DNEVNI HOROSKOP za 17. Novembar: Ovaj dan će jednom znaku donijeti VELIKE POSLOVNE PROBLEME, a OVOM ljubavne…

DNEVNI HOROSKOP za 17. Novembar: Ovaj dan će jednom znaku donijeti VELIKE POSLOVNE PROBLEME, a OVOM ljubavne…

16 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Danas bi vaše intelektualne i izražajne sposobnosti trebale dobiti poticaj od planeta. Na primjer, izvrsno je vrijeme da organizirate svoja razmišljanja o predstavljanju projekta koji ste razmatrali mogućem suradniku, da se bavite trgovinom ili da napišete. Što se tiče vašeg privatnog života, također je dobro vrijeme za ispitivanje najnovijih događaja, čiji su određeni aspekti još uvijek nejasni.

 

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dnevni horoskop:  U posljednje vrijeme jako se razbjesnite na najmanju provokaciju. Čini se da ste spremni izazvati opću pobunu u gotovo svim područjima svog života. No, danas počinje nešto meditativnija faza. I dalje ćete imati čvrsta uvjerenja, ali razmislite o tome da ih primijenite na sebe kao i na druge. Ako će se svijet promijeniti na bolje, morate biti živi primjer!

 

 

BLIZANCI

Pokušajte se danas ne oslanjati previše na druge. Bit će vam bolje da se sami pozabavite stvarima. Mogli biste se nadati da ćete određene zadatke prenijeti na svoju pratnju, ali danas bi oni mogli biti ometeni ili nemotivirani. Samo se sada pozabavite stvarima i uložite to dodatno vrijeme. Osjetit ćete osjećaj zadovoljstva znajući da je sve prošlo kroz vaše ruke.

 

 

RAK

Sveukupno, prognoza za danas je prilično dobra. Čini se da aspekti pogoduju utvrđivanju značenja svega što se dogodilo u posljednjih nekoliko tjedana. Ovo vam je prilika da ležerno pogledate udaljenost koju ste prešli dok napredujete prema svojim ciljevima. Budući da je povoljan dan za društvene aktivnosti, zašto se ne biste okupili s prijateljima i s njima razgovarali o najnovijim događajima? – dnevni horoskop –

 

LAV

Dnevni horoskop:  Do dana postoji restriktivan osjećaj zbog kojeg se možda nećete osjećati energično kad pokrenete loptu. Nemojte se iznenaditi ako vas opterećuje osjećaj ograničenja i dužnosti. U prirodnom ciklusu stvari vrijeme odmora i razmišljanja iznimno su važni. Nemojte misliti da uvijek morate biti u pokretu kako biste napredovali. Ostavite svoju zaraćenu prirodu na jedan dan i polako.

 

 

DJEVICA

Jednostavno ne možete učiniti sve odjednom. Kako očekujete da ćete se oporaviti i smanjiti stres, a da pritom nastavite biti superzvijezda u svakom području svog života? Ne pritiskajte sebe da “nastupite” danas. Ako to učinite, vjerojatno ćete još više iscrpiti svoje rezerve. Polako, odmorite se i opustite! Zaslužili ste ovaj mali predah! – dnevni horoskop –

VAGA

Danas biste mogli naučiti nešto od nekoga za koga ne biste očekivali da bi vas imao čemu naučiti. Vašu duhovnost ili njezin nedostatak može osporiti netko tko ima suprotno stajalište. Spremnost traženja zajedničkog jezika između dviju filozofija omogućit će vam da izbjegnete sukob i vjerojatno će vam omogućiti da obrazujete drugu osobu onoliko koliko će ona obrazovati vas. Danas imajte otvoren um.

 

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop: Danas biste mogli biti zauzeti posjetom prijateljima i članovima obitelji. Vaša će braća i sestre ili vaši roditelji možda trebati vašu pomoć u nečemu, pa će vas možda zamoliti da se uključite u kućanske poslove. U redu je postaviti neke granice ako želite. Ne morate provesti cijeli dan u ropstvu! Ali, uvijek je lijepo učiniti dobro djelo i malo pomoći.

 

 

 

STRIJELAC

Dovoditi u pitanje vaša dugo voljena uvjerenja čiji je sustav vjerovanja u suprotnosti s vašim vlastitim može biti frustrirajuće ili čak ljutiti. S današnjim planetarnim usklađenjima možda ćete biti prisiljeni doći u ovakvu situaciju. Treba ojačati vlastita uvjerenja, ali morate paziti da ne isključite druge mogućnosti. Imati otvoren um tijekom rasprave o duhovnim pitanjima pomoći će vam da naučite i omogućiti vam da govorite o svojim.

 

JARAC

Danas biste mogli imati neke izazove sa svojom djecom. Ako ste roditelj, znate da vaša djeca ponekad mogu biti melodramatična. Možda su u agoniji zbog veze s nekim od svojih prijatelja ili su zabrinuti zbog imidža. Ove se drame mogu činiti beznačajnima, ali ogromne su u dječjem životu! Pokušajte biti suosjećajni i razumljivi. Ako niste roditelj, vaša nećakinja ili nećak bi vam mogli zahvaliti na pomoći.

 

VODOLIJA

Dnevni horoskop: Razmislite o istraživanju mnogih aspekata duhovnosti danas. Može se dogoditi da više naginjete činjenicama nego vjeri, ali ništa ne govori da se to ne može promijeniti ili da ne možete naučiti više o ovoj ogromnoj temi. Provjerite povijest svoje trenutne vjere ako je imate ili istražite svjetske religije. Pogledajte što možete otkriti u mnoštvu sustava vjerovanja koji postoje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Dnevni horoskop: Danas će biti malo teško razgovarati s vama. Vi ćete, na koje drugi mogu lako utjecati, slušati i kritizirati sve što vam ljudi imaju reći danas. Ništa emocionalno ili nejasno neće vam moći ući u glavu. Kao da ste u svoj mozak instalirali iznimno fini filtar koji dopušta samo ono što dopuštate. Danas ćete izgledati kao pravi stručnjak. Ne pokazujte  se previše!