LJUBAV TOKOM SEPTEMBRA CIGANSKIM KARTAMA: Nekome kraj ljubavne krize, nekome se vraća bivša ljubav, ali i mnogi samci će konačno započet vezu

LJUBAV TOKOM SEPTEMBRA CIGANSKIM KARTAMA: Nekome kraj ljubavne krize, nekome se vraća bivša ljubav, ali i mnogi samci će konačno započet vezu

22 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav tokom septembra: Stvari možda u početku neće izgledati povoljno, ali ne brinite; vjerojatno će se poboljšati kako vrijeme prolazi. Preporučljivo je izbjegavati agresivnost ili manje stvari. Vrijeme je da provedete nekoliko kvalitetnih trenutaka zajedno i pružite svom partneru emocionalnu njegu. Mogu se pojaviti neke iznenadne nesuglasice s kojima treba postupati s oprezom. Samci će vjerojatno dobiti ponudu za vezu, možda od starog prijatelja. Možda ćete pronaći partnera iz snova u stranoj zemlji i sklopiti ljubavni brak. Oni u braku mogu zajedno raditi u nevladinoj organizaciji ili se upuštati u dobrotvorni rad koji bi im omogućio da provedu neko kvalitetno vrijeme zajedno.

 

 

BIK

Mjesec ljubavi je konačno stigao. Pripremite se, posebno samci, da vam kupid ljubavi prođe kroz srce. Venera osigurava da ćete upoznati osobu koja bi mogla značajno promijeniti vaš ljubavni život. Dakle, pripremite se za pronalazak prave ljubavi ovog mjeseca, ali provjerite je li sve u redu prije nego što se odlučite skrasiti. Parovi koji su se nedavno vjenčali ili imaju obitelj mogli bi uživati ​​u sretnim trenucima. Najvjerojatnije ćete krenuti na brzo putovanje do obližnje destinacije, osobito u prvom dijelu mjeseca. Vjerojatno ćete se osjećati pomlađeno, što bi moglo biti fantastično u smislu pružanja emocionalne ljubavi i podrške. Ljubav je u zraku, a vas dvoje biste najvjerojatnije mogli krenuti u novo uzbudljivo poglavlje u svojim životima ovog mjeseca što bi moglo biti nevjerojatan period u vašem životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovaj mjesec morate uspostaviti ravnotežu između osobnog i poslovnog života. Mogu postojati određena neslaganja u zakonu koja se moraju riješiti. Negativne primjedbe i misli treba izbjegavati kad god je to moguće. U bračnom partnerstvu može biti trzavica, s kojima se mora postupati oprezno. Vjerojatno će doći do promjene u vašoj financijskoj situaciji što će pridonijeti boljem raspoloženju u partnerstvu.
Može doći do početka romantične veze, iako napredak može biti spor. Položaj planeta ukazuje da biste mogli ući u skrivenu vezu. U svom životu vjerojatno ćete iskusiti ljubav i romansu. Samci imaju prilike za izlaske. Možda ćete moći kvalitetno provesti vrijeme sa svojom značajnom drugom osobom. Oni od vas koji su se nedavno zaručili možda će se posebno provesti sa svojom voljenom osobom.

 

 

RAK

Prema mjesečnom ljubavnom i bračnom horoskopu, potencijalnu ljubavnu družicu možda ćete sresti na prijateljskoj zabavi. Vaš brat ili sestra također vas može upoznati s vašim budućim ljubavnim interesom. Ljubavni horoskop za ovaj mjesec ukazuje da ćete možda imati priliku upoznati nekog posebnog na poslu. Možda se vas dvoje zaljubite na prvi pogled. Trenutačna privlačnost jedno prema drugom mogla bi se razviti u strastven i osobni odnos. Mjesečni horoskop za brak i vezu predviđa da ćete možda imati težak odnos sa svojim supružnikom ili ljubavnim partnerom. Neočekivane okolnosti mogu stvoriti razdor između muža i žene. Kako vam mjesec ne daje prednost u smislu zdrave veze sa vašim supružnikom, sukobi ega mogu dovesti do nesuglasica. Kada se stvari mogu riješiti prijateljski, budite skromni i ne bojte se ispričati.

