ŽIVOT NA PREKRETNICI: OVA 2 znaka moraju DOBRO RAZMISLITI da li pružiti ŠANSU osobi iz svoje PROŠLOSTI?

ŽIVOT NA PREKRETNICI: OVA 2 znaka moraju DOBRO RAZMISLITI da li pružiti ŠANSU osobi iz svoje PROŠLOSTI?

9 srpnja, 2023 0 By Admin 2

Ima li ovaj znak dovoljno hrabrosti i odlučnosti da pruži novu šansu osobi iz svoje prošlosti? Postoji li dovoljno ljubavi da se odluči na takav korak?

Šansu nije dovoljno pružiti nikome ako zaista ne osjećate dovoljno ljubavi prema toj osobi. Da li ovaj znak ima dovoljno ljubavi u sebi i da li će pružiti novu šansu staroj ljubavi, zvijezde će odlučiti…

 

RAK

Imat ćete puno vremena da dobro razmislite da li zaista želite pružiti šansu osobi koja vas je jednom već iznevjerila i ostavila. Ta osoba će uskoro ponovo ući u vaš život. Koliko god opravdanja te osobe za svoje postupke iz prošlosti bila uvjerljiva, vi nećete potpuno u njih vjerovati. To će vam biti najveći problem na putu da oprostite i date drugu šansu toj osobi jer ljubav među vama nikada nije nestala.

Šansu koju date, ako ju date, dat ćete zbog ljubavi. Još nosite bolne uspomene na taj nesretni rastanak. Bojite se da se sve to ne dogodi ponovo. Nitko vam tako nešto ne može garantirati. Život je taj koji donosi razne stvari, ponekad loše, a ponekad i dobre.

Morat ćete odlućiti po osjećaju. Ali morate znati da su zvijezde ovoga puta na vašoj strani i da će vam one pomoći pri vašoj odluci. Šansu koju ćete eventualno dati, dat ćete samo jednom i ta osoba je svjesna toga. Zato, ako vas ta osoba voli barem malo koliko vi nju volite, vaša budućnost bit će sretna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Riskirajte i pokažite koliko ste veliki i koliko ste spremni oprostiti. Pravi ljudi to će znati cijeniti, a za ostale vas ne mora biti briga. Vaša ljubav je vaša stvar i odlučite onako kako vi osjećate.

BIK

Vaša ljubavna veza završila je nedavno i to na loš način. Vi se još uvijek oporavljate od svega toga, a već vam se bivši partner želi vratiti jer smatra da je pogriješio. Želi da mu date još jednu šansu i uvjerava vas da ovoga puta neće učiniti nikakvu glupost koju je već učinio i zbog koje ste se razišli.

Vi morate shvatiti kakva je zapravo osoba vaš partner i ako to do sada niste shvatili onda je to loše po vas. U dubini duše znadete da će vas ponovo povrijediti ako mu pružite novu šansu. Uvjereni ste u to zbog svega što se događalo u vašoj vezi. Potpuno ste u pravu što se toga tiče jer i zvijezde tu ne vide neku budućnost.

Zvijezde vam savjetuju da stavite na jednu stranu sve dobro, a na drugu sve loše u vašoj vezi. Tada će vam biti potpuno jasno da više ne smijete davati šansu takvoj osobi ako želite normalan život i normalnu osobu pored sebe. Potrudite se i pronađite nekog tko vam odgovara, a ovakve osobe udaljite iz svog života zauvijek.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tek tada ćete saznati što je prava ljubav jer nema sumnje da ćete pronaći osobu koju ćete voljeti i koja će vas voljeti. Trenutna situacija vam je takva da morate što prije izbaciti sve loše iz života, a prvo vašem bivšem partneru ne dozvoliti novi ulazak u vaš život.