VODOLIJA – LJUBAV u OKTOBRU: Prošlost će oživjeti i čeznja će nestati, voljet ćete i biti voljeni…

VODOLIJA – LJUBAV u OKTOBRU: Prošlost će oživjeti i čeznja će nestati, voljet ćete i biti voljeni…

28 rujna, 2023 0 By Admin

Vodolija – ljubav u Oktobru. Položaj planeta i zvijezda ima jak utjecaj na ljubav kada su u pitanju osobe rođene u znaku Vodolije. Što su im zvijezde namjenile kada je u pitanju ljubavni život…

 

Za one koje su u vezi:

Za one koji su rođeni u ovom zodijaku, mjesec neće donijeti nikakve neočekivane i nepredviđene situacije kada je riječ o ljubavnom životu. U ljubavi ste detaljni, kreativni i učinkoviti.

Mjesec je će biti popraćen lijepim trenutcima koje ćete provesti sa partnerom. Nesuglasice koje ste imali, riješit ćete i neće ostaviti posljedice na vaš ljubavni odnos.

Nakon što riješite nesuglasice, mir, podrška i razumijevanje zavladat će u vašem ljubavnom odnosu. Potom vas čeka lijep mjesec i lijepi zajednički trenutci koje ćete zajednički provesti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Osim toga, možete očekivati veoma ugodna iznenađenja koje će vam partner prirediti. Ovaj zodijak se diči skromnošcu. Za sreću mu je potrebno malo. Veliku sreću upravo pronalazi u sitnicama. Iznenađenje vašeg partnera, izazvat će veliku sreću i zadovoljstvo.

 

Za one koji nisu u vezi:

Slobodnim osobama u znaku ovog zodijaka, nedostajat će ljubavi i nježnosti tijekom mjeseca. Ulagat ćete dosta vremena u svoj fizički izgled i uljepšavanje  kako bi što ljepše djelovali na okolinu. Imat ćete potrebu dopasti se nekome i da vas netko primjeti.

Problem koji će vas pratiti tijekom mjeseca, bit će najviše manjak samopouzdanja i sigurnosti. To če vas kočiti u ostvarivanju novih poznanstava koji bi se mogli razviti u ljubavnu vezu. Prilika za novim vezama će biti.

Ukoliko uspijete riješiti problem vezan za vas, mogli bi ste ostvariti dublja poznanstva, koja bi mogla rezutirati novom ljubavnom vezom. Ukoliko se to ne desi, vi ćete se jednostavno udaljiti i pobjeći iz svakog odnosa koji će voditi ka zbližavanju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Takvo stanje će vas pratiti do kraja mjeseca. Na samom kraju mjeseca, dobit ćete više samopouzdanja. Iz pretohodnog prijateljstva koje ste ostvarili, mogla bi se desiti ljubavna veza i to na samom kraju mjeseca. Osim toga, pojavit će se i vaš bivši partner koji će tražiti od vas da probate još jednom.