LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. OKTOBRA: Jedna čežnja će se ugasiti, jer će ljubavna veza početi, ali veza OVOG znaka završava!

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. OKTOBRA: Jedna čežnja će se ugasiti, jer će ljubavna veza početi, ali veza OVOG znaka završava!

27 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav ciganskim kartama: Uspostavljanje nježne ravnoteže između snage i mekoće može izliječiti vaš ljubavni život. Najbolje vam je kada pregovarate o dinamici odnosa umjesto da ga pokrećete. Domaća drama je moguća ako se previše zalažete za svoj dnevni red, pa je pametno razgovarati o tome. Razmislite o tome da duboko udahnete i pustite svog ljubavnika da vodi neko vrijeme.

 

 

BIK

Iscjeljivanje vaše dinamike odnosa iz djetinjstva može potrajati godinama, ali ovih dana bi ova vrsta dubokog rada mogla postojati gotovo trenutna, čarobna kvaliteta. Ovo unosi furnir misticizma u sve vaše kućne poslove, posebno kad je ljubav u pitanju. Čini se da spajanje s ljubavnikom zacjeljuje drevne rane. Možda ćete previše idealizirati svoju voljenu osobu, ali barem ćete se zabaviti radeći to.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vrućina je za vašu vezu, ali nema potrebe ni izlaziti iz kuće. Vaša spavaća soba može postati najtoplije mjesto koje ste posjetili u posljednje vrijeme. Ako ste uključeni, taj plamen možete ponovno zapaliti domaćom večerom, svjetlom svijeća i maženjem na sofi. Ako ste slobodni, možda ćete biti spremni nekoga pozvati brže nego inače. Vaš libido vodi put.

 

 

RAK

Prenošenje vaše žeđi za avanturom može vam sada oživjeti romantiku. Možda ćete imati puno toga za reći o tome što želite vidjeti u svijetu – a vaš ljubavnik bi mogao rado slušati. Rezervacija kratkog putovanja mogla bi vam pomoći da ojačate vezu ili pronađete novu. Čak i ako ne možete odmah pobjeći, barem istražite.

 

 

LAV

Razgovori s vašim ljubavnikom bi mogli biti čista poezija. Kao da su riječi koje izgovarate (ili upisujete) magične – čak se može činiti da imaju iscjeljujući vibracijski zvuk kada govorite! Ovo bi mogao biti najbolji dani u mjesecu, da nekome kažete što točno osjećate prema njemu. Ako vam je ugodnije zapisati svoje osjećaje, to je također odličan izbor.

 

 

DJEVICA

Komuniciranje vaših se******ih potreba sada može podići vaš odnos na sljedeću razinu. To vas može učiniti gorljivijim kada je u pitanju zadovoljenje vaših se******ih potreba, i u tome nema ništa loše. Budite glasni i ponosni na ono što želite — i gdje i kada to želite. Vaš će partner vjerojatno biti zahvalan na dodatnom smjeru i odgovoriti u skladu s tim.

VAGA

Vaša ero**ka energija brzo raste. Možete iskoristiti snagu svojih želja na nove i inovativne načine. Možda ste trenutno posebno otvoreni za eksperimentiranje. U potrazi za ljubavlju i zadovoljstvom, mogli biste na kraju iznenaditi ljubavnika – ili čak iznenaditi sebe! Ipak, ne dopustite da vas netko sramoti ili zatvori. Istražite sve što vas zanima.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav prema sebi je dar koji možete nastaviti davati vašim vezama. Plivate u moru kozmičkog bogatstva, iako najbolji sjaj dolazi iznutra. Ako se želite ogrnuti šljokicama za svog ljubavnika ili ga dotjerati da se oblači za vas, samo se dotaknete ove divno razigrane, čarobne, onostrane vibracije. Bez obzira jeste li slobodni ili zauzeti, svjetlucanje vas može dovesti u odgovarajuće raspoloženje.

 

 

STRIJELAC

Zalaganje za ono što želite u vezi može vam pomoći da sada napravite veliki pomak. Vaš bi ljubavnik mogao sugerirati da se prepustite malo goloj agresiji. Međutim, nije agresivno reći im ono što cijenite – samo je izravno. To također možete modelirati tako da im prvo pružite okus svojih želja. Možda je to fina večera ili mali znak naklonosti. Što god da je, zaslužili ste!

 

 

JARAC

Romantika je na jelovniku za vas, pružajući vam punu količinu sigurnosti i osjećajnosti. Imate puno ljubavi na svom tanjuru. S ovom zaljubljenošću na stolu ispred vas, nema razloga oklijevati prije nego što uzmete hedonistički zalogaj. Neka ostatak vaših briga nestane i dopustite sebi da iskusite slast bez ikakve krivnje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Posvuda je oko vas pravo more ljubavi, a umakanje nožnih prstiju možda neće biti dovoljno. Život se vjerojatno čini kao budan san. Dok se moćne planetarne moći spajaju, sva ta uvjerljiva energija odražava nešto u vama, zbog čega će se drugi možda lakše zaljubiti u vas nego inače. Manifestirajte ono što stvarno želite.

 

 

RIBE

Možda vam je malo vruće ispod ovratnika kada su u pitanju ljubav i veze. Mogli biste djelovati odlučnije nego inače u vašem partnerstvu. Čak i ako se privremeno ponašate drugačije od sebe, isplati se biti progonitelj. Vaš bi ljubavnik mogao biti malo šokiran, ali najbolje je ići svojim tokom.