KARMA DOLAZI i UPOZORAVA: OVI znakovi će imati VELIKIH PROBLEMA u danima koji dolaze!

KARMA DOLAZI i UPOZORAVA: OVI znakovi će imati VELIKIH PROBLEMA u danima koji dolaze!

27 lipnja, 2023 0 By Admin 2

Karma će doći i donijeti mnoge probleme u život ovih znakova. Ali, sve što će karma prouzročiti, učinit će to s razlogom. Nešto u prošlosti ovih znakova izazvat će reakciju i karma će učiniti ono što i čini. U ovim slučajevima, kaznit će ove znakove zbog grijehova iz prošlosti.

Problemi u kojima će se naći pripadnici ovih znakova bit će zasluženi jer su svojim postupcima iz prošlosti zaslužili ovako silovit odgovor koji im karma donosi…

 

OVAN

Jednom ste u vašoj bližoj prošlosti uspjeli u svome naumu i dobili ste posao koji ste željeli. Ali ste pritom povrijedili osobu koja vam je bila prijatelj i bez tog prijateljstva ste ostali.

Smatrali ste da vam je posao važniji od prijateljstva i da ćete imati nove prijatelje. Sve se ostvarilo kako ste i mislili i vi imate puno prijatelja.

Ali, onog najboljeg, više ne. Karma će uzvratiti udarac i vi ćete uskoro osjetiti kako je to kad vas se netko odrekne zbog financijskih interesa.

Događaji koji slijede jako će vas povrijediti i vi ćete se jako razočarati u jednu osobu. Nećete moći shvatiti kako je moguće da se vama to dogodi, da vas netko odbaci zbog novca.

Tada se sjetite kako ste vi istu stvar napravili i pokušajte osjetiti što je vaš bivši prijatelj prolazio u trenucima kada ste ga izdali.

Upravo takav scenarij će uslijediti i vama i vi ćete uskoro osjetiti kako je to kada se pojavi karma. Kada i sami osjetite takvu bol, tada ćete shvatiti koliko ste i vi povrijedili jednu osobu koja vam je bila jako bliska.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Karma je jedina stvar koja je poštena, najpoštenije je da se istom mjerom vraća svakome ono što i zaslužuje. Vi ste zaslužili ono što vam uskoro slijedi i to vam se nikako neće svidjeti. To će vam biti dovoljna pouka da ubuduće pazite na svoje postupke i da činite dobro i sebi i drugima.

RAK

Način na koji ste došli do značajnih financijskih sredstava prije nekog vremena ne služi vam na čast jer ste pogazili svoju riječ i svoju čast, te i skoro financijski uništili neke osobe u vašem okruženju.

Karma će vam uzvratiti i pokazati vam da se i vama može dogoditi da vas netko prevari i dovede na rub preživljavanja.

Novac bi u budućnosti mogao biti ono što će vam najviše nedostajati jer ga nećete imati ni približno dovoljno za vaše potrebe. Takvu nestašicu novca morat ćete zahvaliti karmi koja će vam se odužiti za sve vaše loše postupke koje ste učinili u prošlosti.

Iz svega ovoga što vam slijedi morat ćete izviući neke pouke i ubuduće dobro paziti što i kako radite. Loša financijska situacija neće dugo potrajati, ali će biti dovoljno da shvatite kako možete raditi, a kako ne bi smjeli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Karma će vas ovoga puta upozoriti i neće vas dugo držati u lošoj situaciji, a vama bi to trebalo poslužiti da sami sebi odredite pravila preko kojih nećete prelaziti, za vaše dobro.