SUSRET SA BIVŠOM LJUBAVI: Stara ljubav će ponovo zaboljeti, OVIM znakovima slijedi susret sa osobom koju su najviše voljeli!

SUSRET SA BIVŠOM LJUBAVI: Stara ljubav će ponovo zaboljeti, OVIM znakovima slijedi susret sa osobom koju su najviše voljeli!

19 studenoga, 2023 0 By Admin 2

Stara ljubav ponovo će se vratiti u živote ovih znakova i uzburkati davno zaboravljene osjećaje. Susret sa osobom koju su jako voljeli ponovo će staviti na kušnju osjećaje ljubavi.

Stara ljubav na velika vrata ulazi u živote ovih znakova i dovest će osjećaje do granice vrenja…

 

RIBE

Dugo vremena ste sami, ali vi smatrate da imate dobar razlog za to. Stara ljubav slomila vam je srce na tisuću komada i sve što od tada poznajete je patnja i bol za izgubljenom ljubavi.

Vrlo vam je teško ući u neku novu ljubavnu vezu jer se bojite novog razočarenja na ljubavnom planu.

Raskid je iza vas i stare rane nikako ne zacijeljuju. Što god vi radili i kako god željeli zaboraviti. Ne možete si pomoći jer još uvijek volite tu osobu što vam je izgazila srce i bacila vam ga pod noge.

Ne možete si pomoći jer ljubav je jača od svega. Bili biste spremni oprostiti i prijeći preko svega kada bi vam se stara ljubav ponovo vratila u život.

To je ono što najviše želite i o čemu svakodnevno maštate. Niste ni svjesni koliko vas povratak stare ljubavi može ponovo zaboljeti. Ali, vi ne odustajete i želite ponovo biti uz tu osobu. Zvijezde će vam izaći u susret i ponuditi vam susret koji bi mogao promijeniti sve.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Taj susret će svakako bitno utjecati na vašu budućnost sa kojom ćete se morati znati nositi. Dobit ćete priliku da vam se stara ljubav vrati u život, a što ćete sa tom prilikom učiniti.

Kako ćete se postaviti, da li ćete zaista ponovo primiti u život onoga tko vas je toliko povrijedio, sve te odgovore dobit ćete uskoro.

LAV

Vi jednostavno ne možete funkcionirati bez da osjetite bol. Vi podsvjesno želite da vas drugi povrijede i da žalite i patite u samoći.

Da li vam to zaista stvara zadovoljstvo!’ Ili to drugi ljudi oko vas krivo tumače? Možda je oboje pomalo, a vi toga svega niste ni svjesni.

Ponovo želite pružiti novu priliku osobi koja vas je tako razočarala i koja vam je uništila sve vaše snove o životu sa voljenom osobom. Vi ste tu osobu jako voljeli, još uvijek ju jako volite, pitanje je da li ta osoba osjeća isto za vas.

Prije vaše raskida nije bilo puno ljubavi sa strane te osobe i toga ste svjesni, ali sada smatrate da su se osjećaji vaše stare ljubavi promijenili i da vas sada uistinu voli.

Susret koji se dogodio nedavno ponovo je probudio osjećaje, barem vaše, ali vi i ovoga puta vjerujete riječima te osobe koja traži vaš oproštaj i novu priliku.

Sami ste svjesni da novo razočaranje neće donijeti baš ništa dobroga u vaš život, štoviše, novo razočaranje moglo bi vas zaista zauvijek ostaviti u boli i patnji za izgubljenom ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Samosažaljenje nije rješenje za nikoga, a pogotovo ne za vas, pa pripazite i dobro razmislite što je za vas najbolje u ovom slučaju.