Vodoliji i OVOM znaku dolazi VRLO USPJEŠAN i SRETAN period života i TRENUTCI na koje PREDUGO ČEKAJU!

Vodoliji i OVOM znaku dolazi VRLO USPJEŠAN i SRETAN period života i TRENUTCI na koje PREDUGO ČEKAJU!

23 rujna, 2023 0 By Admin

VODOLIJA

Ovaj znak je karakterističan po svojoj snalažljivosti, spretnosti i svojim dubokim osjećajima. U narednom periodu dogoditi će vam se mnogo lijepih stvari. Period pred vama trebao bi za vas predstavljati neku vrstu iščekivanja nečega što već duže vremena priželjkujete.
Ljubav vam nije jača strana jer do sada baš i niste imali nešto previše sreće u ljubavi. Ali to bi u narednom periodu trebao biti kraj za loše stvari koje su vam se do sada događale.
Upoznat ćete osobu za koju ćete u početku misliti da ipak nije pravi odabir za vas i da nećete moći ostvariti onu pravu i istinsku ljubavnu zajedničku sreću.
Povezivat ćete ju sa nekim prijašnjim vezama i neuspjesima samo zbog vaše bojažnosti da vam se ponovno ne desi ista stvar. Ali ovo bi mogao biti pun pogodak jer vam se sprema nešto totalno drugačije nego što ste do sada iskusili.
Stoga strpljenje, poštovanje i realnost mogli bi postati glavni čimbenici u vašem narednom periodu života. Sa poslom ste zadovoljni ali mislite da možete bolje i više nego što trenutno radite i dobivate. U narednom periodu bi trebali dobiti promaknuće ili novi, bolji i bolje plaćeni posao.
Otvorit će vam se prilika koju ne bi trebali propustiti. Rizika uvijek ima u svemu, pa tako i kad je promjena posla, ali pokazat će se da će to biti dobra odluka i da će rizik donijeti samo dobro. Osjećat ćete da vam je dosta svega i da trebate odmor.
U takvim trenutcima pokušajte ostati staloženi te napravite ono što mislite da je najbolje za vas u tom trenutku. Promislite dva puta prije nego se odlučite za neki veći korak u vašemu životu i donesite najbolju odluku.

RIBE

Ovaj znak je karakterističan po svojoj karizmi, karakteru te stručnosti i spretnosti. Očekuju vas mnoge zanimljive stvari, dešavanja te provodi u narednom periodu. Upoznati ćete osobu koja je jako, jako slična vama. U toj osobi vidjet ćete svoj odraz
Naučit čete se nositi sa nekim stvarima koje su vas do sada smetale i od kojih ste u većini slučajeva pokušali pobjeći jer se niste htjeli pogledati sa tim oči u oči.
Stvari koje ste do sada dobro radili, te u njima bili na svoj način profesionalni, pokušat ćete dovesti do još većeg savršenstva.
Radišni ste te većinu svog vremena odvajate za posao i za nove inovativne ideje što bi uskoro trebalo postati malo drugačije. U vaš život doći će jedna osoba koja će vam malo pomutiti planove. Više ćete vremena provoditi sa njom, a manje vremena ćete posvećivati nekim drugim stvarima, kao i vašem poslovnom životu.
 Morat ćete pronaći neku zlatnu sredinu između posla i vaše voljene osobe kako nebi zapustili nešto od toga. Do kraja godine očekujte neko putovanje sa tom osobom. Otići čete na malo duži put, malo dalje od svoga doma. Možda baš ta osoba želi otići negdje daleko kako bi se više mogli posvetiti jedno drugom, te vam dočarati svoju ljubav prema vama.