HOROSKOP ISTINE! Vaga će biti SLOMLJENA ISTINOM, a OVOM znaku će ISTINA OTVORITI OČI!

HOROSKOP ISTINE! Vaga će biti SLOMLJENA ISTINOM, a OVOM znaku će ISTINA OTVORITI OČI!

7 srpnja, 2023 0 By Admin

Svaka laž i svaka tajna ima svoj rok trajanja. Sve se sazna prije ili kasnije. Nažalost, loše vijesti zvijezde imaju za dva znaka zodijaka. Ono što je sigurno je to, da im neće ni malo biti lako sa istinama koje će saznati i koje će im otvoriti oči…

 

VAGA

Svatko neprestano ima nekakve probleme u životu, pa tako i vi. No, trenutno ste u fazi kada svoje probleme držite pod kontrolom i polako jedan po jedan riješavate. Može se reći da vam je prilično stabilna životna situacija. Međutim, naredni period donijet će vam neke probleme koje jednostavno nećete moći riješiti i nećete znati kako da ih uopće riješite.

Jako teško ćete se nositi istinom koju ćete saznati. Najveći problemi vas očekuju u ljubavnom životu. Vaša voljena osoba će vas sa nekim postupcima toliko povrijediti da nećete znati kako da reagirate i što da mislite. Ono što će vam još teže pasti je saznanje nekih tajni iz života vaše voljene osobe.

Saznat ćete za neke postupke partnera koji su bili krajnje nepromišljeni i nekorektni prema vama. Svaka tajna i svaka laž ima rok trajanja, pa tako i tajna vašeg partnera. Ono što će vam dodatno stvoriti tugu i bol je to što će vaš partner hladno prihvatiti da ste saznale tajne i neće pokazati kajanje i žaljenje. Čak naprotiv, priznat će da je sve istina i to krajnje bezosjećajno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaš ljubavni život dotaknut će samo dno sa kojeg možda neće biti povratka. Naći ćete se usred tajne i istine. Vaša veza će najvjerojatnije završiti. Možda ne zbog tajne koju ste saznali, nego najviše zbog toga što ćete postati svijesni da vašem partneru uopće nije stalo da spasi nastalu lošu situaciju i vašu ljubavnu vezu.

BLIZANCI

Život vam neprestano priređuje iznenađenja, a nažalost, takva situacija će biti i u nadolazećim danima. Žao nam je što vam ne možemo reći da će ta iznenađenja biti lijepa. Baš naprotiv, istina koju ćete saznati će vas prilično zaboljeti. Osoba koju jako volite i kojoj mnogo vjerujete, učinit će nešto krajnje nepromišljeno i nekorektno prema vama.

Nećete moći shvatiti postupke vaše bliske osobe i nećete naći mjesta za oprost za takav postupak. Ono što će vam sljedeće prirediti iznenađenje se tiče vašeg ljubavnog  života. Točnije rečeno vašeg bivšeg ljubavnog života, odnosno vašeg bivšeg partnera.

U vaš život tihim stopama ušetat će vaš bivši partner. Vi ste mislili da je to davno završena priča i da više za vas nema mjesta u srcu vašeg bivšeg partnera. No, ispostavit će se da to uopće nije tako, jer će vam bivši partner jasno i otvoreno dati do znanja da vas nikada nije zaboravio i prestao voljeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To saznanje će vas posve iznenaditi i zaprepastiti, jer tako nešto uopće niste ni mislili ni očekivali. Vaš bivši partner vršit će pritisak na vas da pokušate još jednom. Vama se ta ideja neće svidjeti i mislit ćete da to nije pametno. Na vama će biti odluka da li ćete bivšem partneru dati još jednu šansu ili ne. Morat ćete odlučiti.