Rak će MORATI DOBRO PROMISLITI, a OVAJ znak će UŽIVATI U NEOPISIVOJ SREĆI!

Rak će MORATI DOBRO PROMISLITI, a OVAJ znak će UŽIVATI U NEOPISIVOJ SREĆI!

30 lipnja, 2023 0 By Admin 2

RAK

Zvijezde potpuno razumiju vaše želje i vaše namjere. Oduvijek je u ljudskoj prirodi težnja za boljim. Tako i treba biti. Jedino tako možemo napredovati kao ljudi i jedino tako možemo doseći zvijezde. Čovjeku je dana i još jedna osobina. Ta osobina zove se razboritost.

Razboritost je ono kada dobro promislite i razmislite da li ćete nešto učiniti ili nećete. Uvijek vam na pameti moraju biti posljedice vaših djela. Svaka akcija nosi i određenu reakciju. Svako djelo nosi i svoju posljedicu.Da li će posljedice vaših djela biti dobre ili loše, ovisi koliko dobro možete procijeniti, a procjenjujete upravo vi.

Sve posljedice loših odluka past će na vaša leđa. Morate uvijek imati na umu da vidite da li vam se nešto isplati. Ako smatrate da je neka vaša odluka dugoročno isplativa, bez obzira na neke loše stvari koje će to izazvati, onda odlučite po vašoj savjesti.

Zvijezde vam žele reći, one vam žele naglasiti, da ste jedino vi gospodar vaše sudbine i da jedino o vama ovisi rasplet budućih događaja.Budućnost sami određujete svojim postupcima, svojim odlukama. Ponekad i neka za vas ne tako važna odluka može imati dalekosežne posljedice.

Ponekad važna odluka ne donosi značajne promjene u vašem životu. Zato dobro promislite, jako dobro razmislite, odvagnite da li ste zaista spremni za bitne promjene u životu i da li će vam to odgovarati i kasnije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Budite pametni, a ne brzopleti. To je ono što vam zvijezde poručuju u narednom periodu. Sve ostalo je naravno samo na vama.

BIK

Dugo niste iskusili osjećaj kada se iz srca nasmijete. Predivan osjećaj koji zaista uljepšava dan. Smijanje iz srca, onako iznenada, iskreno, izazvano nekom sasvim običnom gestom, osjećaj je koji rijetko doživimo. Vi ćete u narednom periodu doživljavati takav osjećaj potpune i iskrene sreće puno puta.

Smijat ćete se iz sveg glasa, bit ćete veseli i zadovoljni.Zvijezde vam donose taj period i zahvalite im na tome. Neće postojati neki veći razlog za takvo vaše buduće stanje. Neće tu biti ništa više novaca nego što imate. Neće biti ni nekih većih ljubavnih iznenađenja.

Neće se događati ama baš ništa što bi mogao biti razlog takvoj vašoj sreći. Sve će se to desiti spontano. Period iskrenog zadovoljstva bez nekih većih razloga ne događa se često i ne događa se svakome.Vi ćete imati tu sreću proživjeti taj dio života koji će vas učvrstiti kao osobu u budućnosti.

Shvatit ćete neke stvari. Shvatit ćete da je za sreću potrebno tako malo. Ponekad i ništa. Jednostavno ste sretni i to je to. Nema boljeg lijeka od smijeha.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Smijeh ozdravljuje, smijeh iscijeljuje, smijeh pomaže da ostanemo čisti i zdrave pameti. Smijte se i uživajte.