CIGANSKE KARTE u SEPTEMBRU: Sudbina će iznenaditi OVE znakove, jer za njih NEMOGUĆE POSTAJE MOGUĆE, a OVAJ znak neka se pripremi na IZNENAĐENJE!

CIGANSKE KARTE u SEPTEMBRU: Sudbina će iznenaditi OVE znakove, jer za njih NEMOGUĆE POSTAJE MOGUĆE, a OVAJ znak neka se pripremi na IZNENAĐENJE!

28 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ciganske karte u septembru: Čak i uz neke dobre ideje, sudbina neće ići u smjeru koji se trenutno čini jedini mogućim i morate ostati otvoreni za životna iznenađenja. Razdoblje iza vas bilo je teško i vjerojatno ste umorni. Stoga se u sljedećim tjednima dovoljno odmorite kako biste podigli razinu energije i ostali budni.

Pitanja fiziologije su pojačana i važnija nego što su bila neko vrijeme. Idite na rutinski pregled, svaki dan učinite nešto dobro za svoje tijelo i razmislite o rutini koja će vam pod svaku cijenu ostaviti dovoljno vremena za ugodne aktivnosti i ugodne susrete. Vaše zdravlje treba biti vaš apsolutni prioritet.

 

 

BIK

Neće se biti lako opustiti u prvoj polovici mjeseca, jer prijašnji brojevi, kao i novi koji se gomilaju, donose stres na stol i stavljaju fokus na svakodnevne probleme koji su zamorni. Posao mora biti obavljen, a vi morate pronaći radost u malim stvarima i pokušati ne raspršiti sliku dok popravljate ono što je neko vrijeme pokvareno. Na vama je da uspostavite rutinu koja će služiti ljepoti i ljubavnim kontaktima u drugoj polovici mjeseca.

Kako se bliži sljedeći mjesec, postat ćete svjesni potencijala određenih veza. Spremni za zdrava partnerstva, ne biste trebali zanemariti svoj osjećaj ili kompromis tamo gdje je kompromisa previše. Stvorit će se ravnoteža unutar kontakata u kojima ima dovoljno ljubavi i svi su spremni izboriti se za svoj pošteni dio odgovornosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Vrijeme brzo juri i tijekom ovog mjeseca odluke donesene početkom mjeseca mogle bi do kraja dobiti apsolutnu transformaciju. Nemojte se previše čvrsto držati svojih misli, jer one trebaju očistiti i pokazati vam put koji vam donosi radost, a ne držati vas vezane odanošću koja je povukla inicijativu u koju zapravo niste sigurni.

Ne činite pokret dok ne zaspite na njemu, osim ako dolazi iz dubine vašeg emocionalnog svijeta i vaše srce vas zove. Budite sigurni da su vaši osjećaji uključeni, dok kontrolirate pristup svojoj fiziologiji i izbjegavajte otrovne tvari i utjecaje koji nisu apsolutno neophodni ili neizbježni. Odaberite alternativne metode liječenja kako biste došli do srži problema i otkrili kako će holistički pristup pomoći vašoj općoj dobrobiti.

 

 

RAK

Vaš um je spreman za transformaciju, vidjeti vezu između stvari koje je bilo teško povezati. Važno je uzeti si vremena, dovoljno se odmoriti i spavati u satu podrške u danima koji su pred vama kako biste mogli maksimalno iskoristiti svoje znanje i procesirati ono što se događa u vama.

Dajte prisutnost i važnost svom unutarnjem svijetu, a ne bilo čemu izvana. Koliko god bili emotivni, ne biste trebali dopustiti da vas empatija odvoji od vlastitih potreba, shvaćajući da ih treba cijeniti i zadovoljiti na bilo koji mogući način. Pronađite način da nahranite svoje srce.

 

 

LAV

Dobivate odgovarajuću pomoć i bez problema organizirate svoj posao i dnevne aktivnosti početkom mjeseca. Međutim, stvari koje bujaju ispod površine obično izađu na vidjelo kada ih najmanje očekujete. A kako mjesec odmiče, mogli biste ispuniti nove rokove i biti gurnuti preko vlastitog ruba.

Stavite svoje povjerenje u ruke onih koji vas nisu iznevjerili u prošlosti. Previše drugih šansi neće vam donijeti puno dobrog. Pogotovo ako ste iznijeli svoje mišljenje i niste bili poštovani ili uzeti u obzir. Izrazite tko ste i ne mislite se baviti malim stvarima i izazovima koji služe samo da pokažete vašu predanost određenom cilju.

 

 

DJEVICA

Emocije će preplaviti vaš svijet prvih nekoliko tjedana u mjesecu. Ali niste spremni odustati od kontrole, čak i ako ona ne služi vašem srcu. Pokušajte osloboditi grč i napraviti mjesta za izbacivanje stvari iz vašeg sustava. Čak i ako se s vremena na vrijeme osjećaju loše i preopterećuju. Ima dovoljno vremena da ispunite sve svoje potrebe, mentalne, emocionalne i fizičke. Sve što vam uistinu treba je ravnoteža.

