NEDELJNI HOROSKOP od 10. do 17. Novembra: Najvise sreće ove sedmice će imati čak dva znaka – kreće im novi period, financijski dobitak i prava životna sreća!

NEDELJNI HOROSKOP od 10. do 17. Novembra: Najvise sreće ove sedmice će imati čak dva znaka – kreće im novi period, financijski dobitak i prava životna sreća!

7 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni horoskop: Intuicija i promišljenost bit će vaš modus operandi ovog tjedna. Pripremite se za ulazak u zaista dobru knjigu, jer ovo je nešto što povremeno radite. Volite uroniti u proučavanje nečega izvan utabanih staza, nečega ezoterijskog ili duhovnog.

Informacije koje naučite koristite kako biste lakše donijeli te odluke, a ovaj tjedan, više nego ikad prije, doista vam je potreban trijezan i izravan put kojim ćete slijediti. Tražili ste svrhu i smisao, svi to činimo, pa ipak, ovaj tjedan ćete se možda osjećati da ste naletjeli na nešto što izaziva strahopoštovanje. Odvojite vrijeme i prepustite se tim studijama jer će vam kasnije u životu dobro doći.

 

 

BIK

Vjerojatno možete reći da je ovo bio relativno naporan period, iako biste više voljeli da su sve aktivnosti više povezane s ljubavlju, a manje poslovno.

Osjetit ćete da se život počinje pomalo izjednačavati. To je radnja koja generira više akcije, pa iako se niste uspjeli koncentrirati na teme koje vam najviše prijaju, tijekom tjedna ćete se osjećati sve zadovoljnije svojim trenutnim trenutkom.
Planeti vam mogu potaknuti stare uspomene, neke tužne, a druge nostalgične. Ovaj tjedan možete očekivati ​​da ćete se vratiti na pravi put, a kako mjesec bude odmicao, ljubav će vam biti više ključna tema nego ovaj tjedan.

 

 

BLIZANCI

Ovaj tjedan, doživjet ćete zanimljiv razvoj događaja, a to će se vrtjeti oko financija i nadogradnje. Novac vam dolazi, iako možda neće stići na uobičajen način kao plaća ako ste netko tko prima autorske naknade, očekujte veliki ček ovog tjedna.

Ako ste očekivali isplatu zbog nekih sudskih postupaka, možete se veseliti tome što će se ovaj tjedan očitovati. Možda ćete htjeti uložiti dio tog novca, pokušajte se kloniti potrošnje svega, odmah.  Ovo je vaš izbor, dobar dio je što ga imate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

U ljubavi i prijateljstvu, ovo je jedan od vaših boljih tjedana. Partnerstva svih vrsta odvijat će se glatko i bez problema, što bi vam značajno uljepšalo tjedan. Odluke će biti lako donositi, a budući da je vaša intuicija na visokom nivou, nećete požaliti niti ćete povući bilo kakve ishitrene ili impulzivne poteze.

Prolazite kroz tjedan s povjerenjem i dobro zarađenim osjećajem jasnoće. Bit ćete spremni slijediti novi cilj, bit ćete potpuno ‘u zoni’, spremni za nove avanture, s pozitivnim stavom.

 

LAV

Veselite se lakom tjednu i imate sreće jer vam ovaj neće donijeti ništa osim lakoće, možda čak i previše. Volite kad vam stvari idu na ruku, a opet, možda ćete osjetiti nedostatak izazova u svom životu. Žudite za avanturom i bijegom  i možda ćete se jednostavno zateći kako planirate veliki izlet, tijekom tjedna.

Spontanost je ono što je potrebno, pa se ‘planovi’ mogu zanemariti  sve dok možete pronaći aktivnost koja tjera vaše sokove. Željni ste intelektualnog razgovora i romantičnog uzbuđenja, a do petka u tjednu oboje biste trebali doživjeti u izobilju.

 

 

DJEVICA

Možete se potapšati po leđima jer ste dopustili da ta intenzivna energija prožme vaše samo biće, jer ste uistinu od toga imali koristi na toliko mnogo razina. Ovoga tjedna gledate svoju stvarnu fizičku lokaciju, možda je došlo vrijeme za promjenu.

