U NAREDNOJ SEDMICI: Povratak BIVŠE LJUBAVI u živote OVA 2 znaka je zapisano u zvijezdama, od te SUDBINE ne mogu pobjeći!

U NAREDNOJ SEDMICI: Povratak BIVŠE LJUBAVI u živote OVA 2 znaka je zapisano u zvijezdama, od te SUDBINE ne mogu pobjeći!

23 rujna, 2023 0 By Admin 2

DJEVICA

U narednoj sedmici: Razumno i trezveno razmišljanje o bitnim životnim stvarima ovoga puta vam neće pomoći. Vama će jedan događaj pomutiti razum i vi ćete ovoga puta razmišljati srcem.

Vaše srce je još uvijek ludo zaljubljeno u osobu sa kojom više niste zajedno. Ono što se dogodilo smatrali ste gotovom stvari, ali srce i dalje voli, to ne možete izbjeći.

Koliko god vam bilo krivo i žao što ste se razišli, jedino što bi vas usrećilo je povratak bivše ljubavi u vaš život. Nemate snage učiniti prvi korak, ali pričekajte i pružite ruke svojoj sudbini.

Vaša sudbina je takva da će vaš bivši partner učiniti sve kako bi vas vratio u svoj život. Susret koji će se uskoro dogoditi mogao bi vam promijeniti život.

Vaš bivši partner će vas moliti da pokušate ponovo, a vi ćete tada biti zaista sretni zbog toga. Zaboravit ćete na sve probleme koji su vas sputavali dok ste bili zajedno, jer ljubav će biti jača od toga. Ovoga puta sve bi trebalo biti puno bolje.

U dubini duše ste željeli ovakav rasplet vaše ljubavne situacije jer volite svog bivšeg partnera. Ljubav među vama postoji i dalje, to nije nimalo upitno. Bitno je da ovoga puta stvari postavite na zdrave temelje, da zajedno dogovorite bitne stvari kako poslije ne bi bilo problema.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Malo više tolerancije sa svake strane će pomoći u tome i pred vama bi mogao biti jedan divan zajednički život u kojem će samo ljubav biti najbitnija.

RIBE

Vaša sudbina je zapisana u zvijezdama i ona će vas uskoro sustići. Ono što ste do nedavno smatrali nemogućim, postat će moguće, postat će vaša stvarnost. Bit će to pozitivna stvar za vas jer vas jedino tako nešto može usrećiti.

Vaša sreća je ljubavna sreća sa osobom sa kojom više niste, nažalost. Ono što je dovelo do prekida više nije toliko bitno. Žalite sve više svakog dana od kada niste sa bivšom ljubavi. Vaša ljubav je još jača i to vas boli sve više i više.

Jedino što bi tu bol moglo spriječiti je ponovna ljubavna veza sa bivšim partnerom. Znate koliko bi vam to značilo, ali ne znate što učiniti. Ne brinite, vaš bivši partner učinit će prvi korak i to će biti početak nove, a stare ljubavne veze.

Vi ćete vjerojatno jedva dočekati da obnovite svoju vezu i uskoro ćete imati priliku za to. Bit će to preporod za vas i vaš ljubavni život. Konačno ćete vratiti ono što želite svim srcem i to će vam biti najljepši osjećaj do sada.

Ljubav će ovoga puta pobijediti sve prepreke i probleme. Ubuduće ćete s više obzira komunicirati s partnerom jer ćete znati da je vrlo lako izgubiti ono što volite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Puno teže je takvu vezu održati, ali vi i vaš partner smoći ćete snage i načina kako to i ostvariti. Vaše najveće želje će se uskoro ostvariti i donijeti vam puno sreće i spokoja u vaš život. Ljubav će pobijediti sve i usrećiti vas zauvijek.