LJUBAV u SEPTEMBRU: OVI znaci su sada RAZOČARANI u LJUBAV, ali im do kraja mjeseca slijedi FATALNI SUSRET, ali i VELIKA IZNENAĐENJA!

LJUBAV u SEPTEMBRU: OVI znaci su sada RAZOČARANI u LJUBAV, ali im do kraja mjeseca slijedi FATALNI SUSRET, ali i VELIKA IZNENAĐENJA!

31 kolovoza, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ljubav u septembru: Astralna konfiguracija vam daje dodatni zamah da krenete naprijed u vašoj vezi i da više ne odgađate odluke koje trebate donijeti.

Pobrinite se da sami sebi date priznanje što ste naučili vlastitu istinu, čak i ako to nije ono što ste očekivali i ostanite sigurni kada i kako se obraćate svom partneru.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Sva energija koja dolazi u ovom mjesecu treba vam pomoći da se više ne bojite promjena kada je ljubav u pitanju. Kao što ste već naučili, život se događa bez obzira na to da li ste inicirali promjene ili ne, ali zaslužujete potpunu kontrolu nad svojim životom, što znači da preuzimate stvari kako dolaze. Nemojte se ustručavati priznati svoje osjećaje prema nekome ovog mjeseca ili čak riskirati i useliti se s nekim. Nikad ne znate dok ne probate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Postoji nešto veliko što ćete morati odlučiti u pogledu svojih romantičnih izbora kako mjesec bude odmicao. Prije ste odlučili i mislili da možete gotovo sve, ali ovaj mjesec pokazuje da jednostavno nije u skladu s onim što vam uistinu treba.

Uvijek je teško, pogotovo ako to znači prekid ili pokretanje ključnih pitanja u vezi, ali je također važno da ne čekate ništa predugo. Vrijeme je da shvatite da ste odrasli sada.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj mjesec donijet će vam puno prilika da krenete naprijed prema svojim ljubavnim ciljevima ako prestanete razmišljati samo o njima i počnete nešto iza toga.

Postoji nešto što vam je izuzetno blisko što se odnosi na to kako želite živjeti svoj život i romantične odluke koje donosite. Bilo da se radi o novoj karijeri ili čak kući, nešto se već počelo mijenjati. Vaš je posao ovog mjeseca napraviti male korake naprijed tako da kažete svemiru da ste spremni za ovo novo poglavlje.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Sva vatrena energija oko ovog mjeseca mogla bi se u početku osjećati malo neodoljivo jer možda niste sigurni u kojem smjeru biste se trebali kretati s određenom vezom.

Čak i ako želite ići naprijed, svakako vježbajte kada trebate zastati kako bi ono što radite bilo nešto što je namijenjeno vama. Postoji mnogo novih početaka za vas, ali želite biti sigurni da odaberete onu osobu koja će ovaj put trajati.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Sada je vrijeme da razmislite o svemu što se pojavilo u vašem životu. Za vas je to uključivalo vaše romantične veze, kako prošle, tako i sadašnje.

Pobrinite se da odvojite vrijeme da upijete lekcije koje vas je trebalo naučiti, posebno o opraštanju. Zatim otvorite oči i budite spremni uložiti sve u ono za što znate da je u vašem srcu ispravno.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Prošli mjesec pokazao vam je koliko ste uspjeli prakticirati zdravije granice u svojim odnosima u proteklom periodu. To znači da pazite da se ne ponašate na takav način da očekujete da drugi učine isto, već da umjesto toga govorite o tome što od njih uistinu trebate.

Sljedećih nekoliko tjedana vrijeme je da to vježbate jer vaša trenutna veza počinje napredovati brže nego što ste očekivali. Pokušajte se opustiti u tome i vjerujte da ste spremni za sljedeći korak.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Promjene se ne spremaju samo u vašoj vezi, one su stigle. Ovo vrijeme je za vas posebno značajno jer ćete spoznaju da ste uistinu doživjeli promjenu u osjećajima.

Možda će vam trebati neko vrijeme da sjedite s ovim prije nego krenete u novom smjeru ljubavi, ali shvatite to kao pozitivno, to znači da ste uistinu odrasli i spremni za ono što slijedi, čak i ako još nemate pojma kako to učiniti, to je stvarnost.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Prošli mjesec prilike da promijenite svoj dom i obiteljski život trebale su postati sve hitnije. Sada, ovog mjeseca vaša je prilika da djelujete ako već niste.

Iako su mali koraci već počeli, za vas je ovo vrijeme da krenete punom brzinom u stvaranje života i veze o kojoj ste sanjali. Već znate da je to moguće, sada samo morate otpustiti strah koji vas sputava kako biste u potpunosti primili ono što vam je namijenjeno.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Možda ćete ovog mjeseca biti suočeni s izazovom da iskoračite dalje iz svoje zone udobnosti, posebno u ljubavi, jer se od vas traži da razmislite o tome jesu li izbori koje ste napravili oni koji su vas približili odredištu koje ste imali na umu.

Mogu se pojaviti i neke odluke u vezi s vašom vezom koje bi vas mogle natjerati da se potvrdite na potpuno novi način. Pokušajte zapamtiti kako se drugi osjećaju, nije vaša odgovornost nositi, ali izražavanje je vaša.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Nakon toliko lekcija u prošlim mjesecima, ovaj mjesec će se osjećati kao odmor od svakodnevnice da biste mogli uživati ​​u životu i svojoj vezi. Iskoristite sve prilike koje možete ovog mjeseca da uživate i zapamtite da život više ne mora biti težak.

Nadzirete sebe i količinu vremena koje ćete posvetiti stresu nasuprot radosti. Ako se ikada usredotočite samo na to kako stvari ne ispunjavaju vaše potrebe, to je sve što ćete ikada vidjeti. Dajte sebi priliku da uživate u tome kako su nevjerojatni vaš život i trenutna veza.

 

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Divno je imati poticaj kreativnoj energiji s toliko planeta u svom znaku, ali sada ovog mjeseca moći ćete steći malo jasnoće.

Ovaj mjesec ćete još uvijek ostvariti prekrasne stvari i čak ćete ući u tu sudbinsku romantičnu vezu, ali umjesto da pokušavate shvatiti kako svoje snove pretvoriti u stvarnost, ovog mjeseca, oni će se početi manifestirati pred vašim očima. Dopustite sebi da primite obilje koje vam je svemir oduvijek spremao, što također znači da ćete primiti ljubav o kojoj ste oduvijek sanjali.