CIGANSKE KARTE do 15. Oktobra: OVI znakovi su prolili more suza, ali im konačno dolazi period divnih i sretnih dana!

CIGANSKE KARTE do 15. Oktobra: OVI znakovi su prolili more suza, ali im konačno dolazi period divnih i sretnih dana!

27 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ciganske karte do 15. Oktobra: Ne znate u što ste se uvalili, ali zasigurno se mnogo toga događa u vašem umu i srcu. Pročitajte signale koje vam vaša fiziologija pokazuje. Čak i ako drugi pokušavaju prikriti sve što se u posljednje vrijeme događa s vašim tijelom.

Stvari su mnogo jednostavnije nego što se čine. Ne želite gubiti vrijeme na odnose koji nisu bitni kada ste ovako blizu postizanja prave emocije s nekim.

 

 

BIK

Iako se neke stvari odvijaju sporo i uz određene poteškoće, znate što možete očekivati ​​i dugoročno se osjećate dobro u pogledu svojih opcija. Uzmite si vremena, budite strpljivi s drugim ljudima i samim sobom, i stvari će na kraju doći na svoje mjesto.

Vaš život treba više promjena. Vremena su bila užurbana i brza, ukazujući na vaše strane koje se nisu dovoljno razvile da prate tempo i sinkroniziraju se s putevima Svemira.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Niste čak ni potpuno svjesni svih promjena koje vam se spremaju, ali ste sigurni da bi vam jedan oštar zaokret mogao promijeniti život. S druge strane, osjećaj sigurnosti mogao bi biti niži nego inače ako dobro ne razmislite o stvarima i ne vidite koliko drugačiji pristup može biti praktičan.

Oslanjanje na dijaloge i komunikaciju s drugima trenutno može biti loša ideja. Ali i inspirativan koncept koji vam omogućuje prikupljanje nevjerojatnih informacija. Provedite promjene o kojima ste naučili.

 

 

RAK

Neke probleme možete vidjeti jasnije nego prije, ali svijet još uvijek čeka na vaš sljedeći potez i nećete ga učiniti sve dok ne budete sigurni i u skladu sa svojim instinktima. Trenutak još nije pravi, čak i ako osjećate da bi mogao biti. Odvojite trenutak da udahnete.

Bez prilike da se oprostite tamo gdje je bilo potrebno i podijelite svoj unutarnji svijet s novim ljudima u svom životu. Spremni ste iskoristiti priliku i otvoreno razgovarati o nekim našim unutarnjim borbama.

 

 

LAV

Do ciljeva ste dolazili na čudne načine i putevima koji su bili kameniti i prilično teški. Iako je važno usporiti i odmoriti se, također ćete osjetiti motivaciju da krenete naprijed s nekim stvarima koje vam se sada čine logičnije.

Pazite da ne prijeđete vlastite granice, nježno uklanjajući stvari iz svog života koje crpe energiju umjesto da vam pomažu da se nosite sa svakodnevnim okolnostima.

 

 

DJEVICA

Možete vidjeti da se neke stvari kreću glatko, a druge priskaču da vam zapriječe put, kao da vas podsjećaju na sve granice koje niste postavili kada su bile potrebne. Morate razmišljati o posljedicama, to je istina, ali strah od određenih izlazaka ne bi trebao svaki put utjecati na vaše izbore.

Izađite iz svoje zone udobnosti kako biste se odmaknuli od stvari koje vas previše opterećuju i čine da se dvoumite oko vlastite budućnosti. Na vama je da odredite tijek akcije.

VAGA

Danas ne morate gubiti vrijeme, znajući da čak i netočne informacije služe važnoj svrsi u vašem životu. Posebno pojedincima koji su okruženi takvim energijama i čudnim situacijama koje odmiču vaše ciljeve.

Čak i ako niste u žurbi, ovo je dobar trenutak da svoju energiju čisto i mudro uložite u stvari koje vas najviše zanimaju. Kako vrijeme bude prolazilo, osjećat ćete se oslobođeno onim što ste učinili.

 

 

ŠKORPIJA

Ono što vam stvara nelagodu neće nestati samo zato što vi to želite. Morate nešto poduzeti i dijalozi bi mogli biti grubi, ali usput ste naučili lekciju ili dvije. Ako se suočite sa zavišću i negativnim posljedicama tuđih riječi, pripazite na distancu i čuvajte se.

Nećete napredovati radeći stvari koje vam vrijeđaju srce pa pokušajte ne pronaći zlatnu sredinu prije nego što slijedite glas razuma protiv svojih autentičnih potreba.

 

 

STRIJELAC

Nilski konji su vrlo blisko povezani s kitovima. Nikad niste razmišljali o vezama stvari koje su se od početka činile previše različitima, ali one očito postoje i pronađeni dokaz neće biti oduzet ili nestati. Ono što sada vidite je ono što ne možete poništiti.

Dajte si vremena da se nosite s novim okolnostima, svjesni da vaša inicijativa može promijeniti cijeli tok vašeg života i budućnost. Kreativnost treba izražavati na zdrav način.

 

 

JARAC

Ovo je vrijeme za maženje, slatkorječivost i riječi koje će ostaviti pozitivan trag u vašem svijetu. Pazite da ne razmišljate previše o stvarima koje zahtijevaju jasan kontakt ili biste se mogli zbuniti prevelikim očekivanjima o kojima ne znate toliko.

Čvrsta mišljenja će vas ili koštati ili će vas visoko uzdići, ovisno o vašoj interakciji s drugim ljudima u publici i cijelom okruženju u kojem želite biti dio.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Kad je stručnjak za borbu protiv otmica Felix Batista bio u Meksiku kako bi podučavao ljude kako da ne budu kidnapirani, bio je otet. Iako pokušavate stati na put određenim stvarima, ne mogu se zaustaviti, a moguće je da ste bocnuli medvjeda i pokrenuli događaje koji nisu toliko podržavajući kao što biste zamislili.

Pripremljeni ste i znate da je pravda na vašoj strani. Držite se zdravog razuma i pronađite način da uživate u vožnji, čak i tamo gdje su sukobi ili napetosti neophodni. Sretno!

 

 

RIBE

Morate pronaći način da prihvatite ono što je neprihvatljivo kako biste ostali u skladu sa svojim srcem. Drugi vam ljudi pokazuju koja bi se uvjerenja i unutarnji motivi trebali mijenjati kako vrijeme prolazi. Nemojte biti previše ukočeni da primijetite koliko fleksibilni možete biti kada vam je najviše stalo do vlastitog napretka.

Vrijeme je da se razvijete, razmislite o najboljem načinu da stvari preokrenete u svoju korist i zamislite svijet u kojem ne morate prolaziti kroz borbe koje nisu konstruktivne ili vas vode ka višim ciljevima. Sretno!