Životinja koja te NAJVIŠE privlači, OTKRIVA TVOJU SUDBINU DO KRAJA MJESECA.-/

Životinja koja te NAJVIŠE privlači, OTKRIVA TVOJU SUDBINU DO KRAJA MJESECA.-/

4 studenoga, 2023 0 By Admin

Životinja koja te NAJVIŠE privlači, OTKRIVA TVOJU SUDBINU DO KRAJA MJESECA. Da li će ti dani prolaziti u SREĆI, TUGI ili LJUBAVI! Izaberi jednu životinju i SAZNAJ…

PRVA SLIKA:

U vama leži borac koji vuče iz sebe zadnji atom snage da postigne svoje ciljeve. Vi ne znate šta je odmor. Vi ne znate što znači vrijeme posvetiti isključivo sebi.

Ne stajete dok ne osvarite svoje planove. Mukotrpno radite i izvan svoje snage kada treba. Vaš trud i jaka volja bit će nagrađena u narednom periodu. Vama će se otvoriti mogućnosti da poboljšate svoj i poslovni i ljubavni život. Potrebna će vam biti vjera u sebe, ali vi to imate, ali i još nešto će…

…biti potrebno. Potrebno će biti da se više posvetite  određenim stvarima koje su vam prioritet. Ukoliko vam treba pomoć ili podrška, nije sramota tražiti. I vi se zauzmete za druge kada zahtjevaju to od vas. Podršku ćete svakako imati od vama bliskih ljudi.

U narednom periodu ostvarit ćete svoje želje, možda ne sve, ali bit ćete zadovoljni sa onime što ćete postići. Osim toga u vaš život će ući jedna osoba.

Jedno novo lice koje vam nije poznato od prije. S tom osobom ostvarit ćete lijep odnos. Toj osobi ćete pomoći oko nekih situacija. Preko te osobe povezat ćete se sa ljudima preko kojih ćete doći do nove poslovne prilike.

Taj posao bi nosio više odgovornosti, ali manje rada, a više novca. Ipak, oprezno pristupite tome, ne mora značiti da će sve biti onako kako će vama biti rečeno. Period do kraja godine za vas će biti uspješan.

 

DRUGA SLIKA:

Iako ste u periodu kada se ništa pretjerano bitno ne dešava, ipak će vas iznenaditi i zateći situacija u kojoj ćete se naći. Vi ste većinu svojih ciljeva ispunili i ne očekujete previše od narednog vremena. Pratile su vas pozitivne situacije, ali i nevolje i brige.

Ono što niste uspjeli ostvariti, ni ne očekujete previše, jer je dio vaših želja, planova i ciljeva možda izvan onog realnog koje vuče više prema onome da je jako teško da se ostvari. Međutim, ono što će vam se desiti u narednom periodu, vi vjerojatno tako nešto ni ne pomišljate ni u najluđim snovima.

Vama će se dopasti netko na koga, može se reći, nemate pravo. Ta osoba koja će se vama dopasti je u vezi. Upoznat ćete tu osobu već u vrlo skorom vremenu i ne samo što će vam se dopasti, nego ćete se i zaljubiti.Ono što će još više zakomplicirati situaciju je to što ćete se i vi dopasti toj osobi. Ako ste kojim slučajem u vezi, to će opet na sve do sad, još dodatno zakomplicirat situaciju.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu  GRUPU i prati nas svaki dan

Bili vi u vezi ili ne, ako ste odlučite prepustiti čarima novog poznanstva, naći ćete se u tajnoj vezi, jer je ta osoba u vezi. Pred vama će biti jedan težak i zbunjujuć period u kojemu nećete moći razumom odlučiti što napraviti.

 

TREĆA SLIKA:

Izabrali ste prvu sliku… Vi ste prilično realna osoba. Ne prepuštate se previše mašti i snovima. Imate želje kao i svi, ali vaše želje nisu one želje za koje unaprijed znate se ne mogu ili gotovo ne mogu ostvariti.  Iz tog razloga znate cijeniti ono što imate. Voljeli bi imati više, ali isto tako znate da postoje oni koji imaju i manje.

Upravo zato vi polako, ali sigurno ostvarujete svoje zamisli, planove i ciljeve.Strpljenja vam ne manjka i strpljivo gradite svoju sreću i svoj život. Odabir ove slike ne donosi neke drastične životne promjene u narednom periodu. U narednom periodu vi ćete uspjeti ostvariti svoje neke planove. Ispuniti neke želje i biti korak bliže ostvarenju većih želja.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu  GRUPU i prati nas svaki dan

Novi problemi će vas zaobilaziti i neće vam stvarati nove brige i nevolje. Naredni period će vam svakako pogodovati i sa više uspjeha i ostvarenih planova ćete ući u Novu godinu.