LJUBAV do 15. Augusta: OVI znaci imat će priliku za NOVI LJUBAVNI POČETAK, a OVAJ znak će se vratiti BIVŠOJ LJUBAVI!

LJUBAV do 15. Augusta: OVI znaci imat će priliku za NOVI LJUBAVNI POČETAK, a OVAJ znak će se vratiti BIVŠOJ LJUBAVI!

3 kolovoza, 2023 0 By Admin

VAGA

Dani su savršeni da očistite zrak i iznesete na vidjelo sve latentne probleme vaše veze. Ovo čišćenje zraka je prijeko potrebna vježba koju ste odgađali. Pomoći će očistiti vaš odnos i udahnuti mu novi život. Očekujte uživanje u sjajnoj romantičnoj gesti.

 

 

ŠKORPIJA

Isplanirajte neku obiteljsku aktivnost. Bez obzira koliko ste zaposleni, ignorirali ste svoju obitelj i vrijeme je da popravite ravnotežu. Piknik ili druga grupna aktivnost na otvorenom može biti odlična zabava. Također možete ići na aktivnosti poput jedrenja ili jahanja. Pokušajte unijeti toliko potrebnu dozu prirode u ovo kvalitetno vrijeme.

 

 

STRIJELAC

Možda se odlučite savršeno se dotjerati kako biste impresionirali svoju voljenu! Koju god frizuru napraviš ili odjeneš, dodat će šarm tvojoj osobnosti! Štoviše, od svog partnera možete dobiti dopuštenje da nastavite u potrazi za svojim interesima. Time ćete se zauvijek zaljubiti u svog partnera!

 

 

JARAC

Ovo su dani uspostavljanja novih veza. Trebali biste se obratiti osobi koja vam se dopada. Na planu su nova prijateljstva, partnerstva ili čak afere. Sada ćete biti uronjeni u vrtlog društvenih aktivnosti koje će vas dovesti u kontakt s novim potencijalnim prijateljima ili partnerima. Ali pazite da ne zanemarite one koji su vam bliski dok nastavljate nove veze.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ako ste bili mirni ili ste se dvoumili oko predanosti vezi, ovih dana ćete moći donijeti zaključak. Oni koji su uključeni u vezu mogu odlučiti da se zaruče ili vjenčaju. Promjena planetarnih energija može uzrokovati da procijenite svoj odnos u novom svjetlu. Ako ste ranije izbjegavali obveze, ovih dana ćete ih dočekati.

 

 

RIBE

Ovih dana će se dogoditi nekoliko događaja koji će vaš ljubavni život predstaviti u potpuno novom svjetlu. Možda ćete postati svjesni novih informacija ili dobiti novi uvid u karakter i želje vašeg partnera. Kao rezultat toga, ovi dani označavaju prekretnicu u vašoj vezi. Potrebno je uravnotežiti vlastite želje i samopoštovanje u ophođenju s partnerom.

Stranice: 1 2