TOKOM NAREDNE SEDMICE! – Strijelac će biti PREVAREN, Raku se smiješi SREĆA, a Vodolija će shvatiti BOLNU ISTINU…

TOKOM NAREDNE SEDMICE! – Strijelac će biti PREVAREN, Raku se smiješi SREĆA, a Vodolija će shvatiti BOLNU ISTINU…

22 rujna, 2023 0 By Admin

STRIJELAC

Tokom naredne sedmice: U narednim danima susrest ćete se sa nekim vrlo primamljivim situacijama. Sve će vam izgledati lijepo i gotovo savršeno. Vjerojatno ne bi dugo razmišljali da li da prihvatite ono što će vam se ponuditi, kao i prilike koje će va se otvoriti.

Međutim, nije sve tako divno i krasno kao što će vama izgledati. U nadolazećim danima vi ćete se imati priliku pomiriti sa bivšim partnerom.Sve će vam izgledati slatko i simpatično i povjerovat ćete da se vaša bivša ljubav promijenila. Međutim, ipak nije nego sa vama želi ponovo ostvariti vezu iz nekih drugih razloga koji nisu ljubavni.

Koliko god da ste slabi ili ne na bivšu ljubav, ipak ako ćete poslušati zvijezde, ne upuštajte se u tu vezu ponovo. Vašem bivšem partneru ako je zaista stalo do vas, neće odustati od vas nakon što odbijete da ponovo ostvarite vezu.

Isto tako doći ćete do mogućnosti da promijenite zaposlenje. Sve ono što će vam biti rečeno vezano za posao, neće biti sve prava istina.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Taj posao nikako vam ne bi donio ništa dobroga. Ako ćete poslušati savjet zvijezda, ne upuštajte se u promjenu zaposlenja.

RAK

Nadolazeći dani unijet će u vaš život mnoge pozitivne promjene. Pod zašttom ste zvijezda i zvijezde će vam omogućiti onu najveću moguću sreću. Naredni period će vama donijeti promjenu na financijskom planu. Zahvaljujući zvijezdama doći ćete do prilično velikog novčanog dobitka koji će vam, podrazumjeva se, veoma značiti.

No kako vi niste materijalista i ne gledate sve kroz novac, ipak ćete više zadovoljstva doživjeti na ljubavnom planu vašeg života.Zvijezde će vam također omogućiti jednu veću ljubavnu sreću jer ćete uspjeti riješiti sve ljubavne probleme koje imate sa partnerom.

Ne samo da ćete riješiti probleme, nego će se vaš ljubavni život potpuno promijeniti na bolje. Vaša voljena osoba ophodit će se prema vama upravo onako kako vi želite i onako kako i treba. Pred vama je zaista lijep period života, a sve to najviše možete zahvaliti zvijezdama. Dugo čekate na svoju sreću, a sada je vrijeme da se i vama sreća nasmiješi.

 

 

VODOLIJA

Tijekom nadolazećih dana nećete moći biti sretni i zadovoljni zbog svih dešavanja koja će vam se dogoditi. Olako ste nekim osobama poklonili svoje povjerenje. U njih bezgranično vjerujete, a zapravo ne znate da nije sve onako kako vama izgleda i onako kako su vam se neke osobe predstavile.

Vas će jedna vama bliska osoba jako povrijediti i nanijeti vam veliku tugu. Bit ćete povrijeđeni, razočarani ali i ljuti sami na sebe što ste tako brzo nekome poklonili sebe i svoje povjerenje. Osim toga, tuga vas čeka i u ljubavnom životu. Partner će vam nekim svojim postupcima veliku tugu nanijeti, a preko toga vjerojatno nećete moći prijeći i oprostiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vas u nadolazećim danima čeka dosta briga, problema i razočaranja i ono što je sigurno je to da vam neće biti ni malo lako. Shvatit ćete da zapravo ne poznajete partnera koliko ste mislili da ga poznajete. Morat ćete dobro razmisliti i donijeti bitne odluke.