DOLAZE IM VELIKI PROBLEMI i TEŠKI DANI: Zvijezde UPOZORAVAJU OVA 2 znaka kako bi mogli IZBJEĆI PROBLEME!

DOLAZE IM VELIKI PROBLEMI i TEŠKI DANI: Zvijezde UPOZORAVAJU OVA 2 znaka kako bi mogli IZBJEĆI PROBLEME!

24 listopada, 2023 0 By Admin

Položaj planeta bit će nepovoljan za ova dva znaka u periodu koji slijedi. Zato im ništa neće polaziti za rukom, te im slijede brojna negativna događanja. Ipak, ovi znakovi ne bi trebali gubiti nadu jer će sve loše jednom proći, potrebno je samo malo strpljenja da izdrže loš period pred njima…

 

LAV

Slijedi vam nekoliko loših dana na poslu jer ćete učiniti neke stvari koje nisu tipične za vas. Loše poslovne odluke zakomplicirat će vam odnose sa radnim kolegama i to će vas najviše mučiti. Ništa vam neće polaziti za rukom i poslovni problemi će se samo nizati.

Sve to će vas izbaciti iz takta i dovesti u situaciju da učinite krive korake. Postupci nekih vaših prijatelja također vam neće ići na ruku jer ćete smatrati da nisu dobro postupili prema vama. To će zahladiti odnose sa tim osobama, a to vam nikako nije potrebno.

Morat ćete se maksimalno suzdržati od reakcija na postupke vaših bližnjih ako ne želite ostati bez prijatelja. Ni u ljubavi vam neće ići po planu, jer će vas nervoza sputavati i pogoršati odnose sa partnerom. Zaista vrlo teško razdoblje je pred vama pa ćete zaista morati paziti kako se ophodite sa bližnjima, poslovnim kolegama, partnerom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Inače biste mogli dugo žaliti zbog ishitrenih odluka koje bi mogli u afektu donijeti. To bi bilo jako loše za vas na duži period, zato pamet u glavu i oprezno u ophođenju sa svima.

RIBE

Uvijek imate odgovor na svako pitanje, uvijek znate što vam je činiti u svakoj prigodi, imate spreman scenario za sve životne situacije. Međutim, period koji dolazi mogao bi vas jako iznenaditi i pokazati vam da se ne možete pripremiti za sve što vas u životu može snaći.

Period koji dolazi bit će veliko iskušenje za vas i donijet će vam negativna događanja. Preporuka zvijezda je da ne ulazite u nikakve pretjerane rasprave sa vama bliskim osobama, jer ćete sigurno izvući deblji kraj. Ostavite takve rasprave za neka bolja vremena, za vrijeme kada vam zvijezde budu naklonjene.

Svaka suvišna riječ koju kažete bliskoj osobi mogla bi biti krivo protumačena i donijeti vam jako velike probleme. Suzdržite se od svega što vam može naštetiti u odnosu sa bližnjima i nećete pogriješiti. Svi problemi mogu čekati još neko vrijeme, a vama je najbitnije da ostanete pribrani.

Na poslu vas također očekuju brojni problemi koje biste trebali rješavati jedan po jedan. Budite vrlo oprezni u komunikaciji sa radnim kolegama jer vas neki od njih i ne vole previše. Mogli bi iskoristiti vaš loš period i naštetiti vam u poslovnoj karijeri.

Dobro pripazite kome što govorite jer na poslu i zidovi imaju uši. Situacija sa partnerom, umjesto da ide na bolje, dolazi u fazu kada je i kriva riječ dovoljna da dovede vezu u pitanje. Zato najviše opreza vam je potrebno u komunikaciji sa partnerom ako želite da vaša veza preživi ovo teško razdoblje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Poslije kiše dolazi sunce pa će tako i vama zasjati ali se na to morate još malo strpiti. Proći će i ovaj težak period za vas i doći će vrijeme kada će vam zvijezde priuštiti puno više sreće nego sada.