Nažalost, SEPTEMBAR će za ova DVA ZNAKA, biti VRLO STRESAN i NEUSPJEŠAN! Život će im servirati razne IZAZOVE!

Nažalost, SEPTEMBAR će za ova DVA ZNAKA, biti VRLO STRESAN i NEUSPJEŠAN! Život će im servirati razne IZAZOVE!

31 kolovoza, 2023 0 By Admin

Položaj planeta i utjecaj zvijezda nikako ne pogododuje kada su u pitanju dva znaka zodijaka. Bit će im potrebno dosta snage i strpljenja da se izbore sa svim kušnjama koje će im život servirati.

Prvi od njih je…

 

VAGA:

Nažalost, ovaj mjesec će vam donijeti brojna dešavanja koja bi se mogla odraziti na kvalitetu vašeg života ne samo što se tiče narednog mjeseca, nego čak i duže. Očekuju vas neka neugodna dešavanja na poslovnom planu. Vi ste u potražnji novog radnog mjesta, jer sa sadašnjim niste nikako zadovoljni.

Vaša poslovna situacija nikako ne ispunjava vaša očekivanja, niti vam donosi dovoljno novca. Vijesti koje čekate u vezi novog posla, neće biti nešto što ćete željeti čuti. Osim toga, sadašnji posao će vam stvarati nove probleme i dodatne stresove.

Osim što s poslovne strane neće situacija biti pogodna, također vas čekaju problemi i na ljubavnom planu vašeg života ako ste u vezi. Vašem partneru će smetati vaši izlasci, pozivi, poruke… Iz nekog razloga, pojavit će se ljubomora. Ta ljubomora će vam praviti priličan problem.

Takve situacije često će završavati svađama. Toliko će se rasplamsati da će u pitanje doći i vaša veza. Bit ćete nemoćni da dokažete da nema razloga za ljubomorom.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Potrebna će vam biti velika snaga da se izborite sa svim nastalim problemima i da hladne glave odlučite što i kako dalje.

STRIJELAC:

Položaj planeta i zvijezda nikako ne pogoduje osobama rođenim u vašem znaku kada je u pitanju ovaj mjesec. Problemi vas očekuju na poslovom planu i to veliki problemi za koje nećete imati adekvatno riješenje, kao ni izlaz iz nastale situacije.

Vaša poslovna situacija postat će nepodnošljiva u toj mjeri da ćete htjeti dati otkaz. Splet raznih okolnosti uključujući neke vaše greške i propuste sa kombinacijom poslovne sredine i poslovnih suradnika, dovest će do raspada sistema. Osim toga, problemi vas čekaju i u ljubavnom životu ako ste u vezi.

Većina dana u mjesecu bit će prožeta nervozom i netrepeljivošću. Moguće su česte svađe koje će završavati teškim riječima zbog kojih ćete se kasnije osjećati veoma loše. Razočaranje vas čeka i u društvenom životu. Osoba koja vam puno znači i koju cijenite iznad svega, nekim svojim postupcima će vas veoma povrijediti i razočarati.

Vaš odnos i ako se nastavi, neće biti ni približno kvalitetan i prisan kao što je bio. Naoružajte se snagom  i strpljenjem, jer će vam za naredni period zaista trebati. Naredni period za vas neće biti ni malo lak. Bitno je da ne donosite nagle i ishitrene odluke.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Radije prespavajte i dobro razmislite o tome kakav će biti vas sljedeći korak. Probleme je gotovo nemoguće izbjeći, ali uz vašu smirenost i staloženost kao i mudrost, ipak možete bolje proći.