HOROSKOP LIJEPIH VIJESTI: OVI znakovi su do sada PREVIŠE SUZA PROLILI, vrijeme je da im se vrati OSMJEH na LICE!

HOROSKOP LIJEPIH VIJESTI: OVI znakovi su do sada PREVIŠE SUZA PROLILI, vrijeme je da im se vrati OSMJEH na LICE!

24 listopada, 2023 0 By Admin 2

Dugo ste čekali do lijepih vijesti, a one vam uskoro stižu. Vrijeme je da vratite osmjeh na lice. Suze neka ostanu samo prošlost, bolja budućnost vam upravo dolazi.

Ovi znakovi su željni lijepih vijesti, a zvijezde će im ostvariti želju. Loš period ostaje iza njih, a sve što mogu očekivati je puno bolje od onoga kroz što su prošli.

 

ŠKORPIJA

Sreća ponovo dolazi u vaš život i bit će na vašoj strani. Vi ste vjerojatno jako patili i puno ste suza prolili, ali za vas dolazi vrijeme radosti i sreće. Vama je potreban netko tko vas voli, netko na koga se možete uvijek osloniti. To je bio razlog vaše tuge jer takvu osobu niste imali pored sebe. Evo i lijepih vijesti za vas, u vaš život dolazi ono što vam najviše nedostaje, dolazi ljubav.

Vaša emotivna situacija će se promijeniti iz korijena i vi ćete uskoro imati osobu pored sebe koja će vam mnogo značiti. Ta osoba bit će upravo po vašoj mjeri, bit će sve što ste ikad željeli. Ta osoba je osoba koju već dugo poznajete, ali do sada niste osjećali ništa više od prijateljstva. Vrijeme pred vama otvorit će vam oči i vi ćete shvatiti da se razvija nešto više od prijateljstva.

Provodit ćete zajedno puno vremena i to će vam pomoći da oboje shvatite što zapravo osjećate jedno prema drugom. Sve će vam se odjednom razbistriti, sve će postati kristalno jasno kada shvatite da među vama postoji ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ta ljubav nije ništa novo, ona postoji već dugo, ali je vama trebalo puno vremena da to spoznate. Sreća i radost, to je vaša budućnost uz ljubav koju ćete imati uvijek uza sebe.

LAV

Ne pamtite kada vam se nešto lijepo dogodilo, sve oko vas pretvorilo se u sivilo i ništa vas više ne može oraspoložiti. Letargija u koju ste zapali izaziva kod vas jedino tugu i suze koje često teku niz vaše lice. No, evo i lijepih vijesti za vas. Pred vama je razdoblje u kojem ćete vratiti osmjeh na lice i zaboraviti na tugu, suze i bol.

Najljepši trenuci upravo dolaze i nema sumnje da ćete biti jako sretni. Savršeno vrijeme je pred vama, vrijeme u kojem ćete uživati u ljubavi onako kako nikad niste.

Puno ljubavnih problema kočilo vas je u svemu i sputavalo dugo vremena. Nikako niste mogli nači rješenje vaših ljubavnih problema i zapadali ste u sve veću krizu. To vrijeme je prošlo jer događaji koji slijede ponudit će rješenje ljubavnih jada.

Vidjet ćete kako lagano će nestati problemi i koliko malo je potrebno da ljubav pobijedi sve. Bit će vam to putokaz za budućnost jer ćete shvatiti koliko je ljubav bitna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vrlo lako je odbaciti ljubav, ali ju je užasno teško ponovo vratiti. To će vam biti i pouka i upozorenje za vaše reakcije u budućnosti, a sada vam slijedi vrijeme uživanja sa voljenom osobom kao nikada do sada.