Do kraja mjeseca veze bi trebale poprimiti novi oblik. Slobodne pripadnici znaka mogli bi se iznenada naći u ozbiljnoj vezi, dok su one koje su već bile uključene otkrile nove dijelove sebe koje je potrebno prepoznati. Čak i ako sumnjate, odlučite ne ulaziti u paralelne veze, tajne dogovore ili bilo što što bi pokvarilo vaš emocionalni svijet. Slijedite svoje srce dok zadržite fokus.

VAGA

Promatrajte učinke okolnosti koje vas svakodnevno okružuju na vaš vlastiti svijet i vaše unutarnje blagostanje. Promjena vaše rutine je neophodna i postaje jasno da bi vaš odnos s tehnologijom trebao dobiti novi oblik kako biste mogli živjeti svoj svakodnevni život u boljem dodiru s prirodom.

Odaberite pravi odmor za vikend, u pravom društvu, provedite vrijeme s obitelji i ostavite telefon, računalo i TV po strani. Da biste se vratili svom najradosnijem Ja, prvo se morate prestati udaljavati od funkcionalnih i praktičnih stvarnosti koje vas mogu učiniti radosnim. Ne trebate se utrnuti. Umjesto toga, potrebne su vam hrabre promjene i čista zahvalnost za ono što već imate.

 

 

ŠKORPIJA

Dok će mnogi ljudi početkom mjeseca prolaziti kroz razne emocionalne izazove, vama je lakše funkcionirati unutar problema koji se mogu riješiti nego u svijetu iluzija koje okolina često stvara. Hrabrost bi vam mogla donijeti duševni mir čak i kroz patnju i negativnost. Ali morate vjerovati u svrhu i ravnotežu skrivenu iza svakog pojedinog događaja u vašem životu.

Postoje stvari koje su veće od vas i ne ovise o vašim postupcima koliko god se trudili kontrolirati ih. Pustite se i tražite ispunjenje negdje drugdje, jer imate potencijal da dosegnete ono što se osjeća duboko u vašem srcu, a ograničeno je samo uvjerenjima koja nisu utemeljena u korijenu vašeg dječjeg duha.

 

 

STRIJELAC

Stres se vratio na stol, ali vam je lakše funkcionirati u kaotičnim mentalnim procesima nego u svijetu pospanih, zamornih emocija koje vas vežu za prošlost. Vaš je um potpuno funkcionalan, ali još uvijek postoje problemi koji čekaju da budu riješeni kako biste se konačno mogli osloboditi dubokih i uznemirujućih problema koji vas vežu. Poštivanje drugih također znači poštivanje njihova polja osobne odgovornosti. Nemojte smetati ili preuzimati njihov teret da im pomognete kada pomoć nije ono što je najbolje za njihov rast.

Empatija ide daleko, ali empatija prema sebi mora biti uspostavljena u punom cvatu. Meditirajte, razmotrite svaku emociju koja vam se nađe na putu. Pokušajte ostati u najdubljoj mogućoj povezanosti sa svojim unutarnjim svijetom kako biste mogli komunicirati o svojim potrebama u zdravom narativu, spremnim na sve blagoslove Svemira.

 

 

JARAC

Znanje služi vašem boljem razumijevanju budućih događaja, a vi ga već imate u svojim rukama, umu i srcu. Nemojte sumnjati u vlastite sposobnosti kada možete dati vremena da vam na stol donese nove lekcije dok ste spremni hrabro se nositi s njima kad se pojave.

Previše opreza udaljava vas od veza koje imaju moć izliječiti vaše srce. Morate ostati otvoreni za dobro i loše, kako biste mogli obraditi informacije i nastaviti učiti od njih. Ne zatvarajte svoje srce kada vam je potrebna dodatna podrška. Umjesto toga, promatrajte situaciju otvorenog srca, svjesni da svaka rana može postati ključ za nešto puno veće u budućnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Racionalan pristup neće puno pomoći emocionalnim problemima i ono što smatrate da bi trebalo staviti na vrh vašeg popisa prioriteta kako biste se mogli nositi s izazovom i mogućom povrijeđenošću koja dolazi zajedno s radosnim potencijalom.

Do kraja mjeseca prtljaga koja se nosi postat će jasnija i shvatit ćete što nije bilo u funkciji, a što se mora popraviti. Održavajte visoku razinu energije vježbanjem, prirodnim okruženjem i zdravim aktivnostima koje će pomoći vašem tijelu da ostane zdravo, a hormoni u ravnoteži. Dajte šansu svojoj sreći tako što ćete se rutinski brinuti o sebi i s ljubavlju prema cijeloj svojoj fiziologiji.

 

 

RIBE

Stres je najavljen početkom mjeseca, ali će se smanjivati ​​u narednim tjednima, dok budete popravljali ono što je pokvareno i pazili na detalje koji zahtijevaju vašu pažnju. Željeli biste se odmoriti, otići na odmor i promijeniti cijeli krajolik kako biste stekli novu perspektivu. Ako je to moguće, brzo odaberite datum i ne oklijevajte predugo.

Neke odgovornosti nećete izbjeći čak i ako se jako trudite, pa biste s njima mogli brzo završiti, izigravajući sve što je pred vama. Ne morate biti previše ozbiljni, čak ni ako situacija zahtijeva ozbiljan pristup. Stavite svoju dobrobit na prvo mjesto i njegujte radosnu stranu vlastitog srca bez obzira na poteškoće pred vama. Humor bi trebao biti vaš najzdraviji obrambeni mehanizam.