HOROSKOP LAŽNE LJUBAVI: OVE znakove PREVARIT će ONI koje NAJVIŠE VOLE!

HOROSKOP LAŽNE LJUBAVI: OVE znakove PREVARIT će ONI koje NAJVIŠE VOLE!

8 listopada, 2023 0 By Admin 2

U ljubavi najgore su lažne ljubavi, a takve lažne ljubavi će osjetiti ovi znakovi i zbog toga će jako patiti. Povjerenje koje su imali u svoje partnere će se istopiti i ostat će samo tuga i bol.

Lažne ljubavi najteže pogađaju one koji u ljubavnu vezu unesu sebe cijeloga, a ovi znakovi su upravo takvi…

 

VAGA

Uvijek ste se bojali lažne ljubavi jer ste privrženi osobi koju volite i ne bi sebi nikada dozvolili da ju prevarite. Na žalost, vaš partner nije takva osoba i vašem partneru prevara nije strana. Razočarenje koje ćete osjetiti nakon saznanja da vas je partner prevario bit će veliko. Vama je ljubav na prvom mjestu i sve ćete učiniti da tako i ostane.

Međutim, situacija sa kakvom ćete se uskoro susresti bit će vam potpuno nepoznata jer tako nešto niste očekivali. To će za vas biti veliki udarac jer će sve povjerenje koje ste imali u partnera netragom nestati.

Nećete znati što dalje, što učiniti i kako se postaviti na to što će se dogoditi. Imat ćete bezbroj pitanja, ali ni jedan odgovor. Razočaranje će biti golemo i sve što ste ugradili u tu vezu više neće postojati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bit će vam potrebno neko vrijeme kako bi se prije svega sabrali, a onda i odlučili kako dalje. Prevaru partnera doživjet ćete vrlo emotivno i tu si nećete moći pomoći. Ono što možete je da ostanete dosljedni sebi i ne napravite nešto zbog čega ćete žaliti.

OVAN

Za vas stižu loše vijesti na ljubavnom planu, iako ih nikako niste zaslužili. Uvijek ste bili vjerni svome partneru i nikada niste pomišljali na prevaru. Međutim, upravo će vas vaš partner prevariti i vi ćete se naći u situaciji u kakvoj još niste bili. Bit će vam jako teško, osjećat ćete se iznimno loše i jako će vas boljeti partnerova nevjera.

Bez obzira na probleme koje ste imali u vašoj vezi, niste zaslužili ono što će se dogoditi. Opravdanja za takav partnerov korak jednostavno nema. Srce će vam biti slomljeno i tu si nećete moći pomoći.

Svjesni ste da ništa više neće biti kao prije i da povratka nema. Sami poznajete sebe najbolje i znate da je granica prijeđena, znate da preko nekih stvari ne možete i nećete prijeći. Vi ćete odluku donijeti vrlo brzo, ali i sami znate da će to boljeti dugo vremena.

Bol je svakako ono što će vas mučiti i okupirati vaše misli, ali i sami ste svjesni da će jednom proći. Ono što možete i morate je da stisnete zube i hrabro krenete dalje. Vi znate da niste pogriješili i to će vam dati snage da prebroditi krizu koja slijedi. Sve će jednom proći, pa i ta bol, a tada će uslijediti neko bolje vrijeme za vas i za ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pred vama su velike promjene koje vam se neće svidjeti, ali te promjene niste vi uzrokovali i to će vas tješiti. Negdje postoji osoba za vas i vi vjerujete u to, sigurno će doći dan kada ćete ju konačno i pronaći.