NEDELJNI HOROSKOP: Jedan zodijak će IMATI PRILIKU koja se JEDNOM PRUŽA U ŽIVOTU, a OVA 2 znaka će KARMA NAGRADITI!

NEDELJNI HOROSKOP: Jedan zodijak će IMATI PRILIKU koja se JEDNOM PRUŽA U ŽIVOTU, a OVA 2 znaka će KARMA NAGRADITI!

25 listopada, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Nedeljni horoskop: Ono što će započeti kao tjedan ispunjen planovima i datumima ciljeva brzo će se pretvoriti u tjedan širenja i snova koji će se nadograđivati ​​u daljnjem vremenu.

Ovaj tjedan je sve o pokretanju nečeg velikog za budućnost. Ono što učinite i postignete ovaj tjedan bit će predložak za buduće radove. Budući uspjeh ovisi o tome što ćete raditi tijekom ovog tjedna.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ono što vam je ovog tjedna na umu je vaš ljubavni život i iako se čini da je sve u redu, niste osoba koja vjeruje u ‘širu sliku’. Ovaj tjedan želite više od svog partnera i iskreno, možda tražite previše.

Želiš više jer misliš da tako život ide prema tvojoj listi želja. Više idite u toku i stavljajte manje važnosti na sanjivu listu želja. Život vam se događa sada, u ovom trenutku. Živi tamo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Zbog položaja planeta, osjećat ćete se kao da možete ostvariti sve za što zamislite.

Vaš tjedan je isključivo u očitovanju vaše svrhe; znate što želite, a budući da vas podržavaju čvrsti tranziti, možete postići gotovo sve. Također ćete primijetiti da vam nitko nije na putu, da ste u potpunosti podržani i tranzitima i prijateljima u vašem životu.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ne treba vam puno da vas pokrene na interni monolog, a to je ono što će vam ovaj tjedan doživjeti neprekidni razgovor sa sobom i povjerenje da ste jedini u blizini s kojima možete razgovarati.

Možda zvuči čudno, ali ta energija planeta  zaista vas pretvara u usamljeno biće. Ako je ikada postojao tjedan da se možete nazvati redovnikom, to bi bio ovaj tjedan.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tjedan ćete ići dobro u poslu, a loše u romantici. Nije da vam je stalo, što je također jedan od razloga zašto ćete tako loše raditi na ljubavnom odjelu.

To je zato što te nije briga. Trenutno ste koncentrirani na materijalističku stranu svog života. Romantika se nije pokazala od velike pomoći u ovoj stvari, pa ste ovaj tjedan na strani financija. Donio si pravu odluku.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj tjedan donosi vam više onoga s čime ste se već pomirili sa svojim poslom je smeće i kad idete na posao osjećate se kao smeće. Prešli ste granicu da ne volite svoj posao i sada je to na granici ‘isisavanja duše’.

Ali što učiniti? Imate li dovoljno živaca da napustite posao? Možete li dobiti još jedan jednako brzo? Ova pitanja će vas mučiti tijekom ovog napornog radnog tjedna. Drži se.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Više ćete se baviti održavanjem svog romantičnog života nego što ćete biti uključeni u ono o čemu ste se željeli pobrinuti ovaj tjedan – svoj posao.

Zaostajali ste kada je u pitanju posao uglavnom zato što ne možete podnijeti ono za što ste plaćeni, a ipak, čini se da je vaš ljubavni život još zahtjevniji. Činiš pravu stvar; pazi na onoga koga voliš. Posao će pričekati.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Bit ćete preplavljeni osjećajem da ovaj tjedan morate nešto postići ili inače! Osjećate se toliko pod pritiskom da budete nešto što niste i učinite nešto što možda niste sposobni da ćete se izluditi tijekom ovog tjedna.

Podložni ste Plutonovoj tamnoj energiji, i iako vas ponekad hrani, tijekom ovog tjedna, povući će vas i učiniti da osjećate intenzivan pritisak.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Poznajete se jako dobro, pa kada ovaj tjedan padnete u dubinu očaja, također ćete znati da nikada niste ostali u tim dubinama.

Uvijek se izvlačite iz mentalnih i emocionalnih previranja, a ovaj će vas tjedan još jednom tražiti da se izvučete iz neke vrste osobne tjeskobe. Nakon što očistite zrak za sebe, moći ćete se vratiti svom ‘redovitom programu’.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Budući da se ovaj tjedan bavi rasporedom i planovima, na neki način ste ovdje u svom elementu.

Ništa vas ne veseli toliko kao dobro vođen brod i budući da ste vi zaduženi za sve, možete se ponositi i počastiti idejom da ćete ovog tjedna tim brodom zaploviti ravno do uspjeha.

Vi i vaši suigrači imat ćete razloga za slavlje. Naporan rad donosi ogromne i zadovoljavajuće nagrade.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Kad biste tjedan mogli provesti u tišini, meditirajući ili maštajući o nedjelji, lako biste zauzeli tu poziciju.

Vaša je smirenost ovog tjedna lijepa i sigurna, a to je zato što se svjesno odvajate od onoga što smatrate dramatičnim, nepotrebnim i ‘nije vaš cirkus’. Pustite druge ljude u vašem životu da igraju svoje igre dok ne odustanu; što se tebe tiče, bit ćeš tamo u mirnom dijelu.

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Vibru ovog tjedna uhvatite odmah na početku, i to vam pokazuje da je bolje odabrati svoje prioritete i držati ih se. Ovo nije tjedan za sitnice, niti je tjedan u kojem započinjete nešto novo.

Najbolje je da se držite onoga što vam odgovara, u ljubavi, financijama, zdravlju i na poslu. Nemojte miješati lonac ovog tjedna i odbiti sve pozive na vrlo dramatične scene s članovima obitelji.