SLIKA MAGIJE koju izabereš OTKRIT će ti zbog čega će ti se ŽIVOT USKORO PROMIJENITI!

SLIKA MAGIJE koju izabereš OTKRIT će ti zbog čega će ti se ŽIVOT USKORO PROMIJENITI!

12 lipnja, 2023 0 By Admin

Tri slike magije i tri različite priče. Vaš zadatak je da odaberete samo jednu sliku magije. Izaberite po unutarnjem osjećaju ili onu koja vas vizualno po nečemu privlači ili po posve drugim kriterijima.

Nakon što odaberete jednu sliku saznat ćete zbog čega će vam se  uskoro život promijeniti…

PRVA SLIKA:

Vjerojatno ste se odlučili za ovu sliku jer imate masu problema koje vam se jednostavno čine da ih nikada nećete rješiti. Ili možda imati nerazjašnjenu ljubavnu situaciju. Iako ste vi osoba koja voli sve držati pod kontrolom i najčešće u tome uspjevate, ali sada kao da vam sve izmiče van vaše kontrole i nikako da pohvatate sve konce.

Kao da se cijeli svemir urotio protiv vas i srušio na vaša pleća. Nedavno ste se razočarali u jednu osobu. Ta osoba je prokockala svo vaše povjerenje. Osoba kojoj ste iskreno vjerovali nije onakva kakvom se predstavljala. Ta osoba je bila obični lažljivac i manipulator koji je samo glumio da mu je stalo do vas.

U vašem srcu postoji jedna osoba koja odavno nije dio vaše sadašnjosti, već je ostala negdje u prošlosti. Ali, samo fizički, jer ta osoba je duhom i dalje prisutna u vama. Vi morate posložiti svoje misli i svoj život dovesti u red. Prije svega morate shvatiti što zapravo želite, a što ne. Čemu idete u susret, a od čega bježite.

Dobro razmislite o svemu, jer ćete gubiti drage ljude u svom životu, dok ćete nekim lažljivcima i manipulatorima dozvoljavat da imaju mjesto u vašem životu.  Nije sve tako loše kako vama izgleda. Sreća se krije u malim stvarima i ako malo bolje pogledate oko sebe, shvatit ćete da ste zapravo već sretni.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2