada ste bili zajedno. Vama zvijezde donose priliku za ljubavno pomirenje. Dani koji slijede bit će posebni za vas jer ćete se susresti sa bivšom ljubavi i to nekoliko puta. Iskoristit ćete to vrijeme koje ćete provesti zajedno da priznate bivšem partneru kako ga još uvijek volite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaša bivša ljubav će i vama otkriti da osjećaji nisu nestali, da ljubav i dalje postoji. To će biti dobro za oboje jer će vam pružiti priliku da pokušate ponovo. Ovoga puta bi se oboje trebali bolje nositi sa svakodnevnim situacijama te omogućiti da vas ljubav drži zajedno zauvijek.

STRIJELAC

Koliko god se trudili, od kada niste zajedno, bivšu ljubav nikako da izbacite iz misli. Uvijek ste ludo voljeli svoga partnera koji vam je bio sigurno utočište i u kojem ste uvijek imali zaštitu.

Međutim, vremena su se promijenila, vi više niste zajedno i vi patite sve više i više zbog toga. Tuga je ono što vlada vašim srcem, tuga zbog izgubljene ljubavi.

Koliko god bila velika vaša patnja, vašem partneru je isto tako. Ljubav nije nestala niti kod bivšeg partnera i jedino što je vama potrebno je susret koji će vam dati priliku reći jedno drugom ono što osjećate.

Takvu priliku ćete dobiti u danima što dolaze. Bit će to prilika za oboje da riješite ono što nije valjalo i da pokušate ponovo uspostaviti ljubavnu vezu.

Zvijezde će vam dati tu priliku i vi ćete ju sigurno iskoristiti. Ljubav među vama je jaka i ona će omogućiti da vas dvoje budete ponovo zajedno.

Neće biti važno tko je bio kriv za rastanak, ništa više neće biti važno osim vaše ljubavi. Ljubav je ta koja će vas vezati zajedno, ovoga puta zauvijek. Dobit ćete drugu priliku jer vaša ljubav to zavređuje.

Pred vama je pomirenje koje će sve promijeniti. To će vas naučiti da se drugačije ponašate jedno prema drugom i da pazite kako ne bi ponovili loše stvari.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Druga prilika bit će i ispit za oboje koliko toga ste naučili od raskida. Prilika koju ćete dobiti bit će ono što oboje želite više od ičega i takvu priliku morate iskoristiti.