HOROSKOP LIJEPIH VIJESTI: SREĆA će pogledati OVA 2 znaka – U narednih mjesec dana slijede im FATALNA POMIRENJA!

HOROSKOP LIJEPIH VIJESTI: SREĆA će pogledati OVA 2 znaka – U narednih mjesec dana slijede im FATALNA POMIRENJA!

28 studenoga, 2023 0 By Admin 2

Period koji dolazi bit će sretan za pripadnike ova dva znaka. Pomirenje sa osobom koju vole bit će ono što će im vratiti osmijeh na lice i nakon čega će shvatiti što su mogli izgubiti.

Sreća je ono što će ih pratiti nakon pomirenja sa voljenom osobom i sreća koju će imati neće im dozvoliti da ponovo ostanu bez ljubavi. Ljubav će za njih postati nešto previše dragocjeno da bi ju ikada više ispustili…

 

LAV

Horoskop lijepih vijesti: Vi ne dozvoljavate de se itko poigrava sa vašim osjećajima, pa ponekad i učinite nešto naglo, bez razmišljanja. Vaši principi su nešto što treba poštivati, ali to ne znači da je sve crno ili bijelo.

Morat ćete naučiti da je kompromis ono što drži ljude koji se vole zajedno. Dakle, ponekad je dobro i popustiti, a sve u cilju ljubavi.

Vi ste nedavno ishitreno prekinuli vašu ljubavnu vezu samo zato jer niste htjeli pronaći kompromis sa voljenom osobom.

Ljubav među vama postoji i dalje ali vi više niste zajedno. Velika je to bol, kako za vas, tako i za vašeg bivšeg partnera. Tvrdoglavost vam je presudila, ali to ne mora tako i završiti.

Zvijezde vam daruju priliku da se iskupite za nepromišljen prekid i da nastavite tamo gdje ste stali. Velika je to želja i vas i vašeg partnera, ali nitko nema hrabrosti prvi prići.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zvijezde će vas oboje pogurati i omogućiti vam da nastavite razvijeti svoju ljubav jer je jedino tako ispravno. Bit će vam to dobra pouka kako se u budućnosti morate odnositi jedno prema drugom.

JARAC

Vi i vaša bivša ljubav imali ste planove, ali sudbina se umiješala i pokvarila vam sve što ste planirali i što ste očekivali od vaše veze.

Sudbina je imala drugačije planove i vaši putevi su se razišli. Jako patite zbog toga, a pati i vaš bivši partner. Ljubav je ono što vas veže i ta ljubav postoji i dalje iako niste više zajedno.

Period pred vama donijet će vam nešto predivno, sreća koju ćete osjetiti bit će nemjerljiva i osjećat ćete se posebno. Vama zvijezde predviđaju pomirenje sa bivšom ljubavi koju još uvijek jako volite.

Zvijezde će dati priliku ljubavi da pobijedi sve prepreke koje su se našle na putu. Na vama će biti da se potrudite da takvih prepreka više nikada ne bude.

Prilika koju ćete dobiti bit će sudbonosna za oboje. Priželjkivali ste tako nešto, ali ste se bojali reakcije na drugoj strani.

Vrijeme pred vama donijet će vam olakšanje i veliku radost što ste opet zajedno. Istina je da jedno bez drugog ne možete, zato vam zvijezde nude mogućnost da zauvijek budete zajedno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zvijezde znaju što ljubav znači i one će vam vratiti sreću u život. Svi problemi koje ste imali postat će beznačajni jer ćete shvatiti kako je lako izgubiti voljenu osobu, a kako je teško pronači svoju srodnu dušu, kao što ste se vi pronašli.