 

 

LAV

Ovaj mjesec vaš bi ljubavni život mogao biti pun novih susreta. Većina ljudi koji su na rubu prekida možda će konačno shvatiti i naučiti iz svojih pogrešaka te se pomiriti sa svojim partnerima. S druge strane, drugi mogu doživjeti povećane sumnje i sporove u svojoj romantičnoj vezi. Uvijek prvo treba utvrditi istinu, a ne preskočiti sa zaključcima na temelju pretpostavki u takvoj situaciji.
Često postajemo previše emotivni i od krtičnjaka pravimo planinu, zbog čega naši odnosi pate. On u braku možda imaju dobar mjesec dana pred sobom jer njihovi supružnici mogu lako razumjeti njihove osjećaje i odgovoriti na njih. Ovaj mjesec može blagosloviti novopečene pripadnike znaka s djetetom. Prekomjerna količina posla mogla bi vas toliko zaokupiti da biste mogli provoditi vrijeme samo sa svojom voljenom osobom

 

 

DJEVICA

Možda ćete se početkom ovog mjeseca naći u nevolji dok pokušavate održati sreću i šarm veze na životu. Možda nećete imati velike emocije u vezi zbog neke neobjašnjive nesigurnosti ili razloga. Kako mjesec odmiče, možda ćete otkriti da se vaš ljubavni život i veza općenito poboljšavaju. Ako trenutno niste u vezi, planeti vam mogu pružiti priliku da izrazite svoju naklonost. Što se tiče ljubavi, planeti mogu biti na vašoj strani. Ovo vam vrijeme može pomoći u rješavanju nekih neriješenih poteškoća i čak vam može pomoći da povratite svoju ljubav i šarm. Sredinom ovog mjeseca možete se suočiti s poteškoćama u vašoj vezi. Međutim, kako se mjesec bliži kraju, stvari samo idu nabolje. Kako biste zadržali mir pred kraj mjeseca, pokušajte izbjeći nepotrebne rasprave.

VAGA

Možda ćete imati dovoljno planetarne podrške za svoj ljubavni život i vezu, ali zbog drugih obaveza početkom ovog mjeseca možda ćete imati manje vremena za svoje voljene. Kako mjesec odmiče, vaš ljubavni život može postati zadovoljniji i sretniji. Možda ćete naići na poteškoće u pokušajima druženja, ali to može biti privremena pojava. Sredinom mjeseca postoji šansa da ćete se ponovno povezati s nekim starim društvenim kontaktima, što bi vam moglo donijeti još više radosti. Tijekom druge polovice ovog mjeseca možda ćete se teško prilagoditi određenim okolnostima, pa će vam biti teže dobiti podršku od svojih najmilijih. Međutim, planeti vam mogu postupno pomoći u čišćenju zraka od zbrke. Posljednji tjedan ovog mjeseca vjerojatno bi mogao biti dobar za vaš romantični život. Međutim, budite sigurni da vaše akcije nisu jače nego što ste planirali. Neki zabavni događaji na kraju mjeseca mogli bi vam podići raspoloženje.

 

 

ŠKORPIJA

Ovo je mjesec u kojem ćete možda primijetiti promjenu u vašoj vezi. Nakon druge polovice mjeseca, dosadašnje brige mogu se riješiti. Ovo bi vam vrijeme moglo biti vrlo nevjerojatno. Da bi stvari funkcionirale, možda ćete morati uložiti više truda. Možda ćete morati uroniti u ocean ljubavi tijekom ovog razdoblja. Zauzvrat, vaš supružnik se može vratiti u naturi. Postoji i mogućnost zajedničkog odlaska na putovanje. Možete darovati jedno drugome kako bi se vaša voljena osoba osjećala posebno. Općenito, vaš ljubavni život može biti bolji nego prošli mjesec. Planetarni položaji u ovom mjesecu mogu uzrokovati tvrdoglavost i impulzivnost u braku. Kao rezultat toga, vaš bračni život može biti u rasulu. Trebali biste zadržati kontrolu nad svojim glasom, jer određene primjedbe mogu dovesti do ozbiljne svađe.

