HOROSKOP PREVARE: OVAJ znak će liti suze jer ga partner (opet) vara, dok će OVOG znaka partner UHVATITI U PREVARI!

HOROSKOP PREVARE: OVAJ znak će liti suze jer ga partner (opet) vara, dok će OVOG znaka partner UHVATITI U PREVARI!

31 listopada, 2023 0 By Admin 2

Horoskop prevare: Fatalna romansa bit će fatalna za ljubavnu vezu ovog znaka. Ništa se ne može sakriti, sve se jednom ipak otkrije. Međutim, posljedice nastupaju kada se tako nešto prekasno shvati.

Ovaj znak će otkriti kako je to kada ga ljubavni partner prevari. Bit će to vrlo loš osjećaj koji će ga razdirati, a neće si moći pomoći. Razočaranje u onoga koga voli bit će najteže preboljeti. Mnogo suza će proliti, a rješenje ove situacije neće saznati…

 

STRIJELAC

Grižnja savjesti u vama dogodit će se uskoro, ali tada će već biti kasno. Bit će prekasno jer ćete povrijediti osobu koju volite i koja vas voli. Da ste razmišljali o tome, tako nešto se nikada ne bi dogodilo.

Vi niste mogli odoljeti čarima treće osobe i to će vas skupo koštati. Ništa više neće moći promijeniti ono što ste učinili i vi ćete morati zbog toga snositi posljedice.

Kakve će posljedice biti po vas i po vašu ljubavnu vezu, vrijeme će pokazati. Niti vaš partner ne zna što učiniti pa ćete morati dati vremena da dobro razmisli i odluči.

Odluka će biti na vašem partneru, a ne na vama. Vama zvijezde preporučuju da ne žurite i ne tražite brzi odgovor od partnera. Pustite neka i vrijeme odradi svoje i neka se tenzije smire. Tek tada vam slijedi ozbiljan razgovor o budućnosti vaše ljubavne veze.

Dakle, pogriješili ste i prevarili voljenu osobu. To više ne možete ispraviti, ali možete reći da ste pogriješili i tražiti novu priliku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To učinite samo ako nikad više ne pomišljate na prevaru, inače ništa od toga nema smisla. Ljudi griješe, tako ste i vi pogriješili. Ako je ljubav dovoljno jaka, problem će se možda i riješiti.

RIBE

Vi nikada ne biste prevarili osobu koju volite i to ste voljenoj osobi dali do znanja. Zaista ste takvi i to nikada ne biste učinili. Međutim, osoba koju volite nije kao vi. Voljenoj osobi nisu strana nabacivanja drugima i vi to znate.

Ipak, nikada ne biste pomislili da bi vas partner mogao prevariti, sigurni ste da tako daleko neće ići. Tu se varate jer će vas vaš ljubavni partner prevariti, a vi ćete to saznati.

Bit će to početak vaše ljubavne patnje jer nećete znati što i kako dalje. Prvo će vas sve to šokirati i sami sebi nećete vjerovati. Bit ćete rastreseni i izgubljeni.

Pojavit će se i određena doza ljutnje, ali najviše će vas boljeti to što ste se jako razočarali u voljenu osobu. To ćete teško podnositi i to će biti velik problem za vas. Nećete moći trezveno razmišljati pa će biti najbolje da prođe neko vrijeme prije nego što donesete konačnu odluku.

Da li ćete moći prijeći preko nevjere partnera, to ni sami ne znate. Niste sigurni više u ništa i ne znate što učiniti. Vrijeme liječi sve rane, ali ovdje će biti potrebno da prođe puno vremena.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kako god da odlučite, neće biti lako. Posljedice će biti vidljive još dugo vremena i to ne možete spriječiti. Ne brzajte sa odlukom jer poslije neće biti povratka.