Zadnji dani Novembra VRAĆAJU BIVŠU LJUBAV u život OVOG znaka, a OVOM znaku će opet SRCE BITI SLOMLJENO…

Zadnji dani Novembra VRAĆAJU BIVŠU LJUBAV u život OVOG znaka, a OVOM znaku će opet SRCE BITI SLOMLJENO…

16 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Zadnji dani Novembra: Jednom u životu možete odbaciti taj duboki i zagonetni zid tišine koji vas obično okružuje kada komunicirate s novim ljudima. Opustite se i ne gledajte na svaku osobu koja s vama razgovara kao na potencijalnog neprijatelja. Doista možete razgovarati otvorenije i slobodnije, a da ne morate igrati one igre moći u kojima inače briljirate. Uživat ćete biti uključeni.

 

BIK

Poznajete snagu riječi, a također dublje razumijete zadivljujuću snagu osjećaja. Imat ćete priliku vjenčati ove dvije sile. Ako imate nešto za reći voljenoj osobi, mudro birajte riječi, ali i snagom svojih osjećaja prenesite svoju posebnu poruku – tako vas vaš partner (sadašnji ili budući) ne može ne razumjeti.

 

BLIZANCI

Možda ćete osjetiti natjecanje u zraku. Ako ste i vi i vaš blizak prijatelj usmjereni na istu osobu, tada će večer pružiti jedinstveni izvor zabave. Ali nemojte dopustiti da se izrodi u igru ​​koja vas oboje, nepotrebno, pretvara u suparnike. Vaše prijateljstvo ne mora potonuti u te dubine.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možete upoznati tu posebnu osobu dok ste u lokalnoj teretani, ako je moguće, ili igrajući pojedinačni sport poput golfa ili tenisa ili nekog drugog sporta. Kako god bilo najvažnije je da ovih dana ne ostajete zatvoreni između četiri zida. Iskoristite ovo vrijeme koje vam zvijezde nude jer ljubav je u zraku, ljubav je svuda oko vas.

 

LAV

Ovih dana ćete imati priliku potpunije razumjeti svog partnera (sadašnjeg ili budućeg). Odnosi imaju tendenciju da se odvijaju vijugavim tempom, ponekad idu naprijed, ponekad se okreću sami sebi, a ponekad idu tangentom. To je prirodan proces i ne može se izbjeći, ali svi trebamo odvojiti vrijeme da razumijemo potrebe naših partnera. Potrudite se učiniti upravo to!

 

DJEVICA

Ako ste vi i vaš partner svjesni da se među vama gomila ljutnja, onda je ovo dobro vrijeme da to javno iznesete i riješite problem jednom zauvijek. Stvari vas oboje uzbuđuju, namjerno. Iskoristite ovu priliku da izrazite svoje mišljenje i podijelite svoje osjećaje, čak i ako su malo pretjerani.

VAGA

Vi i voljena osoba probat ćete prijeko potrebnu dozu humora. Ako osjećaj topline i zajedničkog smijeha već neko vrijeme nedostaje u vašoj vezi, onda iskoristite ovu prekrasnu priliku da odete u šetnju, nađete se s prijateljima ako je moguće ili jednostavno radite bilo što što je zabavno – ali smijte se! To će poboljšati sve aspekte vaše veze bez kraja.

 

ŠKORPIJA

Možda se osjećate kao da ste upravo upoznali svoju srodnu dušu i svjesni ste tog toplog i nježnog sjaja duboko u svom srcu. Oboje ćete osjetiti poriv da prijeđete na još veće razumijevanje. Oboje znate da je ovo veza koja će izdržati svaki test – i vjerojatno će biti testirana. Ali vaša ljubav i sve dublji osjećaji nadvladat će sve probleme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STRIJELAC

Možda se osjećate spremni prekinuti vezu koja vas je neko vrijeme držala u škripcu. Ako možete skupiti hrabrosti i osjećaj uvjerenja, onda je možda najbolje napraviti čisti prekid. Velike su šanse da ako je bilo loše za vas, bilo je loše i za vašeg partnera (sadašnjeg ili budućeg). Vrijeme je da oprostimo jedni drugima i krenemo dalje.

 

JARAC

Ovo su prekrasni dani za organiziranje malog druženja s bliskim prijateljima, ako je moguće, ali i za odvažnost pozvati nekog posebnog s kim već neko vrijeme tiho flertujete. Otvorenost, toplina i dijeljenje od srca do srca su sve to na raspolaganju. Recite toj osobi što osjećate prema njoj i gledajte kako se prepreke između vas ruše, a ljubav zauzima njihovo mjesto.

 

VODOLIJA

Obratite pozornost na svoje osjećaje, koje ste često skloni ignorirati. Ovaj put, međutim, teže je odbaciti mudrost svog srca u korist lutanja svog nemirnog uma. Dobro bi vam bilo kad biste se odmah smirili, potaknuli produbljivanje osjećaja mira, a zatim slušali taj mali unutarnji glas.

 

RIBE

Ako trebate skupiti hrabrosti da nekome bliskom date do znanja kako se osjećate, iskoristite sve prilike koje vam se ukažu. Možda ćete izgubiti uobičajeni osjećaj privrženosti, ali također nećete biti posebno uznemireni. S vremena na vrijeme, sjajan je osjećaj prepustiti se toku i jednostavno vjerovati da je ono što se dogodi i suđeno. Nećete požaliti ako iskažete svoje osjećaje, jer ta osoba čezne da čuje te riječi od vas i sa vaših usana. Uskoro bi s bivšim partnerom mogli nastaviti tamo gdje se nekad stali, samo, ovaj put ćete uspjeti.