KARMA DOLAZI PO SVOJE! Bika će KARMA NAGRADITI, a OVOG znaka će KARMA ipak KAZNITI!

KARMA DOLAZI PO SVOJE! Bika će KARMA NAGRADITI, a OVOG znaka će KARMA ipak KAZNITI!

12 studenoga, 2023 0 By Admin

BIK

Karma dolazi po svoje, karma će vas nagraditi, a nagrada će biti veliki novčani dobitak! Sva vaš trud kroz život sada će biti naplaćen jer ste to zaslužili. Vaše zasluge temelje se na mukotrpnom radu, trudu i odricanju. Sada će vam se to višestruko isplatiti.

Projekt koji ste započeli prije puno vremena i završili ga u namjeri da ostvarite dobitak na njemu, sada će biti isplaćen. Dolazi vrijeme da konačno skupite veliku količinu novca i olakšate si život. Imate puno novih planova, a sada ćete ih moći i ostvariti.

Sa vremenom ste se sve više bojali hoćete li uspjeti vratiti vaš uloženi novac, a sada ćete sve uspjeti vratiti i zaraditi jako puno.To zahvalite predanom radu i vjeri u svoj rad. Vrijedni ste i marljivi i zaslužili ste da se konačno okoristite djelom svojih ruku.

Karma je naklona prema vama jer karma poštuje vrijedne i poštene ljude poput vas. Ne ustručavajte se krenuti dalje i početi ostvarivati nove planove koje ste si zacrtali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vašu vrijednost prepoznaju i ljudi oko vas, vaša obitelj i vaši prijatelji i nesumljivo vam daju punu podršku u onome što radite. To neka vam bude poticaj da ostvarite sve svoje planove. Vi stvarate i za to ćete biti nagrađeni.

RAK

Vi ste jednom davno učinili nepravdu prema svome bivšem partneru. Ostavili ste ga jer ste pronašli drugu osobu koja vas je zavela. Vaš bivši partner nikada nije prebolio taj rastanak jer vas je puno volio. Ta ljubav postoji i danas ali vi ste krenuli svojim putem.

Niste bili fer i pošteni jer vam je bivši partner služio samo kao sigurnost da niste sami, a niste osjećali puno ljubavi prema njemu. Bilo bi najpoštenije od vas da niste ni ulazili u takvu vezu ako niste imali osjećaje ljubavi.

Vi ste igrali na sigurno jer ste samo čekali priliku da upoznate osobu prema kojoj ćete zaista nešto osjećati. Nepravda koju ste nanijeli bivšem partneru mogla bi se ponoviti ali bi sada vi mogli biti povrijeđeni. Karma je odlučila kazniti vas i uzvratiti vam udarac.

Sve ono što ste učinili bivšem partneru sada bi se moglo dogoditi vama. Sada ćete vi biti taj koji će osjetiti što znači kada vas napusti osoba koju volite. Karma je osvetoljubiva, ali je poštena. Pošteno je da vam se vrati sve što ste vi priuštili drugome.

Na žalost po vas očekuju vas teška vremena kada ćete sami sebi morati priznati greške iz prošlosti. Te greške sada će vam doći na naplatu i vi ćete biti taj koji će patiti zbog njih. To će vam biti pouka da u budućnosti morate misliti i na druge, a ne samo na sebe.

Sve ono loše što ste učinili u prošlosti sada će vam se vratiti. Neće vam biti lak period, puno boli ćete osjetiti ali tako je karma odlučila.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nećete moći učiniti gotovo ništa po tom pitanju jer protiv karme ne možete. U svakom slučaju, velik korak za vas će biti da se iskreno pokajete za učinjeno u prošlosti.