Ako radi OVIH 6 stvari, i dalje je LUDO ZALJUBLJEN u BIVŠU!

Ako radi OVIH 6 stvari, i dalje je LUDO ZALJUBLJEN u BIVŠU!

5 listopada, 2023 0 By Admin

Ne znam što je to, ali čini se da uvijek privlačim muškarce koji su ili tek izašli iz veze ili su još uvijek zaljubljeni u svoju bivšu. Bez obzira na to, zaljubljeni su u svoje bivše i to uvelike utječe na njihovu sposobnost da se povežu sa mnom ili da naša veza ide bilo kuda.

Lako je potpuno izbjeći te muškarce kada ih vidite kako dolaze s udaljenosti od milje, mašući svojom zastavom “Volim svog bivšeg”. Ali kada su suzdržani zbog svog bivšeg, teško je znati sve dok ne zagrebete preduboko i vaši osjećaji nisu u pitanju.

1. Neće vam se posvetiti.

Ako ste ležerno, ali isključivo izlazili s njim nekoliko mjeseci, onda vas ne krivim što želite stvari učiniti službenima. Uostalom, prošlo je nekoliko mjeseci i stvarno nema razloga da ne bude.

Osim ako još uvijek gaji nadu za bivšu.

Ako to spomenete, a on to odbaci ili vam kaže “Sviđa mi se kako stvari trenutno stoje”, onda je to znak da oni vjerojatno ne idu nikamo osim ako se ne radi o njegovoj bivšoj. Otpusti ga, curo.

2. Nalazi razloge da priča o njoj.

Ako vi i on imate zajedničke prijatelje koji su prijatelji s bivšom, ovo je sasvim moguće. Zamislite da večerate i on spomene jednu od tih prijateljica, a ubrzo se razgovor kreće u smjeru bivše.

To je kao kad ste u srednjoj školi i zaljubljeni ste u tipa; naći ćeš svaku izliku da pričaš o njemu, koliko god izluđivao ljude oko sebe. U suštini se ne razlikuje, osim što je to njegova bivša i očito je nije prebolio.

 

3. Još uvijek razgovara s njom/druži se s njom…bez tebe.

Nije neuobičajeno da ljudi ostanu prijatelji sa svojim bivšima, pogotovo ako su bili prijatelji prije nego što su počeli izlaziti. Međutim, ako on izlazi s njihovim zajedničkim prijateljima i njom, ali vas ne pozove ili vam čak ne kaže da će ona biti tamo, to bi mogla biti velika zastava da je nije prebolio.

Iz bilo kojeg razloga, on ne želi da ga ona vidi s tobom, vjerojatno u nadi da će uspjeti pokrpati stvari i ponovno biti zajedno. Da je to zdrav odnos između vas dvoje i zdravo prijateljstvo između njih, on bi vas pozvao i stvari ne bi bile nimalo neugodne.

 

4. I dalje lajka njezine fotografije na Facebooku.

Nema štete u tome da tu i tamo lajkate nekoliko fotografija i objava, ali ako svaki put kad ona objavi fotografiju ili status, ako je on odmah iznad toga da ga lajkate, to sigurno izaziva zabrinutost da je nije prebolio, pogotovo ako više ne razgovaraju i/ili nisu prijatelji (barem u stvarnom životu).

Ako se tiho šulja po njezinim društvenim mrežama, očito je pokušava držati pod nadzorom. Nema razloga da pratite bilo koga osim ako ga niste preboljeli.

 

5. Uspoređuje vas s njom.

Jeste li ikada ulazili u rasprave? Možda ste ostavili suđe na kutu sudopera. Njegov odgovor je da “Maja to nikad nije radila” ili možda “Mirela je to uvijek radila”. Što god da je problem, njegovu bivšu nikada ne bi trebalo spominjati, pogotovo on sam.

Možda uspoređuje vašu profesiju s njezinom ili njezinu modu i stilove uređenja s vašima. Ako se bivša spominje, on ju nije prebolio.

Ovaj mu ide ruku pod ruku s neobavezivanjem. Ako prođe danima bez razgovora s tobom, nakon čega slijede tjedni dok ti se jednostavno ne skida s “one stvari”, a onda opet ne razgovara s tobom, ili nije siguran u tebe ili misli na nešto drugo.

Ako nije zainteresiran, nije vam teško to otvoreno reći i nastaviti sa svojim životom. Ali ako je vruć ili hladan s tobom, vjerojatno te drži po strani sve dok ne bude apsolutno siguran da stvari s njegovom bivšom nikad neće uspjeti, jer zna da će to učiniti službenim s tobom samo da bi te nekoliko šutnuo mjesecima kasnije zbog svoje bivše samo će izgledati kao golemi glupan.

Potpuno je prirodno ne preboljeti bivšeg, ali nije prirodno nastaviti izlaziti ako si niste dali vremena za tugovanje.

Nije u krivu što oplakuje gubitak svoje veze, ali ako je to slučaj, onda ne bi trebao ni pokušavati započeti nove veze… Ili u njegovom slučaju, navoditi žene koje ništa ne sumnjaju.

Važno je zapamtiti da ako shvatiš da izlaziš s tipom koji nije prebolio svoju bivšu, nije tvoj posao pomoći mu da je preboli. To je neko sr**nje koje mora sam riješiti. Prestani sada gubiti vrijeme prije nego što bude prekasno i on ti slomi srce. Za vas u moru ima još mnogo riba koje nisu slomljena srca – ili barem onih kojima rane nisu tako svježe.