I premda promjena mjesta nije nešto što će se dogoditi ovog tjedna, početna misao će vam se dogoditi, a ta se misao može jednostavno pretvoriti u potpunu opsesiju. Htjet ćete se preseliti, istražiti. Odvažni ste i hrabri, a sada je vrijeme da pokrenete motor.

VAGA

Sada kada ste u tijeku, možete očekivati ​​da će se dogoditi veličina. Čini se da ste prava osoba za taj posao, bez obzira na to koji je to posao, i čini se da ste pomalo nesvjesni koliko unosite na stol. Cijenit ćete se ovaj tjedan, čak i pljeskati.

Mars je više nego vjerojatno odgovoran za vatrenu pozornost koju ćete dobiti, ali znajte da je sve u redu. Ljudi će na vas reagirati strastveno, navikli ste na to, a živahna energija planeta će to pojačati.

 

 

ŠKORPIJA

Ovaj tjedan sve se završava za vas. Iskoristit ćete posljednju ambicioznu vibraciju za postizanje ciljeva i konačno staviti neke projekte na spavanje. Krajem tjedna ćete pronaći zadovoljstvo u svom poslu.

Iako ste uvijek samouvjereni radnik, vaša želja za savršenstvom uvijek vas zapita da li ste odradili najbolji posao koji ste mogli. Ovaj tjedan ćete biti preplavljeni osjećajima zadovoljstva. Ne samo da ste odradili dobar posao, ne osjećate potrebu da se bezbroj puta vraćate na to. Klizit ćete kroz tjedan zadovoljno, ponosni na svoj trud.

 

STRIJELAC

Evo novca, dušo, iako možda neće doći ni na koji način što biste očekivali. Zapravo, posljednjih ste tjedana pjevali pjesmu o siromaštvu pa zaista ne očekujete mnogo poboljšanja.

Tu ćete se okrenuti na bolje, jer vam se čini da vam se ovotjedni tranziti osmjehuju  u obliku hladnog, tvrdog novca. A tko bi se mogao žaliti? Ne ti, to je sigurno. Ovo je tjedan u kojem odbacujete svoje sumnje i samo to dopuštate, nailazi vam val obilja, sve što trebate učiniti je reći: “Da”.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Imat ćete potrebu da se obratite i povežete s prijateljima ili obitelji. Možda ćete se izgubiti u mislima, ali svaka misao je ljubav i ljepota.

Ovom brzinom ćete se afirmirati u stanje milosti. Veza koju tražite bit će vam odobrena, a ako se tako odlučite usredotočiti na romantiku, tada ćete pronaći sindikat koji ste zacrtali. Sve kulminira kao dobrota, u vašem životu, upravo sada. Ovog ste tjedna i učitelj i učenik, ostanite otvoreni i dopustite da vam ranjivost bude prijatelj.

 

 

VODOLIJA

Možda ćete tijekom tjedna osjetiti duboku potrebu za privatnošću, ako ni zbog čega drugog osim da pobjegnete od svega. To je svojevrsno pregrupiranje, želja za odmorom  i na sreću, naći ćete ovo vrijeme zastoja u kojem ćete uživati ​​oko četvrtka.

Događaji u našem životu trenutno su glatki. Ništa se zapravo ne ističe kao smetnja ili čak problem. Imate sreću što imate partnera koji podržava vaš nezavisni niz, bez postavljanja pitanja.Zvijezde će vam dati će nadu, ali i kreativnost, dopuštajući da vaš prostor za odmor bude ispunjen potencijalno prekrasnim idejama za budućnost.

 

 

RIBE

Ovaj tjedan ćete procjenjivati ​​što je ispravno, a što pogrešno u vašem životu -na profesionalnoj razini. Ovo je jako dobro vrijeme za postavljanje teških pitanja, posebno onih poput: “Jesam li zadovoljan svojom karijerom ili poslom?”

Energija planeta može vas natjerati da razmislite o novim mogućnostima za rad, a kako tjedni budu odmicali, te će se misli pretvoriti u planove djelovanja. Možda ovaj tjedan živite u svojoj glavi, što je sasvim u redu. Pogotovo jer vam je na umu ono što će vam se očitovati u bliskoj budućnosti. Mislite, dakle, da jeste.