LJUBAV: Jednom znaku ovo će biti NEZABORAVNA sedmica, ali i SAMCI u OVOM znaku će ZAPOČETI VEZU!

LJUBAV: Jednom znaku ovo će biti NEZABORAVNA sedmica, ali i SAMCI u OVOM znaku će ZAPOČETI VEZU!

8 studenoga, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Ljubav: Ovaj tjedan moglo bi se dogoditi nešto novo, neki novi izazovi u vašoj vezi. Međutim, uz uzajamno razumijevanje, što vam je oboje zajedničko, vjerojatno ćete ih prevladati. Neki kompromisi  mogu vam pomoći da održite sklad u svojoj vezi. Pokušajte dati malo više prostora svom partneru. Vaš spartner može imati malor vremena za vas što može biti jedan od razloga stresa u vezi. Ali, vi ćete to zajedno riješiti.

 

 

BIK

Ljubav: Pokušajte izbjeći rasprave o malim stvarima sa partnerom jer postoji mogućnost pogoršanja stanja u vašoj ljubavnoj vezi. To znači da postoje šanse za prekid veze. Pokušajte kvalitetno provesti vrijeme sa svojim partnerom, saslušajte što vam ima za reći i pokažite razumijevanje i brigu. Poruke i darovi s vaše strane mogu izmamiti veliki osmijeh na lice vašeg  partnera. To vam također može pomoći da obnovite svoju vezu.

 

 

BLIZANCI

Ljubav:  Vjerojatno ćete ovaj tjedan biti sretni i uživati ​​u lijepim trenucima sa svojim partnerom. No, pazite da nemate nešto što bi trebali skrivati od  vašeg partnera, jer bi to moglo dovesti do svađa i utjecati na vaš odnos. Za samce ovaj tjedan može biti dosta nepovoljan što se ljubavi tiče. Ako vam se netko sviđa, možda bi bilo bolje da ne pokušavate ostvariti ljubavnu vezu tijekom ovog tjedna jer su šanse za uspjeh manje.

 

 

RAK

Ljubav: Ovaj tjedan ćete se ponekad možda suočiti s situacijama koje biste željeli izbjeće, ali  možda ćete pronaći način da to promijenite. Postoji mogućnost da ćete biti pomalo zbunjeni i frustrirani sredinom ovog tjedna, što može utjecati na vašu vezu. No, uspjet ćete pronaći uzrok problema, a to će vam pomoći da razriješite neke nedoumice koje ste imali.

 

 

LAV

Dobro raspoloženje moglo bi vam pomoći da ojačate svoju ljubavnu vezu i tijekom ovog tjedna pređete na višu razinu. Vaše raspoloženje može biti oživljeno zahvaljujući nečemu što nema veze sa vašim partnerom. Posljednji dio ovog tjedna čini se vrlo povoljnim za vašu vezu. Možda će se krajem tjedna dogoditi neki značajan događaj koji bi trebao bitno utjecati na vas dvoje.

 

 

DJEVICA

Utjecaj planeta mogao bi vratiti vaš ljubavni život u fazu kakav je bio na samom početku tijekom ovog tjedna. Ako ste zaista zaljubljeni, ovo može biti povoljan tjedan za predivne stvari. No, srednji dio ovog tjedna može biti vrlo važan i vrlo osjetljiv. Ova dio tjedna može poremetiti sklad vaše veze. Posljednja polovica tjedna može vam postupno vratiti romantiku u život.

 

VAGA

Savjetuje vam se da svoju naglu prirodu držite dalje od svoje veze, jer bi to moglo postati glavni uzrok svih problema.   Međusobno razumijevanje može vaš ljubavni život vratiti na pravi put. Pokušajte provesti neko vrijeme zajedno i voditi jasan razgovor. To vam može pomoći da učvrstite svoju vezu. Oboje ćete vjerojatno uživati ​​jedno u drugom.

 

 

ŠKORPIJA

Ovaj će tjedan vjerojatno biti sjajno vrijeme za ljubav. Samci mogu dobiti savjet prijatelja koji im može promijeniti ljubavni život. Ne propustite ovu zlatnu priliku. Pokušajte poduzeti korake koji će omogućiti uspostavljanje prvog kontakta.  Nikad ne znate kamo bi ovo moglo dovesti.

 

 

STRIJELAC

Ako ste u prošlosti imali nesuglasice s partnerom, to bi se moglo ponoviti i ovoga tjedna. Međutim, uz uzajamno razumijevanje, vjerojatno ćete to riješiti na najbolji način. S partnerom možete provesti više vremena nego inače. Možda ćete se suočiti s određenom nervozom vašeg partnera , ali to ništa bitno neće pogoršati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Samci mogu naići na priliku koja će sve promijeniti.  Postoji mogućnost uspostavljanja dugoročne veze sa starim prijateljem. Međutim, možda ćete se osjećati nelagodno u takvoj vezi. Ali ćete moći riješiti sva pitanja uz pomoć ljubavi. Ako ste planirali put, ovaj tjedan može biti pravo vrijeme za to.

 

 

VODOLIJA

Ponekad je vezi potrebno učiniti neku promjenu koja će vratiti stari sjaj u vezu. Ako ste slobodni, možda ćete dobiti prijedlog poznate osobe za ljubavnu vezu. Vjerojatno ćete provesti kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom ako ste u vezi. Možda planirate otići na izlet sa svojim partnerom, ali to vam se trenutno ne preporučuje. Postoje šanse za tajne veze, ali samo za one koji su tome skloni.

 

 

RIBE

Nemojte nepotrebno razgovarati sa partnerom dok je u fazi kada mu sve smeta, to može povećati stres.  Postoje šanse za putovanja na kratke udaljenosti pa se potrudite da ih iskoristite. Ovaj tjedan možete provesti kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom. Samci ne mogu očekivati neke značajnije promjene, na žalost. U svom ljubavnom životu možete se suočiti s nekim usponima i padovima, ali ništa ozbiljno.