Ribe će pronaći svoju SRODNU DUŠU, Jarca će voljena osoba JAKO POVRIJEDITI, a OVAJ znak će UŽIVATI KAO NIKAD!

Ribe će pronaći svoju SRODNU DUŠU, Jarca će voljena osoba JAKO POVRIJEDITI, a OVAJ znak će UŽIVATI KAO NIKAD!

17 listopada, 2023 0 By Admin

RIBE

Posljednja veza ostavila je veliki trag na vašem srcu. Pokušali ste ju spasiti svim mogućim pokušajima, no bezuspješno. Od uvijek ste se nadali da ćete imati dobru ljubavnu sreću, no to nikada nije bilo prema vašim očekivanjima.

Nadu niste izgubili, te ste krenuli u daljnji pohod za svojom srećom. Zaslužujete samo iskrenu ljubav, jer ste vi i sami takvi. Uskoro ćete upoznati osobu koja će vaš život promijeniti iz korijena, ali na bolje.

Dogodit će se susret sa jednom osobom koja će postati ljubav vašeg života. Ta osoba će vam pružiti ljubav koju zaslužujete te će vas usrećivati iz trenutka u trenutak.

Pred vama je susret koji niti sami nikada niste mogli zamisliti. Uskoro ćete samo za sreću znati. Upoznat ćete osobu koja je vrlo slična vama. Osobu koja zna voljeti i biti dobra prema ljudima koji to zaslužuju.

A upravo će to biti jedna od osobina koju će ona na početku upoznati u vama. Do sada ste se uvijek vi borili iz petnih žila za ljubav svog života. No sada je došlo vrijeme kada će se netko drugi boriti za vas, a vama će to prijati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Očekujte razna putovanja, zabave i sretne trenutke sa budućim partnerom. Partnerom koji će znati cijeniti svu ljubav koju mu dajete iz dana u dan. Napokon ćete osjetiti sreću kakvu zaslužujete i prestati tragati za ljubavlju, jer ovaj put, ljubav će pronaći vas. Čuvajte ju.

JARAC

Pred vama je period koji vam se neće niti malo svidjeti. Vaš partner će napraviti loš potez u vašoj vezi koji će vas potpuno razočarati. Vi ste osoba koja je uvijek iskrena i koja uvijek situaciju realno sagleda i pokuša rješiti problem. Jako vas povrijede laži i neiskrenost prema vama.

Vaš partner vas i dalje voli, no njegovi postupci će vas povrijediti, te vam to neće lako pasti. Tko jednom izgubi vaše povjerenje, jako teško ga dobija nazad. Jako ste emocionalni i svi ti loši potezi će vas početi uništavati. Stvari koje ćete saznati o vašem partneru, natjerat će vas na duboko razmišljanje. Uvijek se borite za sebe i za ljubav. O vama ovisi hoćete li oprostiti svome partneru i hoćete li mu pružiti još jednu priliku.

 

LAV

Pred vama je period života u kojemu ćete uživati i biti sretni. Kroz protekli period proživjeli ste mnoge teške trenutke koje su dosta utjecale na vas. Od uvijek ste imali podršku vašeg partnera, ali niste uvijek znali cijeniti.

Period koji dolazi, donosi vam samo sreću i veselje, no ipak neke stvari iz prošlosti ćete morati ispraviti. Nakon što shvatite da je vrijeme da se izvinete vašem partneru, vaša ljubav će dobiti novi i ljepši smisao u životu.

Partneru će to mnogo značiti, te će shvatiti da ste dobra i emotivna osoba. Period koji vas čeka ponovno će vam pokazati da ste stvoreni jedno za drugo, te da je vaša ljubav jaka.

Sreća će vas početi pratiti iz dana u dan. Putovanja i slobodno vrijeme koje ćete zajedno provoditi biti će samo jedni od mnogo znakova koji dokazuju vašu ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Shvatit ćete da svoje emotivno stanje morate iznositi svom partneru, te pričati o problemima. Razgovorom se sve da riješiti, a ljubavna situacija tada postaje bolja.