VELIKE ISTINE ĆE SE SAZNATI: OVOM znaku će SRCE BITI SLOMLJENO, a OVAJ znak će doznati TKO GA U TAJNOSTI VOLI!

VELIKE ISTINE ĆE SE SAZNATI: OVOM znaku će SRCE BITI SLOMLJENO, a OVAJ znak će doznati TKO GA U TAJNOSTI VOLI!

24 listopada, 2023 0 By Admin 2
Velike istine: Situacija na planu vaše veze se u posljednje vrijeme promjenila na bolje, no to neće ostati tako još mnogo vremena. Situacija na planu vaše ljubavne veze pokvarit će se u skorije vrijeme i unijeti nemir u vas i vaš život.
Saznat ćete neke stvari o vašem partneru koje će vas natjerati na razmišljanje o opstanku vaše veze.Kao što se svaka veza zasniva na povjerenju, tako je bila stvar i kod vas.
No niste mogli niti očekivati da će vam partner napraviti neke loše stvari koje će vam slomiti srce. Saznat ćete da vaš partner u većini slučajeva nije bio iskren prema vama i to će vam slomiti srce.
Počet ćete razmišljati o prekidu. Na jedan veoma loš način ćete saznati za neke stvari koje je vaš partner činio, a nije trebao. Tada ćete izgubiti svaku nadu za opstanak vaše veze, jer gdje nema povjerenja, nema niti prave ljubavi.
Kada vas netko iznevjeri, teško ikada dobije vaše povjerenje nazad. Imat ćete jako mnogo razloga za tugu. Istina će vam otvoriti oči. Niste pod žaštitom zvijezda koje vas čuvaju od svega lošeg a donose vam samo dobre stvari.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Na vama će ostati hoćete li nastaviti vezu sa svojim partnerom i pokušati vratiti povjerenje ili ćete tu vezu okončati. Period koji vam slijedi neće vam biti niti malo lagan.

STRIJELAC

Velike istine: Oduvijek ste za sebe misili da ste spremni na gotovo sve i da vas u životu ne može skoro pa ništa iznenaditi. Međutim, u životu vam se nešto sprema na što ipak niste spremni. Nakon mnogo vremena saznat ćete pravu istinu.

Saznat ćete nešto na što već mnogo vremena niste obraćali pozornost. Shvatit ćete da niste uopće primjećivali neke postupke od osobe za koju smatrate da vam je samo prijatelj. Ta osoba je činila neke postupke samo kako bi vam dokazala da vas želi imati pokraj sebe.

Ta osoba nije željela uništiti vaše prijateljstvo, te je na sve druge načine vam pokušavala pokazati da osjeća nešto prema vama, no vi na to uopće niste obračali pažnju. Situacija će se promijeniti, ta osoba skupit će hrabrost i priznat će vam što točno osjeća prema vama.

Kroz neko vrijeme ta će se osoba početi boriti za vas i vaše srce. Cijela ta situacija ostavit će vas bez teksta, te ćete ostati iznenađeni. Ta osoba bit će uporna i svim će se silama početi boriti za vašu ljubav. Na vama će ostati da razmislite hoćete li ostati samo prijatelji ili ćete nešto započeti sa tom osobom.

Pod zaštitom ste zvijezda koje vas čuvaju od svega lošega a donose vam samo dobre i pozitivne stvari u vaš život. Kada shvatite da vas ta osoba zaista želi i voli, na vama će biti jako veliki teret.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Morat ćete razmisliti sami sa sobom koji će biti vaš sljedeći korak. Budite pažljivi i sagledajte situaciju iz svih uglova. Tu osobu poznajete jako mnogo vremena, te znate sve njezine vrline i mane,