LJUBAV TOKOM SEDMICE: Netko će započet vezu sa PRIJATELJEM, a netko će misliti na BIVŠU LJUBAV i tražiti razlog da prekine vezu!

LJUBAV TOKOM SEDMICE: Netko će započet vezu sa PRIJATELJEM, a netko će misliti na BIVŠU LJUBAV i tražiti razlog da prekine vezu!

3 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav tokom sedmice: Ovih dana se mogu probuditi mnoge lijepe uspomene. Imate priliku vratiti se u prošlost i možda kontaktirati osobe koje ste poznavali ili se ponovno upoznati sa svojim starim romantičnim utočištima. Možda ćete naići na gotovo zaboravljeno, ali poznato lice, koje budi sentimentalno sjećanje. Nemojte to zanemariti, jer bi moglo biti itekako vrijedno truda.

 

 

BIK

Često se nadate tom savršenom romantičnom odmoru. Međutim, obično ste toliko zauzeti radeći svoju jedinstvenu stvar da ponekad ne primijetite romantiku sve dok vas ona već ne preplavi i potpuno se onesvijestite. Ovo je mjesto gdje se možete naći, već zapanjeni i pitajući se što se upravo dogodilo. Ne brinite: na kraju ćete doći do toga s najvećim entuzijazmom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Nevjerojatna kombinacija čistog genija i napornog rada plus neočekivani, ali naizgled suđeni događaj dovodi do susreta koji je i vrlo dobrodošao, a opet potpuno iznenađenje. Nebeska konfiguracija jamči datum u budućnosti koji neće biti kao nijedan drugi. Svidjet će vam se svaka minuta avanture u koju ćete se upustiti.

 

 

RAK

Možda ćete iznenada pronaći razlog da se zadubite u svoje stare adresare ili pregledate stare fotografije koje se tiču ​​uspomene koja vam je jako na umu. Lice iz prošlosti može vas navesti da preispitate razlog za prekid veze. Možda je vrijeme da se ponovno nađemo i vidimo je li se nešto promijenilo ili bi se moglo promijeniti u budućnosti.

 

 

LAV

Imate izbor između posla i igre. Ovih dana su obje opcije vrlo moguće. Možda ste usred sastanka upravnog odbora, ali vam neće biti dosadno ni minute jer upravo preko puta vas ljubav izigrava jedan od svojih trikova, a vi ne možete a da ne budete potpuno poraženi. Možda sada radite, ali ćete se igrati kasnije.

 

 

DJEVICA

Ovih dana je originalnost bitna i nećete htjeti ostati kod kuće radeći nešto dosadno. Niti ćete htjeti biti s ljudima koji su zapeli u kolotečini. Možda je to prostor koji vam treba i vrijeme da izađete i učinite svoje. Ili to, ili neka stvarno pozitivna intelektualna stimulacija. Samo izađi i budi svoj.

VAGA

Naredni dani mogu predstavljati natezanje ili sukob oko podjele između pitanja karijere i partnerstva. Vaša javna i društvena slika mogla bi uzrokovati problem s voljenom osobom. To se može prevladati jednostavnim razgovorom, a također i iskrenim odvajanjem vremena da slušate jedni druge. Sve što treba je prava perspektiva i razumijevanje će prevladati.

 

 

ŠKORPIJA

Može li ovo biti dan u životu? Dnevna planetarna konstelacija ukazuje da bi to moglo biti. Barem imate priliku doživjeti osjećaj strasti i pravog druženja, što je vrlo ugodno, jer se ne spajaju uvijek. Ne dopustite da vas ova prilika prođe – predobro je da biste je propustili. Što više posegnete u plavetnilo s one strane, život postaje bolji.

 

 

STRIJELAC

Želja za odnosom i harmonijom s drugima narednih dana je vrlo snažna. Možda ćete otkriti da vas sukob koji se diže u glavu zapravo gura u smjeru u kojem ste vi i voljena osoba još bliži. Događaji koji se događaju tu su kako bi omogućili da odluka dođe u fokus. Ugodna promjena je na putu.

 

 

JARAC

Vrlo ste sposobni za intenzitet, ali često se sklonite skrivati ​​se iza prividne nonšalancije i stava “lako dolazi, lagano ide”. Ipak, danas bi možda bilo bolje dopustiti svojoj strasti da se pokaže. Možete propustiti veliku priliku ako besposleno gledate kako prolazi. Pokažite kako se osjećate i bit ćete zadovoljni rezultatom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Možda ste danas vrlo popularni, uz malu pomoć planeta. Ali možda vas vaš partner (sadašnji ili budući) potiče da previše razgovarate kada biste radije radili nešto korisno. Možda je odgovor na vašu romantičnu dilemu da komunicirate svoje osjećaje pokazujući koliko vam je stalo, umjesto da pričate o tome. Ovo bi vam moglo postići rezultat koji tražite.

 

 

RIBE

Miješanje s vlastitom gomilom vrlo avanturističkih prijatelja moglo bi biti mjesto na kojem ćete naići na romantiku. Nije dobar dan za boravak unutra, a vjerojatno ste toliko oduševljeni svime što ionako ne želite. Biti s “in” gomilom daje vam priliku da upoznate nekoga jedinstvenog i “ludog” poput vas. Uživajte u prilici.