 

 

STRIJELAC

Prema bračnim horoskopima većine rođenih u ovom znaku, čini se da je ovaj mjesec idealan za bračne parove. Provedite kvalitetno vrijeme sa svojim supružnikom i izbjegavajte izgradnju bliskih odnosa s osobama drugog spola. To bi moglo uzrokovati probleme u vašem braku. Možete otići na romantični odmor sa svojom partnerom ili otići na obiteljski izlet. Alternativno, prema vašem ljubavnom horoskopu, ovaj mjesec može biti pun ljubavi i strasti. Tijekom ovog mjeseca vaša će se veza možda ponovno zapaliti i možete provesti kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom. Postoji šansa da ćete se za to vrijeme vjenčati s ljubavlju svog života. Ovaj mjesec i samci bi mogli pronaći svog idealnog partnera. Brak je vjerojatan za ljude koji žele biti jedno s drugim dulje vrijeme, a lokalno stanovništvo koje izlazi jedno s drugim upravo je u ovoj fazi svoje veze.

 

 

JARAC

Ovog mjeseca ljubav za vas može biti u zraku. Ako se želite smiriti sa svojim ljubavnim interesom, ovaj mjesec je najbolje vrijeme da tražite podršaku roditelja za vašu vezu. A tko zna, prema vašem mjesečnom horoskopu, možda ćete na kraju zatražiti pomoć svojih roditelja u pronalaženju povoljnih datuma vjenčanja. Samcima bi ovaj mjesec mogao biti od koristi jer bi mogli upoznati nekoga koga uistinu mogu smatrati družicom. Kraj mjeseca može ponuditi izvrsne vijesti bračnim parovima u nadi da će dobiti dijete, prema vašim mjesečnim ljubavnim prognozama. Ovo je mjesec kada ćete možda morati ostati blizu svojih prijatelja i suradnika koji žele biti u kontaktu s vama. Također bi se željeli slagati s vama, što bi omogućilo da se romantična veza s vremenom razvije. Pobrinite se da to ne utječe na vaš trenutni odnos s partnerom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Samci će vjerojatno ovog mjeseca otkriti svog idealnog partnera, prema mjesečnom ljubavnom horoskopu. Vi i vaš ljubavni partner možda ćete biti privučeni jedno drugom i očuvate međusobno povjerenje i razumijevanje. Ovi čimbenici mogu vas i vašeg partnera zbližiti. Ovog mjeseca vaša bi se veza mogla ponovno pokrenuti. U nekim ozbiljnim vezama postoji mogućnost braka. Općenito, ovaj mjesec može biti lijep za zaljubljene. Nadalje, prema vašem mjesečnom horoskopu, u bračnom horoskopu možete provesti kvalitetno vrijeme sa svojim životnim partnerom. Vjerojatnije je da ćete sačuvati međusobno povjerenje i razumijevanje, što može poboljšati vašu vezu i širiti optimizam kod kuće. Ovaj bi mjesec mogao donijeti izvrsne vijesti za mladence koji se nadaju osnivanju obitelji. Bračni parovi mogu odlučiti odgajati svoju djecu na način koji je njima oboma koristan.

 

 

RIBE

Zbog komunikacijske distance može doći do nesporazuma. Morate raditi na svojoj ljubavi i odnosu sa stavom zahvalnosti, zadržavajući osjećaj zaigranosti. Pokušajte provoditi kvalitetno vrijeme jedno s drugim i izbjegavajte suvišne rasprave o prošlosti. Vaš ljubavni život može teći po planu, a možda ćete imati podršku svog ljubavnika. U romantičnoj vezi trebali biste biti ljubazni i skromni ovog mjeseca. Može postojati se*****na želja ili privlačnost prema drugom spolu.

Možda ćete imati priliku priznati ili pojasniti svoju poruku svom supružniku. Kada donosite ključnu odluku o vezi, trebali biste biti strpljivi. Jupiterov tranzit može vam omogućiti da odete na odmor u inozemstvo i provedete kvalitetno vrijeme sa svojim supružnikom. Svoje osjećaje trebate izraziti pismeno ili malim poklonima. To vam pruža izvrsnu priliku da komunicirate što tražite od svog partnera.