LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Oktobar: Jedan znak treba slušati svoje srce da se ne bi kasnije kajao…

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Oktobar: Jedan znak treba slušati svoje srce da se ne bi kasnije kajao…

12 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Čini se da je vaša ljubavna veza danas prilično komplicirana i nekoliko problema će zahtijevati vašu pažnju. Međutim, uskoro ćete shvatiti da vam je bavljenje ovim problemom zapravo pomoglo da dosegnete višu razinu razumijevanja i da su brojne skrivene stvari sada jasne. To će vam dati snagu da izgradite transparentniji odnos.

 

BIK

Pravo je vrijeme da planirate velike promjene pozitivne prirode u vašoj vezi. Spremni ste podići to na sljedeću razinu, ali morate napraviti prvi korak. Prirodno ste suzdržani i to je vašeg partnera ostavilo u mraku o vašem pravom osjećaju. Samo razotkrijte svoje srce i vidjet ćete kako svo nepovjerenje nestaje iz vaše veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

I vi i vaš partner ste bili jako zaposleni u posljednje vrijeme. Stoga danas svakako provedite vrijeme jedno u drugome društvu. Planirajte romantičnu večeru i razmazite partnera svojom pažnjom. Ova gesta uvažavanja će ići daleko. Slobodne osobe će vjerojatno imati sjajan spoj koji bi ih mogao potaknuti da vezu podignu na sljedeću razinu.

 

RAK

Danas ćete biti prilično agresivni u ljubavi. Samo se pobrinite da sklonite svoj ego s puta kako biste uživali u ispunjenoj vezi. Međutim, vaš partner će voljeti vaše novo jastvo i uživat će u vašem novostečenom samopouzdanju. Svakako iskoristite ovu priliku i dobro se zabavite sa svojim partnerom.

 

LAV

Ljubav je u zraku, ljubav je u mislima. Zapravo ljubav je posvuda. Samo morate biti svjesni njegove prisutnosti. Napravite dječje korake i razgovarajte s prijateljima za savjet. Uz mnoge mogućnosti koje smo vidjeli danas, nemojte žuriti s skokom. Vaša šutnja privlači ljude. Mala enigma oko vašeg lika je primamljiva. Budi isti.

 

DJEVICA

Čini se da veza sa vašom srodnom dušom nestaje zbog radnih pritisaka. Ali možete se dobro boriti za održavanje smislenih odnosa. Ako ste ozbiljni u vezi s ovom osobom, onda morate nastojati zadržati izgubljeni šarm, inače kontrolirajte svoja iskušenja. Bit će to nepotreban i uzaludan trud za nekoga tko vam nije mnogo bitan!

VAGA

Vaša veza je sretna i zadovoljna. Međutim, postoji još mnogo toga za istražiti i puno više sreće za primanje idući dalje. Pokušajte isključiti partnera radeći ono što mu se ne sviđa. Umjesto da budete agresivni, natjerat će vas da shvatite zašto to nikada ne biste trebali pokušati učiniti. I u ovome vrijedi uživati!

 

ŠKORPIJA

Vašoj voljenoj osobi danas će biti potrebna vaša pomoć i podrška. Vrijeme je da pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku, a ne da likujete ili kritizirate svog partnera. Morate ostaviti po strani svoje sitne probleme i pritužbe. Način na koji se sada ponašate imat će dugoročni utjecaj na vaš odnos. Dakle, sada morate donijeti neke dugoročne odluke.

 

STRIJELAC

Morate skinuti ružičaste naočale kada gledate u svoju trenutnu vezu i poduzeti neophodan drastičan korak. Nemojte povlačiti vezu samo zato što je zamišljeno ili zbog društvenog pritiska. Ispitajte čini li vas sretnim, a ako to ne čini, onda je pravo vrijeme da to odbacite.

 

JARAC

Možda će vas privući netko iz drugačijeg kulturnog porijekla ili čak iz druge zemlje. Možda ćete se osjećati strastveno i emocionalno nabijeno prema ovoj osobi. Drugi događaji će nestati kada budete s tom osobom. I ovaj susret može čak dobiti oblik ako Svevišnji želi!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Postoji netko blizu tebe koji želi biti tvoj ljubavnik. Ali ti to želiš zadržati samo u prijateljstvu! Bit će bolje ako ovoj osobi vrlo otvoreno date do znanja svoje osjećaje. Međutim, ova osoba je vrhunski izvor ljubavi i suosjećanja za vas i štiti vas od modrica života! Moj savjet je da preispitate svoju odluku.

 

RIBE

Snaga vaših vlastitih romantičnih osjećaja danas će vjerojatno iznenaditi čak i vas. Velike su šanse da ćete se danas ponašati na potpuno neuobičajen način i vaša će smjelost vjerojatno biti prilično iznenađujuća. Vjerojatno će se vaš partner osjećati ošamućenim, ali sretnim i zahvalnim. Iskoristite današnji dan dugim romantičnim šetnjama i zajedničkim druženjima.